• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim daralıyor yardım kızlar

Bildiklerimi sizlerle paylasmak beni cok sevindirir.
Vakit bulunca ogrendiklerimi daha iyi anlatmak icin bir konu acacagim, saglik konularinin altina.
O zaman bu basliga not atarim.
Cok sevınırım.. Ilgı alanınız mı bu konular

Öğretmenım derste nasıl kıvranıyorum:KK43: fırsat bulursam gıdıcem sen dr gıttıkten sonra gırusmenın özetını yazarmısın
Yazarım tabi canım.yarın gidicem doktora.sende ilk fırsatta git stresli bir iş yapıyorsun sonuçta

Cok sevindim bu yontemi denediginize. Anlattigim yontemi cok stresli islerde calisan CEOlara, guvenlik gorevlilerine, ust duzey devlet gorevlilerine kurs olarak veriyorlar Japonlar. Bu bir uzakdogu savas sanati teknigidir. Bu yontemin oturmasi vakit alabilir, kisiden kisiye degisir. Tum olay, duygularimizin kontrolunun bizde olduguna inanmaktir.

Kesinlikle hem demir hem de B vitamini eksikligi arti tiroid hormonlarini test ettirmekte fayda var. Planinizi cok begendim, umarim iyi sonuclar alirsiniz.

Unutmayin ki anne babalarimizdan daha stresli, daha materyalist, daha beklentileri yuksek bir hayatimiz var. Ne onlarin yedigi icitigi organik yiyeceklere ulasabiliyoruz, ne onlarin icitigi tertemiz sulara ne de soluduklari tertemiz havaya. Ustelik daha kalabalik sehirlerde yasiyoruz, insanlar daha duyarsiz, saygisiz ve sevgisiz. Bunlari goz onunde bulundurursak hepimizin ruh-beden butunlugu icin ciddi sekilde yatirim yapmamiz gerektigi ve stresi azaltmamiz gerektigini anlariz.

Stres ve anksiyete hem sagliginizi hem aile iliskilerini derinden sarsar. O yuzdn elimizden geleni yapalim ki bu gayet mumkun, hayatimizi iyi yasamak ve ailemizi korumak icin. Simdiden gecmis olsun.
Yazdıklarınız bana çok iyi geliyor :) benim ilk korkum eşimin bana yaptığı sözde şakasıyla başladı.bana öyle bir şaka yaptıkı korkumdan 2 saat konuşamadım.sonra eşimden korkmaya başladım.hatta ailemden bile.o günden sonra ara ara o şaka aklıma geldikçe korkup kontrolümü kaybetcem sanıyorum.o yüzden sıkıntı stres çarpıntı korku var bende.bunun için ne yapabilirim yani o günü unutmak için

Bu söylediklerini yedi yıl önce çok şiddetli bir şekilde yaşsmış biri olarak söylüyorum, antidepresanlar bu durumlarda hayat kurtarıyor tabii doktor kontrolünde kullanılmak şartıyla. Çünkü sana uygun dozda yavaş yavaş başlayıp, yine aynı şekilde yavaş yavaş bırakmazsan yeni ataklara sebep olabilir. Her neyse bu sözüm senin için değildi zaten dr randevunu almışsın.
Ben sadece seni ve hissettiklerini çok iyi anladığımı ve bunu yaşayan pek çok insan olduğunu, yalnız olmadığını yazmak istedim. İlaç tedavisine ek olarak psikoterapi de alırsan daha kolay dönersin gerçek hayata. Gerçek hayat diyorum çünkü şu an bütün gerçeklik algının bozulduğunu biliyorum.
Ben yaklaşık dört aylık direniş sonucunda tedaviyi kabul ettiğimin onuncu gününde türlü yerken hayatın ve yemeklerin meğer ne güzel olduğunu farketmiştim. Tabak tabak yediğim o türlü, hayatımda yediğim en şezzetli yemekti:))) kaygısız, korkusuz, endişesiz. Seni çok iyi anlıyorum ve iyileşeceğine inanıyorum.
çok geçmiş olsun canım çok sevindim kurtulmuş olmana.Allah yaşatmasın böyle sıkıntılar.psikolojik sıkıntı bedensel sıkıntıdan bin kat kötüymüş.Allah kimseye göstermesin.aynen şuan 5 dakika iyiyim 10 dakika kötüyüm.bugün biraz daha iyiydim ama yarın aniden değişebiliyor bu durum.korkular sıkıntılar boğuyor.yemek yemekle ilgili yorum yapınca aklıma şu geldi.ilk atak geçirdiğimde bütün aile toplanmış yemek yiyorduk.aniden aklıma kötü şeyler geldi.kıpkırmızı oldum titredim daraldım çıldırıyorum sandım.herkes çok korkmuştu herkes korkunca ben dahada korkmuştum.sonra ne zaman ailecek toplansak "gene mi olacak" diye düşünüyorum.tamamen psikolojik olduğunu bildiğim halde bu düşüncemi atamıyorum.hep tedirgin oluyorum.kendimi sıkmaktan omuzlarım taş gibi :( midemde ağrıyor bazen.28 yaşındayım ama 2 haftada 10 yaş yaşlandım resmen

