S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın dikkat edin . Kendi ailenizle sorun yaşarken eşin ailesi daha farklı oluyor. Evlenmek için evlenmeyin. Allah korusun bu günlerinizi ararsınız .
DeKendi yasadiginiz alanı düzenleyin insanlarin alanlarına müdahale etmeyin o zaman . Mesela yatak odasını annen dağıtabildigi kadar dagitsin ama anne salon ortak alan lütfen burası düzenlediğimiz gibi kalsin diye orta yol bulun.
Ev dafinik diye Allah im al canımı diyen birini ilk defa görüyorum , tuhafsiniz biraz
Bu yaşadığınız bunaltı ve evlilik arzusu sırf anneninizin dağınıklığından kaynaklı değildir umarım. Başka mevzular da var gibi gözüküyor,
Bir an önce evlenip gitmeyi değil de , hayırlısını dileyin her zaman