- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Merhaba kizlar. Oldugum durumu nasil anlatirim bilmiyorum.yasadigim yer cok sicak bayginlik geciriyorum.elim kalkmiuor kolum kalkmiyor. Dert bumu diyeceksiniz ama yansiyor herseyime. Evliyim kalkip bir corba salata yapmaya eriniyorum ama oyle boyle degil zaten zayifim kalktikca kalori kilo veriyorum bildiginiz eriyorum.klimayi actim gecen hafta full acillik oldum dr carpilmissin dedi.birde hevesim yok birseye boyle ne esimle bir yere gitmek isterim gezmek istemiyorum evde is yapmak istemiyorum. Bir tek calisirken mutluyim cunku sevdigim insanlar var. Bu evlilik bana iyi gelmedi biliyorum ama ayriykende olmuyor.esim beni cok yoruyor oncden gozume gelmezdi ama artik sikilmaya basladim.is yap desem yapamaz daha kotu yapar beni iki kere yorar. Boyle uzman yardimi almak istedim doktor pek halimi begnemdi ilaclar yazdi depresyonda oldugumu dusunere. Yakin zamanda ablamida kaybettim. Ilaclar cok agir kullanmak istemedim. Inanim eskiden hayat doluydum tum sehri usenmeden gezerdim insanlar beni gulenyuz polyanna diye dalgaya alirlardi simdi o eski halimi kirisikliklar cizgiler siyah gozaltlari aldi. Sicaklar bahane diyorum hos 45 derece. Ama ben artik mutsuz oldugumu icinimin ciddi anlamda gectigini hissediyorum.insan nasil mutlu olur. Bu arada ise yeni girdigim icin tatil imkanim yok.ablamda cok izin kullandim.kizlar belki sizinde ayni seyler basiniza gelmistir gecici biliyorum ama ilac kullanmadan nasil atlatitim bu ruh halini.tesekkurler simdiden