içim çok sıkışık

ona ne diyim hayatım Bu ay 2000 lira kazandım ( Ama aslında 2100 ama 100 lirasını harcadığımız demicem) hem saklarsam kendimi ezik durumuna düşürürüm yani o na ne beni paramdan elbette evledik yolları birleştirdik ama kızacak diye saklayacak da değiliö

Ay bacım bende mesaj 3 defa gönderildi gibi görünüyordu int bi sorun oldu bende güya fazla kalabalık yapmasın diye düzenledim :)

Diyordum ki; çok güzel birşey yapıyorsun zaten saklamana gerek olacak bişey Yok, ama şuraya şunu verdim diye açıklama yapmana da gerek Yok bence. Sorarsa eyvallah ama sormadan da açıklama yapma bence diyorum :)

Açıklama yapmıyorum ki zaten . huy mu dersin butç özelliği mi derdin bilmem günümde belli her ayın 28i uyuyamam yoksa

Kocan berbat biri bence. Sana vurmuyor olması iyi biri olduğunu göstermez çünkü adamın içinde merhamet yok bir kere. Kendi paranı kazanıyorsun, sana karışmaya hakkı yok. Zaten barınaklara yardım eden insan sayısı çok az, böyle bir insan yüzünden bir kişi daha azalmasın bari.

İlk günkü o aşk olmayacak tabi gerçek huyları zamanla ortaya çıkıyor ama çok kırıyor beni bazen acaba çocuğumuz da yokken boşansak mı diye düşünüyorum
Ee o duruma geldiysen çocuk işini geciktir biraz ve düşüncelerin netlesmeden de harekete geçme bunun için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…