Icim cok kötü.Cok kirilgan

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Gercekten kalbim cok kirik.Evli bi kadin esinden ne ister onun sevgisinden baska.Kizim 10 gun sonra 7 aylik olcak.Uykulari sıkintili biraz ve esim dogumumdan beri yanimda uyumuyturma odasinda yarak kurup yatiyo.Kendimi cok yanliz hissediyorum.Kizimda emmedi beni zate.Esimde yanimda uyumuyo.Sanki istemiyolar beni.Onun sicakligi yok yanimda yatagimda.Gecen hafta adet oldum ve cok zor geciyo.Rahatsiz oldugumu soyledim esime esim ise annen 6 dogurmus hic hasta oldumu dedi.Oyle bi kirildimki.Ne demek yani bu.Sabaha kadar kustum oyle zor gecirdim .Eski anneler gibimi olalim onlar gibi eziyetmi cekelim.O kadar hissizimki insanlarin her lafida batiyo bana.Kimseyi duzeltemiycegimide biliyorum.Kisacasi en guzel en heyecanli zamanim olmasi gerekirken 22 yasinda ziyadesiyle yaslandim.Oyle icimi doktum sadece yuregimden akan gozyaslariyla.Okuyanlara tesekkur ediyorum.

bebeğinin uyku düzeni bozuk bile olsa ayrı yatmayın bence
ben emziriyordum ve gece 5dk da bir uyanmama rağmen 1 yaşına kadar eşim ve bebeğimle aynı odada yattık bir yaşından sonra bebeğimin odasını ayırdım
eşinle yatmayınca uzaklaşırsın bence
ha biz yanyana yatıyorduk da sürekli sarılıp koklaşıyor muyduk sanki?
hayır tabiki çocuktan zaman kalmıyor fakat aynı yatakta yatmak bile yakınlık sağlar
eşine bunu söyle birlikte yatın
bebeğinin seni emmemesi ile istememesi arasında hiçbir bağlantı yok
her bebeğin istediği tek insan annesidir.

Cok konustum ama uyumuyo.Zaten cok buyuk soukluk oluyo

Yeni yeni dikkat ediyorum da, bebek olunca bu yatak ayırma olayı nedir?
Bebeğin gece uyanmasına dayanamayan adama çocuk yapmak suç aslında.
Hem bir şey yaptıkları yok, hem de uyandırılmayı bahane edip başka odaya geçmek ne kadar yanlış bir yaklaşım.
O çocuk ikinizin ve bunu hissedebilmeniz için beraber ilgilenmeniz gerekir.
En azından ağlama sesine tahammül edebilmek bir ebeveynin görevidir.
Herkesin hamileliği, doğum sonrası vs durumları farklıdır, bünyeden bünyeye göre değişir.
Başkasıyla kıyaslamak yapılacak en büyük hata bu durumda.
Emme meselesine gelince, bu sizinle alakalı değil bebeğinizin karakteri alakalı bir durum.
Sevmiyordur, alışamamıştır, zor gelmiştir bebeğinize emmek ve bu sebeplerden emmiyordur.
Sizinle hiçbir alakası yok, bunu yazın bir kenara.
Eşiniz de sizi her durumda yalnız bırakmış gibi görünüyor, inanın üzüldüm yaşadıklarınıza.
İnşallah gelip geçici bir dönem olur bu zorluklar.

Çocuk oldu Ada'm sanki hopppp ben kaçtım yapmış sende o hangi odaya gitse Oray'a git ben sensiz uyuyamadım de bakalım nereye kadar başka odaya kaçacak

Çocuk oldu Ada'm sanki hopppp ben kaçtım yapmış sende o hangi odaya gitse Oray'a git ben sensiz uyuyamadım de bakalım nereye kadar başka odaya kaçacak
Pesinden niye gidimki.Sorun zaten yapmak icin can atmamasi

Lohusalık donemındekı hassaslıgınızdan bence boyle hıssedıyorsunuz..Alınganlık etmeyın.. Esınız de kızınız da sızı sevıyordur.. Cok fazla stres yapmayın.Gecmıs olsun.

biz ne anne olmayi ne es olmayi beceremiyoruz.cocugu zamaninda kucaga alistiriyosunuz sonra uyumuyo diye hem esi hem kendimizi harap edip iliskiyi yipratiyoruz.cocuk dedigin dogar dogmaz ayri odaya atilir karni doyurur alti degisir yine yatagina atilir sonra ne uykusuzluk cekersin ne evin ne eşin ihmal olmaz.yabanci ozelliklede rus kadinlara hayranim bu konuda asla esle ilgilenmeyi ihmal etmiyolar her sart altinda ve cocuklada oyle guzel ilgileniyolarki

canım erkeklerin çoğu böle.üzülme bebeğini büyütmeye bak.başka sorunlarınız yoksa eğer keyfine bak zamanla herşey düzelir.çocuk büyütürken bizdede öle oldu 6 sene ayrı yattık abartmıyorum.adamda oohh gık demedi meğer işini biliyomuş.ikincide uyandım tabii izin vermedim ayrı yatmaya.

diyeceğim o ki geçecek herkes güllük gülüstanlık değil takma kafana beraber yatsan başka sorunlar ayrı yatsan başka sorunlar.zamane herifleri böle.rahatlarına düşkün.bizim çocuklarda böle yetişiyo gık dedimi istekleri yerine geliyor sıkıntı yok stres yok onlarında olacağı bu.

Nereden biliyormuş annesinin hasta olmadığını. Annesi mi söylüyor acaba?

Siz kendiniz adina konusun.Kizim 4 ay hic durmadan aglauan bi bebekti hic susmuyodu kolikyi.5 dk. uyusa o vaktimi bile esime ayirdim hic uyumadim .Bazi bebeklerin huyudur uyumamak

Ne bileyim kuzenim var bitane onun kizida uyumuyomus ama esi ona destek oluyo beraber battaniyeyle salliyolarmis.Bnmki bide birakip gidiyo uyuyo.Insan ayni yataktada yatmayinca evli gibi hissetmiyo kendini

yazmiyim yazmiyi dedim ama siz böyle yaparak hem anne hem eş hem kadın olmayı becerdiğinizi mi düşünüosunuz?
hayran olduğu anne-kadın tipine bak tee

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım kendini boşuna üzüosun, hani lohusalık 40 gün derler ya yalan
o duygusal haller, herşeyin batmaşı, ilgi isteği vs 8-9 aya kadar sürebilio. ama eşini bence seninle yatmaya ikna etmelisin, bebişin yatağını sizin yatağın yanına koyup üçünüz yatmalısınız hem bebişin güven duygusu açısından hem de eşinle sıcaklığınız açısından daha ii olur. bebişinin uykularının da böyle yaparsan daha da düzene gireceğini düşünüorum çünkü senin stresin direk bebeğe yansıo o yüzden huzursuzlanıodur kuzucuk. umarım sorununuz çözülür mutluluklar dilerim

Niye hep kadin erkekle ilgileniyor ya cocugu doguran sıkinti ceken uykusuz kalan ben tribe giren elde tutulmasi gereken erkek peehh...biliyorum bunlarin geneli boyle nefret ediyorum kiymet bilmezlikten nazli niyazli erkekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…