İçim daraldi

Bende bilmiyorum nereye kime şikayet ediliyor ama Tv'de gördüğümüz kadarıyla polisler ceza yazıyor
Gizli ihbar yapılabilir mi onu da bilmiyorum
Eşiniz araştırsın bi

Zaten cimriyse korona bitene kadar kapı eşiğine bile adım atmaz cezayı yiyince

Aynn parası çok kıymetlidir.ben artık son çare ciddi ciddi şikayet eymeyi düşünüyorum giden para olsun

Ortada annemin durumu olmasa kendi tercihi diyeceğim de .gecen haftaya kadar kahvehaneye gidiyordu.allahtan kapandida biraz olsun rahatladık.ama yinede illaki gidecek biyer buluyor

Çok geçmiş olsun yaban, sevindim hepinizin iyi olmasına.
Aynı tarihte olmayı nasıl denk getirdiniz yahu, o çok kötü olmuş hepiniz karantinadasınız...
Teşekkür ederim film.

Diyorum annemlere bilseydim aynı zamanda olacağımızı gelip bir görürdüm sizi. Biz de 14 gün geçsin görüşürüz diyorduk.

Bütün akrabalar aynı semtte oturuyoruz biz, bir ihtiyaç durumunda yardımcı olacak çok kişi var yine de aynı anda olmasaydık iyiydi tabi.

Ortada annemin durumu olmasa kendi tercihi diyeceğim de .gecen haftaya kadar kahvehaneye gidiyordu.allahtan kapandida biraz olsun rahatladık.ama yinede illaki gidecek biyer buluyor
Bu durum onların çift olarak problemleri.
Anneniz ya tehdit edecek ya şikayet edecek ama bunun yükünü siz çekmemeliniz.

Bir de şöyle bir gerçek var, korona ne sapasağlam gençleri öldürdü aynı şekilde türlü türlü hastalıkları olan yaşlılar kurtuldu.
Biri için endişe ederken hiç umulmayan yerden de darbe vurabilir, tamamen belirsiz bir şey.

Aileniz dahi olsa başka yükleri sırtlanmayın.

Gerçekten çok enteresan olmuş, gerçi sadece pcr mı yapıldı 3 lü test mi bilmiyorum ama testlere güven de kalmadı ki valla.
Pozitif olsam 2 günde bir yeniletirim, o derece.

Eşin çalışıyordu, bence görüşmeden olması iyi olmuş çünkü vicdan azabı çekecektin bizden oldu diye.
Umarım en en kısa zamanda 2 hapşırıkla atlatır, eskisinden de ailece sapasağlam çıkarsınız bu süreçten.

Çok yuklendim çok.benim küçücük üç çocuğum evden günlerdir çıkmıyorlar.bahceye bile inmek istemiyorlar korona var hasta oluruz diyorlar ama babam koca adam yok hiç anlamıyor hiç.ahh arkadaşım halimi görsen yüzüm nasıl kabardı.bugun yine çıkmış annem üzülüp bana anlatıyor tabi telefonla.vede varya taa akşama kadar disarda

Amin inşallah öyle olur filmcim. Sağolasin.

Eşinizle tulum giyip maske takin ve babanızın evine gidin sanki devlet görevlisi gibi ona kuralları anlatmakla yükümlü olduğunuzu söyleyip gözünü güzelce korkutun bir daha dışarı adım atamasın

Valla kusura bakmasın kimse ama sizin de ben gibi ananız ağladı aylardır belli.
Küçük çocuklarla evde tıkılmak nedir, adeta psikanaliz görselleri gibi.

Bana da annem yüklemeye çalışıyor hiç ama hiç duymuyor, görmüyorum.
İhtiyaçları dışında bir şeyle ilgilenmiyorum.
Her gün şikayet her gün kavga dövüş araması, dinlemiyorum hatta açmıyorum.

Ben hasta olsam herkes 2 vah edecek, evde çoluk çocuk biz perişanız, herkes hayata devam.
Ailem hasta olsa mis gibi yatacak, biz ihtiyaçlarına koşacağız ama full şikayet.
Yani demem o ki, ben hayatımda kimsenin nazını çekmem, benimkini de çeken yok zaten.
Sorumluluk ve sorun yüklenme arkadaşım sen de, bir şey olursa çözümde yer al.
Dinleme ya dinleme, üç küçük çocuk diyorsun, onlara ver güzel enerjini.
Zaten tırnak ucu kadar dayanma kuvvetimiz kaldı, bu dönemde sizi demoralize eden hiçbir şeyle ilgilenmeyin.

Eşinizle tulum giyip maske takin ve babanızın evine gidin sanki devlet görevlisi gibi ona kuralları anlatmakla yükümlü olduğunuzu söyleyip gözünü güzelce korkutun bir daha dışarı adım atamasın
İyi fikir aslında.aslinda filyasyonda görevli bı arkadaşımız var onu yollasammi diye düşünmustum

Annemde baştan işin ciddiyetinin farkına varamadi.hep gelmiyorsunuz cocuklarin getirmiyosuniz.soylendi durdu.aslinda küçük çocuklar taşıyıcı olabiliyo bunu anlatmam okadar zor olduki.esim çok dikkat ediyor bizi dışarı çıkarmıyor her ihtiyacımızı karşılıyor.ama annemlerin gözünde hep çok evhamliyix

şikayet edin bu korona yıllarca sürecek bolca şikayet edin, eşlerini düşünmeyen insanlar nedense paraya düşkün olur.

şikayet edin bu korona yıllarca sürecek bolca şikayet edin, eşlerini düşünmeyen insanlar nedense paraya düşkün olur.
Aaahh ahhh beni neler düşünmek zorunda bırakıyorlar.hadi annem hasta kendiside 67 yaşında hicmi düşünmez insan dikkat edelim diye

Babama en etkili ceza yemesi olurda benim yaptığım çıkarsa meydana diye korkuyorum
Evden çıkınca tanıdık birini yollayın ceza kessin hiç anlamaz sanmam . Size illa ceza yedim dicektir, parayı babanızdan alır biz yatırırız cezanı dersiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…