Icim cürümüs

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.298
10.978
208
Merhaba kizlar. Oldugum durumu nasil anlatirim bilmiyorum.yasadigim yer cok sicak bayginlik geciriyorum.elim kalkmiuor kolum kalkmiyor. Dert bumu diyeceksiniz ama yansiyor herseyime. Evliyim kalkip bir corba salata yapmaya eriniyorum ama oyle boyle degil zaten zayifim kalktikca kalori kilo veriyorum bildiginiz eriyorum.klimayi actim gecen hafta full acillik oldum dr carpilmissin dedi.birde hevesim yok birseye boyle ne esimle bir yere gitmek isterim gezmek istemiyorum evde is yapmak istemiyorum. Bir tek calisirken mutluyim cunku sevdigim insanlar var. Bu evlilik bana iyi gelmedi biliyorum ama ayriykende olmuyor.esim beni cok yoruyor oncden gozume gelmezdi ama artik sikilmaya basladim.is yap desem yapamaz daha kotu yapar beni iki kere yorar. Boyle uzman yardimi almak istedim doktor pek halimi begnemdi ilaclar yazdi depresyonda oldugumu dusunere. Yakin zamanda ablamida kaybettim. Ilaclar cok agir kullanmak istemedim. Inanim eskiden hayat doluydum tum sehri usenmeden gezerdim insanlar beni gulenyuz polyanna diye dalgaya alirlardi simdi o eski halimi kirisikliklar cizgiler siyah gozaltlari aldi. Sicaklar bahane diyorum hos 45 derece. Ama ben artik mutsuz oldugumu icinimin ciddi anlamda gectigini hissediyorum.insan nasil mutlu olur. Bu arada ise yeni girdigim icin tatil imkanim yok.ablamda cok izin kullandim.kizlar belki sizinde ayni seyler basiniza gelmistir gecici biliyorum ama ilac kullanmadan nasil atlatitim bu ruh halini.tesekkurler simdiden

canım benim başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
bu zor bir durum, etkisinin geçmesi muhakkak ki bir zaman alacaktır. Bence bununla alakalı durumun.
Zamana bırak yavaş yavaş adımlar at, mesela evini hep temiz tut, sonra azar azar kolay yemekler yap, haftada bir gün eşinizle bir yere gidin. Kendine hem zaman tanı hem de ufak şeylerle başla. Eminim eski haline döneceksin bir süre sonra.

Çok özür dileyerek soruyorum, yardım almak için dra gitmişsiniz, kendi kafanıza ilaçları kullanmamaya karar vermişsiniz, burdan nasıl bir çözüm bekliyorsunuz?

Dr depresyon teşhisi koymuş, bu hafife alınacak bir durum değil, ilaçlar da öcü değil, bazen beynimiz de hastalanıyor, tedavi istiyor.

Size tek tavsiyem drunuzu ciddiye alın.

Spora yazık, çeşitli etkinliklere katıl. Kafanı evden çıkarmadığın müddetçe bu geçmeyecek.

Çok özür dileyerek soruyorum, yardım almak için dra gitmişsiniz, kendi kafanıza ilaçları kullanmamaya karar vermişsiniz, burdan nasıl bir çözüm bekliyorsunuz?

Dr depresyon teşhisi koymuş, bu hafife alınacak bir durum değil, ilaçlar da öcü değil, bazen beynimiz de hastalanıyor, tedavi istiyor.

Size tek tavsiyem drunuzu ciddiye alın.
Ama bir bebegim olsun istyorum yasim cok gecti ve o ilaclarin hamileleik doneminde kullanilmasi biraz sikintindiye kullanmak istemedim. Ama baslayacagim sanirim

canım benim başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
bu zor bir durum, etkisinin geçmesi muhakkak ki bir zaman alacaktır. Bence bununla alakalı durumun.
Zamana bırak yavaş yavaş adımlar at, mesela evini hep temiz tut, sonra azar azar kolay yemekler yap, haftada bir gün eşinizle bir yere gidin. Kendine hem zaman tanı hem de ufak şeylerle başla. Eminim eski haline döneceksin bir süre sonra.
Canim ev hep temiz birazda beni bu yoruyor galiba. Evde kendimk cok yoruyorum bir gun bakmissin sabahtan girmisim 2 gun surmus bir gun bakmissim 1 hafta yapmiyorum. Yani yemekte yapiyorum ama nasil on dakikalik yemek bir saatte yapiyorum hevesim yok

Ama bir bebegim olsun istyorum yasim cok gecti ve o ilaclarin hamileleik doneminde kullanilmasi biraz sikintindiye kullanmak istemedim. Ama baslayacagim sanirim
Eğer depresyondaysanız hamilelik yaşamanız da doğru değil ki?
Elim kolum kalkmıyor hiçbir şey içimden gelmiyor diyorsunuz, bu ruh hali içinde gebelik hatta doğum ve lohusalık sıkıntıları nasıl atlatılır sizce ? Yerinizde olsam tedavimi olmadan bebek sürecine girmezdim

