Çok normal. Bir hayatı paylaşma hayaliyle çıktığınız yol ansızın sonlandı. Ne kadar kötü şeyler yaşasanız da iyiler de vardır ve bu sizi üzer. Hiçbir şey olmasa alışkanlıklar var. Ama hepsi geçecek. Bitmesi gerekmiş ki bitirmek istemişsiniz.Hanımlar evden kovulma, saygısızlık, aldatılma şüphesi sebepleriyle açtığım boşanma davasının bugün istinaf sonucu Boşanma ve tazminat konuları kabul edildi,çocuğumun nafakasında güncelleme yapıldı.Yilan hikayesine dönmüş bir boşanma davası bizimkisi ama yine de içten içe çok üzülüyorum.Karari bir saat kadar önce aldım,şimdi de iki arkadaşla bir yerde oturuyorum ama duygularımı onlarla paylaşamiyorum bile,ikisinden birinin psikolojik atakları oluyor olumsuz etkilemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor daralıyorum.Cok saçma değil mi sevinmem gerekirken üzülüyor olmam..
Başarısızlık hissi bu. Herkes evli kalmayı başardı ya da doğru insanı secebildi ben beceremedim hissi. Siz bunu bilinçli olarak böyle dusunmuyorsunuz iç sesiniz size bu duyguyu hissettiriyor. Üzgün olmanız bundan kaynaklı.Hanımlar evden kovulma, saygısızlık, aldatılma şüphesi sebepleriyle açtığım boşanma davasının bugün istinaf sonucu geldi.Boşanma ve tazminat konuları kabul edildi,çocuğumun nafakasında güncelleme yapıldı.Yilan hikayesine dönmüş bir boşanma davası bizimkisi ama yine de içten içe çok üzülüyorum.Karari bir saat kadar önce aldım,şimdi de iki arkadaşla bir yerde oturuyorum ama duygularımı onlarla paylaşamiyorum bile,ikisinden birinin psikolojik atakları oluyor olumsuz etkilemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor daralıyorum.Cok saçma değil mi sevinmem gerekirken üzülüyor olmam..
En kötü evlilikten çıkarken bile acıtır,yas süreci olur..Resmi kararların verildiği durumlar hüzün yaratır çok normal ama geçici..Hanımlar evden kovulma, saygısızlık, aldatılma şüphesi sebepleriyle açtığım boşanma davasının bugün istinaf sonucu geldi.Boşanma ve tazminat konuları kabul edildi,çocuğumun nafakasında güncelleme yapıldı.Yilan hikayesine dönmüş bir boşanma davası bizimkisi ama yine de içten içe çok üzülüyorum.Karari bir saat kadar önce öğrendim,şimdi de iki arkadaşla bir yerde oturuyorum ama duygularımı onlarla paylaşamiyorum bile,ikisinden birinin psikolojik atakları oluyor olumsuz etkilemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor daralıyorum.Cok saçma değil mi sevinmem gerekirken üzülüyor olmam..
Nikah günü geliyor insanın aklına, evlenirkenki hayalleri ve sonra sonuca bakıyor koca bir hicEn kötü evlilikten çıkarken bile acıtır,yas süreci olur..Resmi kararların verildiği durumlar hüzün yaratır çok normal ama geçici..
Aynen öyle ne umdum ne buldum..Kimse boşanmak için evlenmez. Dünyanın en kötü evliliği de olsa insanın içinde bir burukluk olur illaki. Ne umdum ne buldum diye. Çok normal böyle hissetmeniz.
Aslında biliyor musunuz aynı yastığa sayılı geceler baş koymusuzdur.Yataginda bile yatmazdi,ayrı yatar ayrı yer ayrı gezerdi fln.Normal bir evlilik değildi.O halde nesine üzüldün diyeceksiniz, haklısınız.Aynı yastığa baş koyduğunuz, birbirinizin her şeyini bildiğiniz bir insanla şimdi iki yabancı gibi olmak en kötü evlilik için bile zordur. O yüzden üzülmeniz çok normal. Aslında insan birazda bir daha yaşanamayacak olanlara üzülüyor sanırım.
Hanımlar evden kovulma, saygısızlık, aldatılma şüphesi sebepleriyle açtığım boşanma davasının bugün istinaf sonucu geldi.Boşanma ve tazminat konuları kabul edildi,çocuğumun nafakasında güncelleme yapıldı.Yilan hikayesine dönmüş bir boşanma davası bizimkisi ama yine de içten içe çok üzülüyorum.Karari bir saat kadar önce öğrendim,şimdi de iki arkadaşla bir yerde oturuyorum ama duygularımı onlarla paylaşamiyorum bile,ikisinden birinin psikolojik atakları oluyor olumsuz etkilemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor daralıyorum.Cok saçma değil mi sevinmem gerekirken üzülüyor olmam..
[/QUOTE
Kimse boşanmak için evlenmez, sizin aklınızdan da 3 günlük dünyada bu kadar fırıldak olmaya ne gerek vardı. Adam olaydın yanımda duraydın geçiyor bence.
Hakaretler, aşağılamalar,evden kovmalar vs nedenlerle bu noktaya geldik.Surekli kavga edecek yer arayıp en ufak şeyde kapı gösterir hakaret ederdi.Bunlari hak edecek bir şey yapmadığımi düşünüyorum,aksine maddi anlamda da onu taşıdım,adam gerçekten geçimsiz.Neden boşandınız bilmiyorum ama sizin hiç mi hatanız yok her şey tek taraflı mı
Hakkında hayırlısı neyse o olsun kurtulmuşsunHakaretler, aşağılamalar,evden kovmalar vs nedenlerle bu noktaya geldik.Surekli kavga edecek yer arayıp en ufak şeyde Ali gösterir hakaret ederdi.Bunlari hak edecek bir şey yapmadığımi düşünüyorum,aksine maddi anlamda da onu taşıdım,adam gerçekten geçimsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?