Içim daralıyor artık...

Eşinden bişey isterken ''yap'' mı diyorsun yoksa ''yapar mısın'' diye ricada bulunuyor musun merak ettim.

hiç kimsenin evliliğine yorum yapmak doğru değildir çünkü yaşanan ortam farklıdır atmosfer farklıdır ama siz aleyen açık yazmışsınız ,siz sorunun nerde olduğunu biliyorsunuz ama sizi birinin yönlendirmesi hadi kalk demesi gerekiyor sanırım ,yapacağınız tek şey onun düşnceleri istekleri kadar sizinkininde önemli olması sizin ne istediğiniz , bir kere bağıramaz siz onun ne öğrencisi nede çırağısınız hayat arkadaşısınız insanın arkadaşı yapsa ağzının payını verir bir daha da görüşmezdiniz ama eş evlenmeden önce hiç bağırmayan çağırmayan bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum anlamkta istemiyorum yorulmaya gerek yok onun anladığı dilden konuş duygu sömürüsü yap silkele biraz

arabayı siz alsanız ben nasıl gelicem diyo.. adamın karısıyla çocuğu rahat edecekken düşündüğü şeye bakın. o zmn araba alsın kendisi o sevdadan vazgeçemiyorsa.. siz ona dükkanda yardımcı olun o böyle davransın.
bence çok yoruldum ve sen yardım etmeyi sanırım hiç düşünmeyeceksin. bundan sonra ben de yardım etmeyim dükkanda en azından herkes bi iş yapsın diyip ev hanımlığı isteyin :) eğer sizin için başka bir düzenlemeye gidemiyosa..

sen hep böyle aman bağıracak, sinirlenecek dersen daha çok çekersin bacım
biz kadınlar neden birçok görevi üzerimize alır göklere çıkarırız ki bu adamları anlamam
bende çok şımarttım da ne oldu.. hep daha fazlasını isterler.. sonra çok pişman olursun aynı benim gibi..
yapma bacım kıyma kendine
hem çocuğunun da sana ihtiyacı var
ev hanımlığı hakkını iste denilen gibi
çocuğumun bana ihtiyacı var artık hiç birşeye yetişemiyorum gelmicem işe bundan sonra de
ister bağırsın.. ister çağırsın

Son düzenleme:
yemeğinide sen yedir bari bu ne yahu madem kendi işiniz sen geç git biraz ve de erken çık canım hem ev hem iş hem bebek mahveder insanı anlayışlı olması gerek sana hatta kendi demesi lazım işleri ben hallederim sen eve git dinlen yada işlerini yap ama nerdeeee ahh ahh hep biz kadınlar yapıyoruz bu erkekleri böyle önce anneler başlıyor işe ayağına kadar su götürmeler yemeğini önüne koyup almalar her işini görmeler sonrada evlenince aynısını karılardan bekliyorlar haliyle offff daraldım yaa allahtan benim nişanlım böyle değil saçmaladım biraz kusura bakma sinirlendim üzüldüm

Cok hosuma gitti yorumun teşekkür ederim ama benimki arsız şekerim

Cok hosuma gitti yorumun teşekkür ederim ama benimki arsız şekerim

o halde canım sennn daha cazgır olucan valla..
başlatmasınlar sinirinden.. sinirlendim yaaa
dediğim gibi hiçbişey yapamaz.. gelmiyorum de bundan sonra
aman neyse daha fazla karışmayayım ben..

Ya artık ben çalışmıyorum diyebilirsin yada ev işlerini aksatmalısın bence..
Yemek yapma arada, ütüsü eksik kalsın, çamaşır geç yıkansın, mükemmel olunca madalya yok değil mi..
Ben şuan çalışmadığım halde haftada iki gün yemek yapmıyorum, ya dışardan yada aparatif şeylerle takılıyoruz, sanırım çok hazırcı alıştırmışssınız.

Genelde yaparmisin derim ama yap dedigimde oluyordur eminim

Sürekli yapdiyosan sende de biraz hata olduğunu söyleyecektim. Ama güzellikle söylediğin halde sana çemkiriyosa -üstelik onca işin peşinden koştuğun halde- eşininki büyük terbiyesizlik.

Erkekler ev işlerini çok hafife alıyoar.
Hamileliğimin belirli bi zamanından sonra ev işlerinin hepsini -gerek yorgunuktan, geerek eğilememekten- eskisi gibi yapamadığımdan eşim sağolsun olaya el attı biraz. Banyoyu falan temizliyor, ama temizleyene kadar akla karayı seçiyor. Yaaa, dedim ben bunları her zaman yapıyorum..Anlarsın biraz.. Sırıttı o da. Kolay bişey değil evi çekip çevirmek, yemek yapmak..İnsanın canı sıkılıyor yapmak istemiyo bazen.. Ama sağolsun eşim bi gün de demedi ki burası niye böyle..
Neyse, eşinle güzelce konuştun mu hiç bilmiyorum, yetişemiyorum artık desen? Maddi durumunuz el verirse sana bi tane araba alsanız olmaz mı?

adamın karısı mısın işçisi misin anlamadım

sigortanı yapıyor mu bari?

sen kendini nereye koyuyorsun bence işçiliktende öte köleliğe geçmişsin

1 yaşında yavrun daha ya insanın çocuğu olunca panter gibi atlamalı sende sinmişsin iyice kusura bakma

bu kadınlar adamlarla kavga etmekten dahi ne kadar korkuyor

şarja telefonunu bıle takmayan adam lokmalarıda çiğne ver ağzına bari

hata sende mı kocan da mı

sen kendine değer ver ki adamda versin

ben en cok çocuğuna üzüldüm. zaten oğlum kızım da demiyorsun çocuk diyorsun bilmem anlatabildim mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…