Spora yazık, çeşitli etkinliklere katıl. Kafanı evden çıkarmadığın müddetçe bu geçmeyecek.
Eğer depresyondaysanız hamilelik yaşamanız da doğru değil ki?
Elim kolum kalkmıyor hiçbir şey içimden gelmiyor diyorsunuz, bu ruh hali içinde gebelik hatta doğum ve lohusalık sıkıntıları nasıl atlatılır sizce ? Yerinizde olsam tedavimi olmadan bebek sürecine girmezdim
Zsten en dogrusu bu dunden beri dusunuyorum. En yakinimi kaybettifim icin heo diyroumki zaten olecegiz neden gideyim neden alayim neden yapayim cunku hep mutsuzum

Eşinizle mutsuz iken bebek isteme nedeniniz nedir?
Ayrıca çorba vs bile yapmak size zor gelirken geceler boyu uykusuz kalmak kolay mı gelecek?
Ek olarak kan testi yaptınız mı?

İş yaparken Avrupa Yakası izleyin. Vallahi şaka değil. Beni eşim yokken gündüz ayakta tutan bu dizi. Terapi gibi mübarek. Açın telefondan sesi bile yeter. Özellikle yemek yaparken çok güzel oluyor. :KK76:

Öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Çok yakın bi kayıp yaşadınız lütfen ilaçlarınızı kendi kafanıza göre bırakmayın. Babamı kaybettim 6 ay ilaç kullandım kendime geldim.

Madem ilaç kullanmayacaksınız dr a neden gidiyorsunuz depresyondasınız sıcaklar hikaye ;) klimayı 26 derecede sabitte en düşük fanda bırakırsanız çarpılmazsınız ;)

Eşinizle mutsuz iken bebek isteme nedeniniz nedir?
Ayrıca çorba vs bile yapmak size zor gelirken geceler boyu uykusuz kalmak kolay mı gelecek?
Ek olarak kan testi yaptınız mı?
Kan testi hersey normal cikiyor. Ama zayif oldugum icin halsiz dusuyorum cok vitamin ilaci kullandim etki etmiyor

Kan testi hersey normal cikiyor. Ama zayif oldugum icin halsiz dusuyorum cok vitamin ilaci kullandim etki etmiyor
Demirinize kan değerlerinize bakıldı mi ?
Vitamin bazında sormuyorum
Tiroide bastırdınız mi

Zayiflikla halsizlik bağlantısız olabilir .

Demirinize kan değerlerinize bakıldı mi ?
Vitamin bazında sormuyorum
Tiroide bastırdınız mi

Zayiflikla halsizlik bağlantısız olabilir .
Olmazmi baglantisi mide bos yemek yemek istemiyor canim e haliyle tansiyon dusuyor. Cok enretsan balik yaglari vitaminler cok uzum sure kullandim ama galiba bunye yapisi. En ufak seyde dusuyorum halsizim

Sorununuz ne sıcaklar,ne ev işleri.
Depresyondasınız.
Ablanızın kaybı kolay atlatılacak bir durum değil.
Lütfen doktorun verdiği ilaçları kafanıza göre kesmeyin.
Hamile değilsiniz,dolayısıyla ilaçları kullanmanızı engelleyen bir durum yok.
Bedensel ve ruhsal sağlığınız yerinde değilken hamileliğin ihtimalini bile düşünmemeniz gerekiyor.
Kendinizi idame ettiremezken bakıma muhtaç bir bebekle nasıl ilgilenmeyi düşünüyorsunuz?
Ayakta duramıyorum diyorsunuz geceleri uyumadan bebeğe nasıl bakacaksınız?

Sorununuz ne sıcaklar,ne ev işleri.
Depresyondasınız.
Ablanızın kaybı kolay atlatılacak bir durum değil.
Lütfen doktorun verdiği ilaçları kafanıza göre kesmeyin.
Hamile değilsiniz,dolayısıyla ilaçları kullanmanızı engelleyen bir durum yok.
Bedensel ve ruhsal sağlığınız yerinde değilken hamileliğin ihtimalini bile düşünmemeniz gerekiyor.
Kendinizi idame ettiremezken bakıma muhtaç bir bebekle nasıl ilgilenmeyi düşünüyorsunuz?
Ayakta duramıyorum diyorsunuz geceleri uyumadan bebeğe nasıl bakacaksınız?
Ek olarak eşinden de memnun değil .
Bence çift ilişkisi uyumu mutluluğu oturmadan çocuk yapmak hic doğru değil.

B12 vitamininiz düşük olabilir mi? Benim Doğumdan sonra başıma geldi, normalde hiç üşenmezken o kadar üşengeç olmuştum ki. Vitamin ilaçlarımı bırakmıştım Doğum yaptım diye, bebek görmeye misafir gelecek bir kek yapayım diyorum o kadar üşeniyordum ki anlatamam. Vitaminleri kullanınca geçti.

Back
X