- 13 Ocak 2017
- 238
- 106
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Normalde de aranız kötüymüş.Kızlar merhaba 2yıllık evliyim 1haftalığına annemlere kalmaya geldim. Eşim fazla arayıp sormuyo hiç mesaj atmıyor. İşten geldiğini haber vermiyor ben yazsamda geç cevap alıyorum sonra uyucam yarın iş var diyo yatıyor. Zaten aramız 2gün güzel sonra hemen bozuluyo kavga edecek ufak tefek şeyler illa buluyoruz. Baya olmuştu bir numara beni gizliden arayıp eşimin beni aldattığını söylemişti fazla üstünde durmadım çünkü ogün abisiyle birlikte işten gelmişlerdi. Daha sonra telefonunda kız resmi görmüştüm ama onada kendiside şaşırdı tanımıyorum dedi. Hatta kurana el bastı. Bazen benide kırıyor senin gibi kadın olmaz vs vs birçok kırıcı kelime. Benim aklıma takılan acaba kafası rahat birşeyler mi karıştırıyor hiç merak edip özlemiyor mu neler yapıyor aklım onda hep
Sizde kendinizi ozlettirin arayip sormayin onu. Ondan bekleyin. Aldatiyorsada eger arayip sorunca aldatmasi bitecekmi sanki. Aldatiyorum diyemez zaten hic bir erkek bunu soylemez. Bosanmayi kafaya koysa bile aldatiyorum seni bosanalim demez.Kızlar merhaba 2yıllık evliyim 1haftalığına annemlere kalmaya geldim. Eşim fazla arayıp sormuyo hiç mesaj atmıyor. İşten geldiğini haber vermiyor ben yazsamda geç cevap alıyorum sonra uyucam yarın iş var diyo yatıyor. Zaten aramız 2gün güzel sonra hemen bozuluyo kavga edecek ufak tefek şeyler illa buluyoruz. Baya olmuştu bir numara beni gizliden arayıp eşimin beni aldattığını söylemişti fazla üstünde durmadım çünkü ogün abisiyle birlikte işten gelmişlerdi. Daha sonra telefonunda kız resmi görmüştüm ama onada kendiside şaşırdı tanımıyorum dedi. Hatta kurana el bastı. Bazen benide kırıyor senin gibi kadın olmaz vs vs birçok kırıcı kelime. Benim aklıma takılan acaba kafası rahat birşeyler mi karıştırıyor hiç merak edip özlemiyor mu neler yapıyor aklım onda hep
üstünde durdum ama altından bişey çıkmadı bulamadım. Ama hep kafamda yiyor bitiriyor beni. Bide afedersiniz rahatsızlığımdan dolayı 9 ay kadar doğru duzgun ilişkiyede giremiyoruz. Korkuyorum yanlışa düşer diye 6aylkk bir meleğim var.
Evet maalesef 9ay içinde bu yüzden şüpheler beni bitiriyor. Yanyana bigün iyi bigün kötüyüzBu 9 aylik surecte geldiyse o telefon tehlikeli. 9 ay cok cok uzun bi surec evlilikte. Tabii ki aldatmaya asla bahane degil. Yanyanayken sevgisini hissediyor musunuz? Gerci saygi yok sanki aranızda
Evet maalesef 9ay içinde bu yüzden şüpheler beni bitiriyor. Yanyana bigün iyi bigün kötüyüz
9 ay rahatsızlık dedigin gebelik süreci mi ?üstünde durdum ama altından bişey çıkmadı bulamadım. Ama hep kafamda yiyor bitiriyor beni. Bide afedersiniz rahatsızlığımdan dolayı 9 ay kadar doğru duzgun ilişkiyede giremiyoruz. Korkuyorum yanlışa düşer diye 6aylkk bir meleğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?