Cok sevınırım.. Ilgı alanınız mı bu konular
Canım psikiyatriye gidince yaz demiştin,gittim bugün.esmax 10 mg antidepresan verdi.çok hassas bir yapım olduğunu,bu tür korkuları atamamamın sebebinin yapımdan kaynaklandığını söyledi. Travma sonrası anksiyete bozukluğu dedi durumum için.korkma akıl hastası etmez bu durum seni dedi.ciddi ciddi kafayı yemekten korkuyorum artık.bi süre daha beklicem 1 hafta falan.eğer düzelmezsem ilaca başlıcam.

Canım psikiyatriye gidince yaz demiştin,gittim bugün.esmax 10 mg antidepresan verdi.çok hassas bir yapım olduğunu,bu tür korkuları atamamamın sebebinin yapımdan kaynaklandığını söyledi. Travma sonrası anksiyete bozukluğu dedi durumum için.korkma akıl hastası etmez bu durum seni dedi.ciddi ciddi kafayı yemekten korkuyorum artık.bi süre daha beklicem 1 hafta falan.eğer düzelmezsem ilaca başlıcam.
Canım gececek ınş engel bır durum yoksa ilacı kulln tabı bn ilac dusunmuyorum.. En kısa zamnda bır psikologtan dedtk alcm bnde cnm.. Pki nasıl hıssettın kendını konuşmak ıyı geldımı

T
Canım gececek ınş engel bır durum yoksa ilacı kulln tabı bn ilac dusunmuyorum.. En kısa zamnda bır psikologtan dedtk alcm bnde cnm.. Pki nasıl hıssettın kendını konuşmak ıyı geldımı
hemde çok iyi geldi.doktorda iyi birisiydi.devlet hastanesi olmasına rağmen uzun vakit ayırabildi.sendeki rahatsızlık o kadar ufak bişeyki korkma ilerlemez sadece iyi olduğunu düşün ve aldığın nefesten bile mutlu olmaya çalış dedi.sonra hastanede birini gördüm gözleri görmüyordu içim yandı şükür şuanki halime dedim dua ettim Allah kendimi sana teslim ettim yardım et bana dedim.düşünmek istemediğim şeyler aklıma gelince hemen müzik açıyorum yada bi uğraş buluyorum beynimi oylamak için.ilacı kullanmak istemiyorum canım.doktor bile bu tür ilaçlar beyin yapını değil düşünceni değiştir eğer başlarsan ilaca 6 aydan önce bırakamazsın dedi.6 ay çok uzun bi süre.Mutluluk hormonu salgılayacı madde içeriyor bu ilaçlar.bende kendimi Mutlu edecek şeyler yapıp düzelirim belki umut ediyorum.2 gündür daha iyiyim Canım.Allahıma dua edip tevekkül edince rahatlıyorum.sende üzüldükçe yaz bana dertleşelim içine atma

Cok sevindim Pinaar87. Muhtemelen once bahsettigim serotonin (mutluluk hormonu) dolasimi saglayan SRI turu bir ilac, doktorun dedigi 6 ay meselesi cok dogru. mumkunse ilacsiz iyilesmek icin elinden geleni yapmalisin. ancak icimden bir ses esinin de tedaviye ihtiyaci olabilir mi diyor, neden oyle gereksiz sakalar yapmis anlamadim.

