Icim burkuluyor...

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Merhaba. Ben 5 aylık evliyim, hamd olsun mutluyum. Ama annemlere gittiğimde eşimi, babamı, annemi beraber gördükçe çok mutlu oluyorum. Ama yanlarından ayrılırken çok üzülüyorum.. Onlar da öyle arkama bakakalıyorlar.. Bu his ne zaman geçecek. Eksikliğini hissettiğim bir durum yok yada bir huzursuzluğum evimde olmayı tabi ki çok seviyorum ama gidince allak bullak oluyorum. Ne zaman geçicek bu duygu sizde de böyle oldu mu.. Paylaşacak birine ihtiyacım vardı. Bu sebeple yazdım.. :KK61:

Aynen canim cocugun olunca gecer.ben yeni evliyken annemlerin evi icin hep bizim ev derdim.esim de hep orasi annenlerin evi bizim ev burasi derdi:))cocuk oldu o zaman biz olduk gibi birşey oluyor.bu de biz 7 senenin üzerine evlendik dusun yani

Geç evlendiğim için sanırım bende O duygu hiç oluşmadı :) evimi hemen benimsemiş annemlere gittiğşm zaman evimi özlemiştim. Hiç arkamdan bakakaldıklarını da düşünmemiştim. O zaman aynı şehirde yaşıyorduk. Şimdi uçakla 12 saat uzaklıkta bambaşka ülkedeyim . Çok özlüyorum ama gene de hayattalar ya buna da şükür diyebiliyorum. Zamanla alışırsınız. Mutluluklar diliyorum

Bir ben yaşamadım sanırım bu durumları...

zamanla geçecektir, normal.
Yeni hayata ve yaşamınıza adapte olmanız tabii ki zaman alacaktır.
Bu onunla alakalı bir durum.
Sıkmayın canınızı.

Ahhh ahh ilk zamanlar ne kadarda zordu ağlayarak ayrılırdık yanlarından ..
Şuan çok yakın oturuyoruz şükür.
Birkaç sene sonra evinden başka yerde rahat edemiyorsun ..
İlk hafta babam Arıcak kızıcak geç kaldın eve dicek diye bekledim hep .
Neredeyse her hafta annemlerdeydik kalırdım araşır saatlerce konuşurduk ..

Merhaba. Ben 5 aylık evliyim, hamd olsun mutluyum. Ama annemlere gittiğimde eşimi, babamı, annemi beraber gördükçe çok mutlu oluyorum. Ama yanlarından ayrılırken çok üzülüyorum.. Onlar da öyle arkama bakakalıyorlar.. Bu his ne zaman geçecek. Eksikliğini hissettiğim bir durum yok yada bir huzursuzluğum evimde olmayı tabi ki çok seviyorum ama gidince allak bullak oluyorum. Ne zaman geçicek bu duygu sizde de böyle oldu mu.. Paylaşacak birine ihtiyacım vardı. Bu sebeple yazdım.. :KK61:

herkesin yeri kendi evi. evli olmasam bile belli bir yaştan sonra annemin evinden çıkardım. kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. bir zaman sonra anne evi sana yabancı gelecek. ben yaşamadım ama demek ki sen çok duygusalsın bir zaman sonra geçer.

Back
X