içim buruk..

en luksunden en mahalle arasi dukkanina kadar yaklasim ayni ben daha cok sattirir sattirmaz orasinda degilim orasini bilmem ama yaklasim hicbirinde degismiyor. Buyuk bir avm den bilindik bir kot markasina kot bakmaya giriyorum satis yapan cok sik giyimli genc bir arkadas sirf sempatik olacagim diye orda gereksiz muhabbete giriyor, ben kot bakmaya gelmisim bana kampanyani anlat ne model aradigimi sor yardimci olabilimiyim de orasini anlarim ama nereliyim, aa hic burali gibi durmuyorsunuz, nerden geliyorsunuz deme ben oraya sana hayatimi anlatmaya gelmiyorum ki dimi ?
Benim demek istedigim bu tarz gereksiz seyler ve bence bunlar olmadan da satis yapilabilir ve bu tarz davranislar cok sacma.
aslında bende tam söylediğiniz gibi yapıyordum işimi. yani müşteri gelince hoşgeldiniz diyordum sonra fazla yakınında durmadan mecburi peşinden gidiyordum aradığı bişey varsa yardımcı oluyordum ama yırtık biri olmadığım için gönderdiler maalesef..

Benimde başıma gelmişti buna benzer bi olay .
Seni anlayabiliyorum ağlaya ağlaya eve gelmiştim .
Bi mağazada eleman aranıyor yazısını görünce konuştum adamla hiç bişey sormadı . Dedim tecrübem yok diye 'olsun burda kazanırsın ilk tecrübeni gel başla hemen dedii .
Gayette iyiydim daha ikinci günümde bir sürü şey satmıştım insanlara . Orda patronla çalışan bi kız vardı . Sürekli benimle uğraşıyordu . Çalışmaya başladığımın ikinci günü erkek patron yemeğe gönderdi eve beni . O kızla ikisi kaldılar.
Yemekten geldim kızda bi afra bi tafra görmen lazım . Patron müşterilerin içinde beni çağırdı 'seninle daha fazla çalışamayacağız üzgünüm' dedi para tutuşturdu elime gönderdi .
Sonradan duydum ki bu patronla o kız sevgiliymişler . Kız beni çok kıskanmış bu kızı burada çalıştırmayacaksın demiş .
Bi kaç ay sonra adam iflas etti mağaza kapandı :D

merhaba kızlar ben bu ayın başından beri bir avm'de satış temsilcisi olarak çalışıyordum. bu akşamda beni işten çıkardılar üzüldüm açıkcası :KK43:
hem avm'ye hemde iş arkadaşlarıma baya alışmıştım zorlandığım zamanlar oldu ama ona rağmen memnumdun çalıştığım yerden ama hemen işten çıkarmaları garip hissettirdi yani..
bir anlaşmazlık yok sadece onların söylemesine göre pasifmişim o yüzden çıkardılar beni.
çok büyük bir dert değil biliyorum ama üzgün olduğum için küçük olan derdimi sizlerle paylaşmak istedim..
elbet başka bir yerde iş bulurum ama dediğim gibi alışmıştım ben ya garip oldu böyle :KK61:
üzülme boşuna o klasiktir öyle yaparlar
yani sürekli eleman değiştirirler avmlerde biliyorum arkadaşlardan emin ol öyle
sen sorunca uyduruvermişlerdir
yoksa inanki yapılan bir ritüel o herkesi gönderirler bir süre sonra

en luksunden en mahalle arasi dukkanina kadar yaklasim ayni ben daha cok sattirir sattirmaz orasinda degilim orasini bilmem ama yaklasim hicbirinde degismiyor. Buyuk bir avm den bilindik bir kot markasina kot bakmaya giriyorum satis yapan cok sik giyimli genc bir arkadas sirf sempatik olacagim diye orda gereksiz muhabbete giriyor, ben kot bakmaya gelmisim bana kampanyani anlat ne model aradigimi sor yardimci olabilimiyim de orasini anlarim ama nereliyim, aa hic burali gibi durmuyorsunuz, nerden geliyorsunuz deme ben oraya sana hayatimi anlatmaya gelmiyorum ki dimi ?
Benim demek istedigim bu tarz gereksiz seyler ve bence bunlar olmadan da satis yapilabilir ve bu tarz davranislar cok sacma.
Oyle hicbir yerin egitimi yada yaptirimi yok kisisel lagubalilige giren birsey ama yaniniza gelmek zorundalar nasilsiniz bile diyemezler oyle durumlarda ben direk benimle ilgilenmenizi istemiyorum diyorum mesela ben sohbetimi yapmaya gelmedim.Aslinda sizin kelimelerinizde kizdigim seyleri sizde anladiniz saniyorum bana ters geldi soylemek istedim.

