İçim çok kötü.

Sen evine dön bence. 1o dk lık yol ise, arada gider kalırsın köyde.

Ne bileyim, hafta da iki gün mesela. Gidince, hem eşinle vakit geçirir, içinden gelmese de 2 gün ailesine güler yüz gösterirsin.

Böylesi herkese yeter diye düşünüyorum. Evine dön ve evinde kendine işler yarat. ;)

Nasıl yapicam bunu bana akıl verin.gücüm kalmadı artk.pskilojk olrk ta bittim bütün vucudum seyiriyo stresten artk mutsuzum
Karşınıza alın konuşun.
Ailesiyle bu kadar içli dışlı olmaktan rahatsız olduğunuzu,artık sizin bir aile olduğunuzu böyle davranmaya devam edicekse eve dönmenin bir anlamı olmadığını söyleyin.
Ailesini kötülemeyin sadece huzursuz olduğunuzu söyleyin
Ve bencede somut düzelmeler olmadığı sürecede evinize dönmeyin

Sen evine dön bence. 1o dk lık yol ise, arada gider kalırsın köyde.

Ne bileyim, hafta da iki gün mesela. Gidince, hem eşinle vakit geçirir, içinden gelmese de 2 gün ailesine güler yüz gösterirsin.

Böylesi herkese yeter diye düşünüyorum. Evine dön ve evinde kendine işler yarat. :KK66:
Bende bunu söylüyorum ama.dinlemiyor 2 3 gün şehirde de kalırız arada diyor ne koymüş ya tamam ekmegmz ordan geliyo esim afedersnz köpek gbi de çalışıyo bende ona destek vereyim yanında olaym derdim ama.bu düşünceden aşırı derecede uzaklastm sağlığımdan olucam

Karşınıza alın konuşun.
Ailesiyle bu kadar içli dışlı olmaktan rahatsız olduğunuzu,artık sizin bir aile olduğunuzu böyle davranmaya devam edicekse eve dönmenin bir anlamı olmadığını söyleyin.
Ailesini kötülemeyin sadece huzursuz olduğunuzu söyleyin
Ve bencede somut düzelmeler olmadığı sürecede evinize dönmeyin
Çevremdekilerde böle söylüyor bazı şeyleri kesinlestrmeden gitme diyo. Bide ben aileme bundan sonra haftada bir gelcem dedim kv ariyo bana diyoki ailen kaçmıyo bunada sinir oldm.sizde kacmiyosnz diceksn de işte.

Bende bunu söylüyorum ama.dinlemiyor 2 3 gün şehirde de kalırız arada diyor ne koymüş ya tamam ekmegmz ordan geliyo esim afedersnz köpek gbi de çalışıyo bende ona destek vereyim yanında olaym derdim ama.bu düşünceden aşırı derecede uzaklastm sağlığımdan olucam
İyi de anlamadım, sizi de mi tarlada bahçede çalıştırmak istiyorlar?

Eşinin zaten annesi başında. Yemeğini önüne koyan var. 2 günde sen gidersin köye, özlem giderirsiniz eşinle. Daha ne istiyor ki bu adam?

Çevremdekilerde böle söylüyor bazı şeyleri kesinlestrmeden gitme diyo. Bide ben aileme bundan sonra haftada bir gelcem dedim kv ariyo bana diyoki ailen kaçmıyo bunada sinir oldm.sizde kacmiyosnz diceksn de işte.
Siz ağaç kovuğundan mı çıkmışsınız acaba lafa bak
Valla işiniz zor
Eşiniz kaç yaşında merak ettim ?

İyi de anlamadım, sizi de mi tarlada bahçede çalıştırmak istiyorlar?

Eşinin zaten annesi başında. Yemeğini önüne koyan var. 2 günde sen gidersin köye, özlem giderirsiniz eşinle. Daha ne istiyor ki bu adam?
Ben tarlanın bahçenin yerini bilmem ki kv de de ole bunlar çok zengin varlıklı aileler ama gelenekler gorenekler işte. .şehirde hiç sorun yok ama köye gdnce olmuyo kimse mutlu dgl aslnda kv de ilerde gelmez heralde bize devredilirbazı şeyler zaten bütün işi esim goturuyo

Back
X