Aynn ecelimiz ondanda oluruz diyorlar stresten ben hasta oluyorum sabaha kadar uyku girmiyor gözüme ya birşey olursa diyeAynı dertten çokça olarak muzdaribiz.
Yaşlılara söz dinletemiyoruz, olaya ‘göreceğimi gördüm’ şeklinde bakıyorlar.
Zincirleyecek halimiz de yok, akışına bırakmak lazım.
İnşallah 65 yaş üstüne biran önce yasak çıkarAynı dertten çokça olarak muzdaribiz.
Yaşlılara söz dinletemiyoruz, olaya ‘göreceğimi gördüm’ şeklinde bakıyorlar.
Zincirleyecek halimiz de yok, akışına bırakmak lazım.
Bu da sağlıksız ama.Aynn ecelimiz ondanda oluruz diyorlar stresten ben hasta oluyorum sabaha kadar uyku girmiyor gözüme ya birşey olursa diye
Evet sorsan kimsenin olmadığı yerlere gidiyorOf of kim dinleyebiliyor ki.. Ben de babamla çok tartıştım bu konudan. En son söz vermişti aradım bisiklet sürmeye çıktım kimseyle görüşmedim diyor
Bende öyle düşünüyorum.nereye ve nasıl şikayet edebilirim acaba vede benim şikayet ettigim meydana çıkarsa diye düşünüyorum.babam çok cimridir çok üzülür ceza yerse ama annem için yapmayı dusunuyorumEşinizin düşündüğünü bende düşündüm konunun başını okurken
Başka çare yok gibi
Ödeyeceği ceza ,annenizin sağlığından önemli değil
Yanlız değilsin kardeş hepimizin ortak derdi bu hastalık..... dua edelim çıksın gitsin yoksa psikolojik hasta olcazSlm arkadaşlar.benim derdim korona ve annem.annem babam ve bekar erkek kardeşim birlikte yasiyor.annemde tansiyon şeker var kronik hasta yani.gecen yılda felç geçirmişti.simdi korona var diye hiç dışarı çıkmıyor.ama malesef babam 65 yaş üstü olmasına ragmen hergun bir bahaneyle dışarı çıkıyor.defalarca diyorum babacim çıkma annemi düşün ama anlamıyor.cokta dikkat ettiği söylenemez nasil anlatacagimi bilemiyorum.esim alışverişlerini ben yaparım diyor.evde kardesimde var ben yaparım diyor.kardesim gerekmedikçe dışarı çıkmıyor.ama babama dinletemiyoruz.anneme birşey olacak diye okadar korkuyorum.zaten hastalıkları var birde bunu kaldıramaz.uzulmekten artık yüzüm kabardı stresten.esim diyorki acaba çıktığı gibi şikayetmi etsek ceza yesinde aklı başına gelsin.bilmiyorum napacagimi sasirdim.hep arayıp soruyorum çaktırmadan bu seferde kiziyo.tek duam inşallah hayırlısıyla su korona illeti defolup gider elimden birşey gelmiyor
Aaahh ahhh aynı benimkiler.annem ben evden çıkmıyorum bana getircek ensonunda diyor.eger benim başıma gelirse vebali babanın boynuna diyorBu da sağlıksız ama.
Dediğim gibi hepimiz yaşıyoruz.
Zibilyon tane hastalığı olan ‘bu adam nasıl yaşıyor hala’ diye doktorların şaşırdığı bir babam var, 9 canlı diyoruz kendisine.
Ve dışarıda
Saat aralığında çıkıyor ama elbet dikkat etmiyor.
Hastalık hastası pimpirikli annem var, onların kata asansörle gelsek kapıdan hepimize bağırır yaklaşma diye.
Her babam dışarı çıktığında ‘babanız beni öldürmek istiyor’ şeklinde arıyor bizi.
Yani korona falan bilmem de ya annem ya babam cinnet getirecekler artık eminim
Saldım ben, ne halleri varsa görsünler.
İnşallah arkadaşım hayırlısıyla bitsin gitsin inşallah kendimi geçtim annem için korkuyorum.esim çok dikkat ediyor çocuklarımı cikarmiyorum evden.birde babama dibletebilsemYanlız değilsin kardeş hepimizin ortak derdi bu hastalık..... dua edelim çıksın gitsin yoksa psikolojik hasta olcaz
Değişmiyor da elimde olsa.hep annemi dusunuyorumBabam kronik akciğer hastası, annemin de farklı hastalıkları var.
6 aydır memleketteydiler mecburi olarak geldiler, yolculuk yaptılar, 14 gün bekleyelim öyle görüşelim diyorduk geldikten 3 günü sonra ikisinin de testi pozitif çıktı.
Dün biz eşimle test verdik bizde de durun aynı pozitif.
Abim de bu akşam test yaptırdı, belirtilerine göre o da pozitif büyük ihtimal.
3 ayrı evde hepimiz koronaya yakalanmis olduk.
Ben en çok babamdan endişe ediyordum ama evde geçiriyor ve hafif atlatıyor çok şükür.
Demem o ki bu yüzünüzün kabarıp gece uyuyamayacak kadar stres yapmayın. Siz stres yaptıkça değişmiyor birşeyler.
Size ve ailenize çok geçmiş olsunBabam kronik akciğer hastası, annemin de farklı hastalıkları var.
6 aydır memleketteydiler mecburi olarak geldiler, yolculuk yaptılar, 14 gün bekleyelim öyle görüşelim diyorduk geldikten 3 günü sonra ikisinin de testi pozitif çıktı.
Ben en çok babamdan endişe ediyordum ama evde geçiriyor ve hafif atlatıyor çok şükür.
Demem o ki yüzünüzün kabarıp gece uyuyamayacak kadar stres yapmayın. Siz stres yaptıkça değişmiyor birşeyler.
Yoğun bakımda yatan hastaların belgeselleri var izlettirin onlari etkilenir korkar çıkmaz belkiİnşallah arkadaşım hayırlısıyla bitsin gitsin inşallah kendimi geçtim annem için korkuyorum.esim çok dikkat ediyor çocuklarımı cikarmiyorum evden.birde babama dibletebilsem
Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar.Aaahh ahhh aynı benimkiler.annem ben evden çıkmıyorum bana getircek ensonunda diyor.eger benim başıma gelirse vebali babanın boynuna diyor
Çok geçmiş olsun yaban, sevindim hepinizin iyi olmasına.Babam kronik akciğer hastası, annemin de farklı hastalıkları var.
Demem o ki yüzünüzün kabarıp gece uyuyamayacak kadar stres yapmayın. Siz stres yaptıkça değişmiyor birşeyler.
İşte ben.herjes uyudu benim aklım annemde kendi colugumu çocuğumu düşüneceğime annemi dusunuyorum.tedbir alın diyo aylardır uyarıyor insanlar ama dinleyen yokYaşlandıkça çocuklaşıyorlar.
Ben bu durumda üzerime bir sorumluluk almayı reddediyorum.
Koca insanlar laf dinlemiyor, karışmak ya da hayatlarına müdahale etmek doğru da gelmiyor.
Kendi çift olarak problemlerini hele biz çocuklarına aktarmalarını hiç doğru bulmuyorum.
Hepimiz kafayı yedik zaten, birininki az öbürününki çok değil.
Belki bencillik yapıyorum ama durumum bu, söyleyip uyardım ve bitti.
Yani bundan bahsediyorum işte.İşte ben.herjes uyudu benim aklım annemde kendi colugumu çocuğumu düşüneceğime annemi dusunuyorum.tedbir alın diyo aylardır uyarıyor insanlar ama dinleyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?