• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim bi tuhaf....

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Kızlar merhaba 2yıllık evliyim 1haftalığına annemlere kalmaya geldim. Eşim fazla arayıp sormuyo hiç mesaj atmıyor. İşten geldiğini haber vermiyor ben yazsamda geç cevap alıyorum sonra uyucam yarın iş var diyo yatıyor. Zaten aramız 2gün güzel sonra hemen bozuluyo kavga edecek ufak tefek şeyler illa buluyoruz. Baya olmuştu bir numara beni gizliden arayıp eşimin beni aldattığını söylemişti fazla üstünde durmadım çünkü ogün abisiyle birlikte işten gelmişlerdi. Daha sonra telefonunda kız resmi görmüştüm ama onada kendiside şaşırdı tanımıyorum dedi. Hatta kurana el bastı. Bazen benide kırıyor senin gibi kadın olmaz vs vs birçok kırıcı kelime. Benim aklıma takılan acaba kafası rahat birşeyler mi karıştırıyor hiç merak edip özlemiyor mu neler yapıyor aklım onda hep

bastan okurken bisey goremedim aramamasi vs absürd degil bana gore.

ama sonradan yazdiklariniz dusundurucu.

iyice bi arastirin bence.

Kızlar merhaba 2yıllık evliyim 1haftalığına annemlere kalmaya geldim. Eşim fazla arayıp sormuyo hiç mesaj atmıyor. İşten geldiğini haber vermiyor ben yazsamda geç cevap alıyorum sonra uyucam yarın iş var diyo yatıyor. Zaten aramız 2gün güzel sonra hemen bozuluyo kavga edecek ufak tefek şeyler illa buluyoruz. Baya olmuştu bir numara beni gizliden arayıp eşimin beni aldattığını söylemişti fazla üstünde durmadım çünkü ogün abisiyle birlikte işten gelmişlerdi. Daha sonra telefonunda kız resmi görmüştüm ama onada kendiside şaşırdı tanımıyorum dedi. Hatta kurana el bastı. Bazen benide kırıyor senin gibi kadın olmaz vs vs birçok kırıcı kelime. Benim aklıma takılan acaba kafası rahat birşeyler mi karıştırıyor hiç merak edip özlemiyor mu neler yapıyor aklım onda hep
Normalde de aranız kötüymüş.
Mesaj atma yerine aramayı deneyin,en azından çevredeki sesleri duyarsınız.
Şüphe ne kötü bir kemirgen.
Umarım başka işler çevirmiyordur.

fazla haberleşmemeniz bana çok garip gelmedi ama telefon meselesine çok takıldım.
neden birisi durup dururken sizin yuvanızı yıkmak istesin ki?
doğruluk payı olabilir mi? kurana el basması hariç bu konuyu hiç gözlemlediniz mi? :/

S
Sizde kendinizi ozlettirin arayip sormayin onu. Ondan bekleyin. Aldatiyorsada eger arayip sorunca aldatmasi bitecekmi sanki. Aldatiyorum diyemez zaten hic bir erkek bunu soylemez. Bosanmayi kafaya koysa bile aldatiyorum seni bosanalim demez.

üstünde durdum ama altından bişey çıkmadı bulamadım. Ama hep kafamda yiyor bitiriyor beni. Bide afedersiniz rahatsızlığımdan dolayı 9 ay kadar doğru duzgun ilişkiyede giremiyoruz. Korkuyorum yanlışa düşer diye 6aylkk bir meleğim var.

üstünde durdum ama altından bişey çıkmadı bulamadım. Ama hep kafamda yiyor bitiriyor beni. Bide afedersiniz rahatsızlığımdan dolayı 9 ay kadar doğru duzgun ilişkiyede giremiyoruz. Korkuyorum yanlışa düşer diye 6aylkk bir meleğim var.

Bu 9 aylik surecte geldiyse o telefon tehlikeli. 9 ay cok cok uzun bi surec evlilikte. Tabii ki aldatmaya asla bahane degil. Yanyanayken sevgisini hissediyor musunuz? Gerci saygi yok sanki aranızda

Bu 9 aylik surecte geldiyse o telefon tehlikeli. 9 ay cok cok uzun bi surec evlilikte. Tabii ki aldatmaya asla bahane degil. Yanyanayken sevgisini hissediyor musunuz? Gerci saygi yok sanki aranızda
Evet maalesef 9ay içinde bu yüzden şüpheler beni bitiriyor. Yanyana bigün iyi bigün kötüyüz

Telefon ve kız olayı düşündürü biraz kurcala bu durumu bence.. Arayip aramamasi konusundada bazen insan kafasını dinlemek ister

Bir sürü olay olmuş bence daha ağır şeylerden şüphelenmelisiniz. O fotoğraf oraya gökten inmedi. Kuran'a el basmalara, çocuğunun üzerine edilen yeminlere inanmayın neler görüyoruz burada. Bu aldatılma şüphesi olmasa bile size pek değer vermiyormuş gibi görünüyor. Biraz takip edin derim.

Evet maalesef 9ay içinde bu yüzden şüpheler beni bitiriyor. Yanyana bigün iyi bigün kötüyüz

9 ay çok uzun bir süre. Acil tedavi olun bence. Ve düzelmek için gayret gösterin. Ailenizde kalma konusunda da bir hafta çok bence. Bir iki günden fazlası mantıksız geliyor.
Şüphe insanı yer bitirir. Kesin görmediğiniz birşey için şüphelenip hayatı kendinize zehir etmeyin derim.
Normalde çok ilgili biriyse şuan aramaması anormal olabilir. Günlük hayatta nasıl? Ona göre kıyaslama yapıp değerlendirin bence.

9 ay rahatsızlık dedigin gebelik süreci mi ?
eger öyle ise cocugun 6 aylık olmuş. hala daha ilişkiye girmediniz mi?

Burda arkadasinin esinin aldattigini, komsusunun aldattigini gorenler acaba esine soylesem mi diye konu acinca genelde ankesörlü telefondan arayip soyle yada fake hesaptan mesaj at yaziyoruz. Arayan kisi de sanki o sebeple aramis gibi uzgunum :(

Neden öyle bır telefon geliyor ki ne cesaretle.
Birisi kötü niyetle aramış sizi cok enteresan.

Back
X