Cok sevindim Pinaar87. Muhtemelen once bahsettigim serotonin (mutluluk hormonu) dolasimi saglayan SRI turu bir ilac, doktorun dedigi 6 ay meselesi cok dogru. mumkunse ilacsiz iyilesmek icin elinden geleni yapmalisin. ancak icimden bir ses esinin de tedaviye ihtiyaci olabilir mi diyor, neden oyle gereksiz sakalar yapmis anlamadim.
Eşim normalde hiç öyle birisi değil.çok ağır sakin birisi.şaka yapıyım derken kaka oldu maalesef.çok pişman oldu çok ağladı ama benim kafa allak bullak oldu işte.seni güldürmek için yaptım dedi ama işte :( o anı düşününce eşimden korkuyorum :( sensin demi aşkım diyorum arada :( buda geçer inşallah zamanla değil mi ?

T

hemde çok iyi geldi.doktorda iyi birisiydi.devlet hastanesi olmasına rağmen uzun vakit ayırabildi.sendeki rahatsızlık o kadar ufak bişeyki korkma ilerlemez sadece iyi olduğunu düşün ve aldığın nefesten bile mutlu olmaya çalış dedi.sonra hastanede birini gördüm gözleri görmüyordu içim yandı şükür şuanki halime dedim dua ettim Allah kendimi sana teslim ettim yardım et bana dedim.düşünmek istemediğim şeyler aklıma gelince hemen müzik açıyorum yada bi uğraş buluyorum beynimi oylamak için.ilacı kullanmak istemiyorum canım.doktor bile bu tür ilaçlar beyin yapını değil düşünceni değiştir eğer başlarsan ilaca 6 aydan önce bırakamazsın dedi.6 ay çok uzun bi süre.Mutluluk hormonu salgılayacı madde içeriyor bu ilaçlar.bende kendimi Mutlu edecek şeyler yapıp düzelirim belki umut ediyorum.2 gündür daha iyiyim Canım.Allahıma dua edip tevekkül edince rahatlıyorum.sende üzüldükçe yaz bana dertleşelim içine atma
Cok sevındım senın adına. Ben suara hamile kalamayısımı cok buyuttum sanırım ıcten ıce.. Inş gececk bu gunlerde:) senınle konuşmk bıle ıyı geldi..

Yazdıklarınız bana çok iyi geliyor :) benim ilk korkum eşimin bana yaptığı sözde şakasıyla başladı.bana öyle bir şaka yaptıkı korkumdan 2 saat konuşamadım.sonra eşimden korkmaya başladım.hatta ailemden bile.o günden sonra ara ara o şaka aklıma geldikçe korkup kontrolümü kaybetcem sanıyorum.o yüzden sıkıntı stres çarpıntı korku var bende.bunun için ne yapabilirim yani o günü unutmak için
:KK43: cok hassas bır dönemdemıydın bır saka mı tetıkledı bu durumunu.. Cok uzuldum .. Basıt bır durum gıbı gozuksede sebep oldugu seylere bak..

Cok sevındım senın adına. Ben suara hamile kalamayısımı cok buyuttum sanırım ıcten ıce.. Inş gececk bu gunlerde:) senınle konuşmk bıle ıyı geldi..
Bende hamile kalamıyorum buda psikolojimi bozdu canım.geçecek tabi Canım ben inanıyorum her zorlukta vardır bir iyilik.Allah aydınlığa çıkaracak inşallah

:KK43: cok hassas bır dönemdemıydın bır saka mı tetıkledı bu durumunu.. Cok uzuldum .. Basıt bır durum gıbı gozuksede sebep oldugu seylere bak..
Canım öteki konuda anlattım aynı film konusu yüzünden ilk korku başladı ama hafifti o zamanlar.eşim korkutunca patlak verdi

Back
X