Benim 3. işyerim.
Kendi isteğimle ayrıldım diğer ikisinden.
Alışırsın yani.İlk başta üzülürsün ama sonradan gittiğin yerlere de alışırsın.
Hem belki yeni bulacağın işte daha çok mutlu olursun.

yirtik degilsen biraz ne bileyim cekici degilsen soyle manken gibi is hayatinda isin zor ayni sorunlari ben yasadim calismiyorum suan gecen gun muane icin ozel bir hastaneye gittim taninmis bir tip merkrmezi dusun randavum saat 10 da diyelim ben 11:30 girdim kendimde bu sektorde calistigim icin yuzde 90 sekrerin hatasidir bi tane hamile kadin vardi kadin kapi onunde 1 saat bekledi basim donuyo dedi sekretere biraz soylemdi diye sekreter sesini yukselti hamile kadina AMA SEKRETERLERE SOYLE BAKTIM COGU ALIMLIYDI YANI MANKEN GIBI hepsi birazda yirtiklar belli
kendim 1 donem devlet hastanesinde calistim randavulu hasta 1 dk bekletilmezdi

yirtik degilsen biraz ne bileyim cekici degilsen soyle manken gibi is hayatinda isin zor ayni sorunlari ben yasadim calismiyorum suan gecen gun muane icin ozel bir hastaneye gittim taninmis bir tip merkrmezi dusun randavum saat 10 da diyelim ben 11:30 girdim kendimde bu sektorde calistigim icin yuzde 90 sekrerin hatasidir bi tane hamile kadin vardi kadin kapi onunde 1 saat bekledi basim donuyo dedi sekretere biraz soylemdi diye sekreter sesini yukselti hamile kadina AMA SEKRETERLERE SOYLE BAKTIM COGU ALIMLIYDI YANI MANKEN GIBI hepsi birazda yirtiklar belli
kendim 1 donem devlet hastanesinde calistim randavulu hasta 1 dk bekletilmezdi
yırtık olmak lazım, azıcıkda cadı bu tiplere
1 saattir bekleyip artık başı dönen hamile kadına carlayan sekreteri sadece tanık olmam yeterli, itin dötüne sokarım, illa bana bişey demesi gerekmiyo

yırtık olmak lazım, azıcıkda cadı bu tiplere
1 saattir bekleyip artık başı dönen hamile kadına carlayan sekreteri sadece tanık olmam yeterli, itin dötüne sokarım, illa bana bişey demesi gerekmiyo
ben sokacaktim ama iyi bir rezil edecektim mauyene olduktan sonra asagiya inip bi sekreterlerin sorunlusu sefi kim diyecektim annem dediki kizim bak kimseden ses cikoyormu belki doktorla kotu olursun dedi belki ondan kimsenin sesi cikmiyor dedi bide ALLAH VAR DOKTOR DA COK IYI BIR DOKTOR DU NAIF VE MOREL VEREN COK IYI ILGILENEN doktordu. bide doktor hic bir seyin yok her sey normal bide morel verince. hic bir sey demeden ciktim ordan iyi mi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum.
bide dikkatimi cekti karni burnunda cogu hamile bayanlarin sesi cikmiyordu ben miyim alemin delisi dedim bosver dedim acikcasi

üzülme boşuna o klasiktir öyle yaparlar
yani sürekli eleman değiştirirler avmlerde biliyorum arkadaşlardan emin ol öyle
sen sorunca uyduruvermişlerdir
yoksa inanki yapılan bir ritüel o herkesi gönderirler bir süre sonra
öyle olacakmış zaten bir kaç kişiyi daha çıkaracaklarmış. farklı bir stratejileri var sanırım onu uyguluyorlar olan bana oluyor işte :/

Back
X