arkadaşlar merhaba ilk defa yazıyorum foruma, ama birilerine anlatmak istedim.benim derdim eşimle..bu aralar ondan çok soğudum desem..onunla konuşmak, ona sarılmak veya bişeyler paylaşmak istemiyorum, içimden gelmiyo..nerdeyse 2-3 haftadır hiç sarılıp uyumadık bile, ben böyle olunca oda soğuk davranıyo sanırım..nasıl düzeleceğim bilmiyorum.iyi düşüneyim, yaklaşayım diyorum ama olmuyo, napcam ben yaa...
kaç yıllık evlisiniz...
Bi kavga bi şiddet maddi sorun bişeyler yaşanızmı...
Durup dururkenmi böyle oldu yoksa..
canım yeni üyeyim. Sorumu kimse cevaplamıyo. Konu açmak istiyorum acil. Ama beceremedim. Yardımcı olurmusun
arkadaşlar 5 senelik evliyiz. bugüne kadar hiç kavga etmedik, arada bazı şeyler için tartışırız ufak tefek ama büyük bi kavgamız olmadı. benden çok şey bekliyo sanırım, ne biliyim yada çok yükler yüklüyo omuzuma. bütün evin işi, oğlumun ihtiyaçları bi bakıyorum o tv karşısında, üzülüyorum inanın evin sadece hizmet işlerine bakıyorum gibi geliyo bana. söylüyorum canım bi işin ucundan da sen tut diye; bir kere yapıyo tamam o kadar. bende demekki diyorum benim canımın hiç kıymeti yok..akşam işten geliyorum ancak saat 10 da oturabiliyorum rahatça oda trip atıyo ben yatıyorum falan diye, ben seni burda bekliyorum sap gibi diyo..napıyım diyorum yarın ütüsüz gömlek ütüsüz pantolon giymek istemezsin diyorum, bozulup yatıyo..e bende üzülüyorum, içimden ona yakın davranmak gelmiyo, yatınca yaklaşmak istiyo bu sefer benim içimden hiççç gelmiyo, bazende sadece gönlü olsun daha soğumasın diye yapmacık şeyler yapıyorum, yine üzülüyorum.. bana birgün artık bayan değil kadın ol dedi ne demek şimdi bu, yani memnun da edemiyoruz yani anlayacağınız..bilmiyorum susuyorum sadece sinirlerim bozuluyo..
arkadaşlar 5 senelik evliyiz. bugüne kadar hiç kavga etmedik, arada bazı şeyler için tartışırız ufak tefek ama büyük bi kavgamız olmadı. benden çok şey bekliyo sanırım, ne biliyim yada çok yükler yüklüyo omuzuma. bütün evin işi, oğlumun ihtiyaçları bi bakıyorum o tv karşısında, üzülüyorum inanın evin sadece hizmet işlerine bakıyorum gibi geliyo bana. söylüyorum canım bi işin ucundan da sen tut diye; bir kere yapıyo tamam o kadar. bende demekki diyorum benim canımın hiç kıymeti yok..akşam işten geliyorum ancak saat 10 da oturabiliyorum rahatça oda trip atıyo ben yatıyorum falan diye, ben seni burda bekliyorum sap gibi diyo..napıyım diyorum yarın ütüsüz gömlek ütüsüz pantolon giymek istemezsin diyorum, bozulup yatıyo..e bende üzülüyorum, içimden ona yakın davranmak gelmiyo, yatınca yaklaşmak istiyo bu sefer benim içimden hiççç gelmiyo, bazende sadece gönlü olsun daha soğumasın diye yapmacık şeyler yapıyorum, yine üzülüyorum.. bana birgün artık bayan değil kadın ol dedi ne demek şimdi bu, yani memnun da edemiyoruz yani anlayacağınız..bilmiyorum susuyorum sadece sinirlerim bozuluyo..
biz kadınlar ya bayan oluyoz ya kadın ikisini bir araya getimeybaşarmış hatunları alkışlamak lazım. belki şimdi feminist arkadaşlar illa eşinin dedğinimi yapacak eşide koysun taşın altına elini diyecek ama inatla peynir gemisi yürümüyo. eğer mutlu olmak istiyosan öncelikle yapacağın şeyleri onun için bunun için değil kendin için yap. yemek bunu sadece eşin için yapmıyosun. sen ve oğlunda yiyiyo o oyemekten. temizlik bunu eşin için yapmıyosun o evde sen ve oğlunda yaşıyo. bir takım işleri yaparken onun için derseniz kendinize daha fazla yük yüklemiş olursunuz benim için derseniz kendinizi daha rahat hissedersiniz. eşiniz kadın olmanızı istiyo bunu onun için değil kendi mutluluğunuz için yapın. bu arada onuda mutlu etmiş olursunuz. bence bakış açını değiştimen gerekiyo. tamam çok yoruluyosun haklısın ama önce ilk adımı sen at. gerisi nasılsa gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?