Içim çok acıyor

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
3 yıldan sonra türlü tedaviler olup en son aşıalamaya karar verdim ve aşılamam tuttu hayatımdaki engüzel günydü gebeliğimi öğrendiğim an

ama bugün hayatımın en kara günlerinden birini yaşıyorum bebeğim gelişmemiş kimyasalmış yerlebir oldum sanki o an
metrelerce yükseklikten yere düştüm sanki içim çok yanıyor eşimde bende çok kötü olduk geçermi bu çok canım yanıyor artık bebeğe dair tüm umjtlarımı yitirdim

dua etmekten vazgeçtim çünkü dünden buyana doktora gidene kadar allahın isimlerini zikrettim ama demekki duada biryere kadarmış

Canım oncelikle gecmis olsun bundada vardır bi hayir yoksa boyle olmazdi keske benimde oyle olsaydida 20 haftada ayrilmasaydim oglumdan hemde sezeryanla kafamda binbir soru ya yine ayni sey badima gelirse ya oyle ya böyle. ..
yani beterin beteri var boyle olmasi gerekmis tabiki tedaviyle ugrasmak beklemekte zor ama bunu veren rabbim tekrar verir isyan etme bol bol dua et allah sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin meryem suresini oku bol bol dua et etrafindanda dua iste kimin duasi kabul olur bilinmez.

sağol canım sanada geçmiş olsun evet senin durumun daha zor ama benmkisi normla yolla olmuyor ama senin sağlıklı evlatların olabilir belki tekrar aşılamayla tuttu o da bu şekil oldu tedavi olmaya korkarım ben artık tedaviylede olmuyor tedavisizde ben neyapacağım şimdii

Sizi cok iyi anliyorum
Hani derler ya dunya yikildi ben altinda kaldim onun gibi
Gecen sene 23 temmuzda ilaclarla dusuk yapmistim 9 haftalik hamileydim internetten her gun bakardim bebegin goruntusune nasildir diye dr kontrolunde bebegimin ufak kimildamalarini izlemeyi beklerken
Kalbinin durdugunu ogrendim 7. Haftada durmus hemde o zaman ki halim fenaydi
tup bebek tedavisiydi
Aralik ayinda dondurulmuslarla tekrar hamileydim 7. Haftada kalp atislarini gorduk ayni aksam ani bir kanamaya kaybettik onuda
Ve ben 13 senelik evliyim
Simdi yine tedaviye basliycam ALLAH yolumuzu acik etsin
Dua ederken hayirlisini istiyoruz vardir bizim goremedigimiz bir hayir arkadasim istemekten dua etmekten vazgecme
ALLAH bizlerede nasib etsin anne- baba olmayi hayirla saglikla
ALLAH sabir ve dayanma gucu versin sizede

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vardır bunda bir hayır diyeceksin ve yoluna devam ediceksin cok zor ama hepimiz boyle yapiyoruz umidini kaybetme simsi hersey cok yeni bu yuzden bu kadar karamsarsin zamanla hersey düzelir bak sende hamile kalabilmisin ya olmasaydi hiç beterin beteri var arkadadim haline sukret ben kendimi oyle avutuyorum hayatin bize neler getirecegini bilemeyiz o yuzden umudunu kaybetme bunu veren allahim sagliklisinida verir.

çok sağol canım inşalalh hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur biran önce rabbim gidenlerin yerini doldursun inşallahh

inan şuan kendimde çok senin için üzüldüm allah yardımcın olsun sabır versinnnnn inşalalh normalyoldan hayırlı sağlıklı evlatların olur

sorun nedir neden tüp bebek denildi size ve kalbinin durmsının sebebi varmıymış ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAHH

Cok sagol canim ALLAH razi olsun
Ben iki defa tup bebek tedavisi gordum ikiside sukur pozitif oldu
Genetik test yaptirdik canim acaba bizden kaynaklimi diye tek birsey var bende sanirim kan pihtilasmasi cikti
Sanirim diyorum cunku ben yurt disindayim doktora kan pihtilasmasimi bu diyorum yok diyor ama hamile kalinca kan sulandirici kullanacaksin diyor bende kan pihtilasmasina yordum bunu
Ben inaniyorum canim muradimiza ericez insALLAH hayirli saglikli evlatlar nasib etsin ALLAH
Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite dr psikolojik sizinki dedi hatta bu zamana kadar olmadi simdiden sonra dogal yolla olmaz diyo nerden biliyorsa ALLAH bilir onu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seneler geçmiş konunun üzerinden
Konu sahibi arkadaşım anne olmuş
Bende onun duasındaki gibi anne oldum
Onca sene üzerine tedavisiz iki kızım oldu
Şükürler olsun
ALLAH bütün isteyenlere nasib etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Tedavi olan kardeşlerime tez zamanda güzel haberler almayı nasib etsin
Hamile kardeşlerime sağ salim yavrularını kucaklamayı nasib etsin ALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…