Icim cok kötü.Cok kirilgan

Ben
Senin konularına denk geliyorum hep. Yaşın çok kucukmus senin. Bence onun da etkisi var. Fazla sorumluluk yuklenmissin bence. Bebeginin emmemesi seni istememesiyle çok alakasiz. Olur mu öyle şey. Sen onun her seyisin. Kocanin söylediğine gelince; sen annen değilsin onu annesi hiç degilsin. Onlar gibi olmak zorunda da degilsin. Ilk insanlarda anadan uryan dolasiyorlardi. E biz de mi öyle dolasalim? Verdiği ornek çok saçma kocanın.

Niye hep kadin erkekle ilgileniyor ya cocugu doguran sıkinti ceken uykusuz kalan ben tribe giren elde tutulmasi gereken erkek peehh...biliyorum bunlarin geneli boyle nefret ediyorum kiymet bilmezlikten nazli niyazli erkekten
Al benden de o kadar.

Bnm annm icin soyledi.Herseyi eskiye vurur.Eskiler kac tane biyutmus dogurmus tarlaya gitmis felan der
Eski erkeklerde adam gibi adam oluyorlardi ama. Bir de o var. Onu söyle eşine. Sanki kendi kendine yaptın çocuğu.

yazmiyim yazmiyi dedim ama siz böyle yaparak hem anne hem eş hem kadın olmayı becerdiğinizi mi düşünüosunuz?
hayran olduğu anne-kadın tipine bak tee
becerdigimi dusunmuyorum keske kocayi mutlu etme yonunde onlarin yarisi kadar olabilsek ne aldatma olur ne bosanma.bi cok arkadasim var yabanci oyle mulayimlerki kavga diye bisey yok.ayni sekilde turk arkadaslarimda var hepsi mutsuz cogu ayri kavga hic eksik degil evlerinde.biz birbirimize hayati zorlastirmakdan baska bisey yapmiyoruz

keşke sadece kocayı mutlu edebilmek için örnekler arayışına girmesek, o bebeğin de mutluluğunu kocaların mutluluğu kadar düşünsek, keşke kocalar da eşlerinin mutluluğunu o kadar düşünse vesselam...

sag
olaya ayni yerden bakmiyoruz

Evet ben bu kadar onun mutlulugu icin ugrasiyoken oda bi o kadar dusunmuyo

Harbi yatak ayırma ne, rahat etme çabası ne?

Sen o bebeği baba evinden getirmedin ikinizin bebeği sadece sen bakmak zorunda değilsin gece o da kalkabilir, artık gece beslenmesini yavaş yavaş bırak zaten, benim eşim polis günde 16 saat çalıştığı oldu ben ücretsiz izinde olmama rağmen kalktı da baktı da, bunu eşimin işi ağır vs deme diye yazıyorum

Sizin esiniz iyi demekki.Rahatjndan cok ailesini dusunuyo.Malesef her erkek oyle deil ve gercekten artik yapcak biseyim yok.Insan bi gun yatmaz 2 gun yatmaz.Bu resmen odasini ayirmis beni uzende cocuga bakmamasi deil

Ben otobüste bir kadınla tanışmıştım - otobüs tanışmalarına maruz kalanlardanım - ikizleri vardı. Ailelerden uzaktalarmış. Dedim zor olmuştur tek başına kimseniz yok, eşin yardım etti mi? Valla dedi adam iki sene 2 saatlik uykularla işe gitti ikimiz baktık büyüttük. Demek ki neymiş yapan yapıyormuş. Madem o koca dötü yemiyodu çocuk bakmak yapmayaydı çocuk. fanfini yaparken iyi sonuçlarına katlanmak yok.
Restini çek bacımm çek o resti.

Çocuğunuzla birlikte ilgilenmiyorsanız nasıl evlilik ki bu? Ya da nasıl ebeveynlik?
Ağlardım, kavga ederdim ne olursa olsun bunun yanlış olduğunu ona anlatırdım.
Psikolojim bozuluyo bu konuları okudukça. Bana çok absürd geliyor bebek olunca yatak ayırmak. İnşallah ben yaşamam bunu..
Canım sende emzirme konusunda canını sıkma. Bebeğinin seni istememesiyle ne alakası var. Yıpratma kendini.

Sizin esiniz iyi demekki.Rahatjndan cok ailesini dusunuyo.Malesef her erkek oyle deil ve gercekten artik yapcak biseyim yok.Insan bi gun yatmaz 2 gun yatmaz.Bu resmen odasini ayirmis beni uzende cocuga bakmamasi deil

Ama o da sorun olmalı bence, yani birlikte yatsanız ama bebeğe bakmasa o da sorun, bakmamak gibi bir lüksü nasıl olabilir ki

Siz evlimisiniz bilmiyorum ama insan evlenjnce bekarliktaki gibi rest cekeniyi.Alttan aliyosun huzurun bozulmasin diye sineye cekiyosun.Cunku konusuncada bisey duzelmiyo dahada bozuluyo isler karsi taraf kabul eeyimce.ve bir suru sey.Yani imtihan olunca Sen sabredip izliyosun.Ve cocuk oldugu icinde huzurlu bi ailede buyusun diye kavga gurultu gormesin diye hep susuyosun mutlu gibi duruyosun ve etrafada onu gosterme cabasi.Kisacasi evlilik basli basina (eger akilli ve olgun ) biriysen cok zor

MasaALLAH ne iyi insanlar esler var.Ben bebegim icin herseye ragmen mutlu olmaya calisiyorum ve buraya yazmamin tek nedeni hic kimseye anlatmayisim.Cunku insanlari cok iyi taniyorum cogu insan baska birinin sikintisina sevinir.Bu yuzden buraya icini doktum.Ve biliyorum cok iyi eslerde var .Sadece yanimda uyumayi terk etmeseydi gene uzulmezdim.1.5 senelik evliyim daha kocam dedigim kisiyle en fazla 5 ay yatmisimdir

Cnm sen boşver böyle devam et çocuk yaşına gelsin düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…