İçim bir garip

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
Hanımlar evden kovulma, saygısızlık, aldatılma şüphesi sebepleriyle açtığım boşanma davasının bugün istinaf sonucu geldi.Boşanma ve tazminat konuları kabul edildi,çocuğumun nafakasında güncelleme yapıldı.Yilan hikayesine dönmüş bir boşanma davası bizimkisi ama yine de içten içe çok üzülüyorum.Karari bir saat kadar önce öğrendim,şimdi de iki arkadaşla bir yerde oturuyorum ama duygularımı onlarla paylaşamiyorum bile,ikisinden birinin psikolojik atakları oluyor olumsuz etkilemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor daralıyorum.Cok saçma değil mi sevinmem gerekirken üzülüyor olmam..

Son düzenleme:
Normal bence. Kötü bir durumdan kurtulmuş olduğunuza inanmıyorsunuz sadece.

Çok normal. Bir hayatı paylaşma hayaliyle çıktığınız yol ansızın sonlandı. Ne kadar kötü şeyler yaşasanız da iyiler de vardır ve bu sizi üzer. Hiçbir şey olmasa alışkanlıklar var. Ama hepsi geçecek. Bitmesi gerekmiş ki bitirmek istemişsiniz.

Başarısızlık hissi bu. Herkes evli kalmayı başardı ya da doğru insanı secebildi ben beceremedim hissi. Siz bunu bilinçli olarak böyle dusunmuyorsunuz iç sesiniz size bu duyguyu hissettiriyor. Üzgün olmanız bundan kaynaklı.

BU ARADA BU HİS SİZİN PSİKOLOJİNİZLE OYNAMAK İSTİYOR ,TESLİM OLMAYİN. HERKES HATA YAPAR, İNSANLAR EVLENİR AYRILIR. GECECEK.

En kötü evlilikten çıkarken bile acıtır,yas süreci olur..Resmi kararların verildiği durumlar hüzün yaratır çok normal ama geçici..

En kötü evlilikten çıkarken bile acıtır,yas süreci olur..Resmi kararların verildiği durumlar hüzün yaratır çok normal ama geçici..
Nikah günü geliyor insanın aklına, evlenirkenki hayalleri ve sonra sonuca bakıyor koca bir hic

Geçmiş olsun ve de yeni hayatınız hayırlı olsun.

Az önce annemle de benzer şeyleri konuştuk. Boşanma, ölüm acısından pek farklı değil. Aslında teknik olarak birçok şeyin ölümünü (yok oluşunu) ve gömülüşünü izliyorsun. Bir insanla eş olmak, ortak yaşam kurmak ve ondan kopmak zorunda kalmak hiç kolay değil arkadaşım. Bu yüzden kendine yüklenme ve acı çekmek için alan yarat. Geçecek, merak etme.

Ben boşanalı 6 ayı geçti. Az önce markette yaklaşık 10 dakika boyunca fıstık ezmeleriyle bakıştım mesela. Boğazım düğümlendi. Çok severdi benim rahmetli (!) Ama geçti gitti o his. Daha çok dalgalı ruh hallerin olacak. Bazen özgürlük, bazen hüzün. Karman çorman geçecek 24 saatin. Ama hepsi zamanla dinginleşecek. Yeni rutinler oluşturacak, yeni alışkanlıklar edineceksin. Gene de onu hatırlatan bi şey görünce olduğun yere çökecek uzun uzun boşluğa bakacaksın.

Ama, hepsi bi yana, kangren olan parmağı kesip atabildiğin için kendinle gurur duyacak ve kendine yeni bi yaşam şansı verdiğin için hep başın dik yürüyeceksin. Kendini hiç olmadığı kadar da çok seveceksin bundan sonra.

Aynı yastığa baş koyduğunuz, birbirinizin her şeyini bildiğiniz bir insanla şimdi iki yabancı gibi olmak en kötü evlilik için bile zordur. O yüzden üzülmeniz çok normal. Aslında insan birazda bir daha yaşanamayacak olanlara üzülüyor sanırım.

Aslında biliyor musunuz aynı yastığa sayılı geceler baş koymusuzdur.Yataginda bile yatmazdi,ayrı yatar ayrı yer ayrı gezerdi fln.Normal bir evlilik değildi.O halde nesine üzüldün diyeceksiniz, haklısınız.

Bence sizin üzüntünüzün yani durgunluğunuzun sebebi; sevginizi hak etmeyen birini sevdiğiniz için, ona emek verdiğiniz için kendinize yapmış oluğunuz haksızlıktan kaynaklanıyor, hak etmediğiniz şeyler yaşadığınızdan ya da . Eminim herşeyin en güzelini hak eden birisinizdir. Ve umarım tüm güzellikler sizi bulur, umudunuzu kaybetmeyin. Uğruna dünyaları yakarım diyenler, bi kibrit bile yakamazlar çünkü..
Hiçbir yaşadığınız olumsuz şeyin ardından da keşke demeyin, iyi ki diyin..
İyi ki bunu da yaşadım ve bana ders oldu

Neden boşandınız bilmiyorum ama sizin hiç mi hatanız yok her şey tek taraflı mı
Hakaretler, aşağılamalar,evden kovmalar vs nedenlerle bu noktaya geldik.Surekli kavga edecek yer arayıp en ufak şeyde kapı gösterir hakaret ederdi.Bunlari hak edecek bir şey yapmadığımi düşünüyorum,aksine maddi anlamda da onu taşıdım,adam gerçekten geçimsiz.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun kurtulmuşsun

Nasılsın?
Ben de evi terkedeli 5 gün oluyor, boşanıyoruz, o evin içindeyken ordan kurtulmak için dualar ederken şimdi kendimi sürekli ağlarken buluyorum.. Geçiyor mu, azalıyor mu zamanla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…