İçim daralıyor

yesilbulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
14
4
1
31
27 yaşşındayım. Bulunduğum yerde işim olmadığı için yer değişikliği yapmak zorunda kaldım ablamın yanında.Bir sevgilim vardı gerçekten uygun olmadığımız için ayrıldım. Aslında ayrılmak istemiyordum sadece birşeylerin düzelmesini istiyordum anlattım anlamadı ama o daha farklı düşünüyordu. Sonrasında açıkladım ben aslında ayrılık değil bunların değişmesini istiyordum diye bir gün sonra ama yine aynıydı barışmak ya da düzeltmek istemedi.Bulunduğum şehird tek eve çıkacağım yanlız hissediyorum hemde çok yalnız. Etrafıma baktığımda mutlu olabileceğim birşeyler bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum.Anlamıyorum içimde geçmeyen bir sızı var ve düzelmiyor.Bazen uyanmak istemiyorum nefesim daralıyor. İntihar etmememin tek sebebi günah olması ve insanların yine hayatına devam edem edecek olması.nasıl düzelicem ben nolur yardım edin bu iç sıkıntısı nasıl geçer ben nasıl düzelirim ne olur anlamaya çalışın beni

Son düzenleme:
Ben de aynı hislerdeyim bu ara. Erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. Büyük bir boşluktayım. Sanki hep böyle gidecekmiş gibi her şey.
Daha da canını sıktım farkındayım. Kusura bakma.

Psikiyatriste gidin. Erkek arkadaşta. ayrılıp üzülmek normal olurdu ama tüm hayatı erkek arkadaşa bağlayıp ondan ayrılınca yalnız kalmak ve kendine ait bir hayatın olmaması değil

Boşluk hissi sizi çok iyi anlıyorum. Havalar çok güzel çıkın biraz dolaşın. Tanımadığınız insanlara selam verin, gülümseyin :) Belki daha kolay atlatırsınız. Ama unutmayın bu his sizin içinizde. Onunla baş etmek için uğraşmalısınız

Boşluk hissi sizi çok iyi anlıyorum. Havalar çok güzel çıkın biraz dolaşın. Tanımadığınız insanlara selam verin, gülümseyin :) Belki daha kolay atlatırsınız. Ama unutmayın bu his sizin içinizde. Onunla baş etmek için uğraşmalısınız
evet hemde büyük bir boşluk hissi içimi bunaltan hiç bişeyden keyif almamamı sağlayan.Dediklerinizi deniycem

Ben de aynı hislerdeyim bu ara. Erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. Büyük bir boşluktayım. Sanki hep böyle gidecekmiş gibi her şey.
Daha da canını sıktım farkındayım. Kusura bakma.
Yok en azından aynı duyguları paylaşıyorum umarım herşey düzelir.Tabi sadece erkek arkadaş değil benimkisi daha öncesinde yaşadığım bazı olumsuz durumlarda ve şu an içinde bulunduğum dönemde zorluyor.

Belki de bu kadar yalnız olacağım için mutsuzum sanırım hayatım boyunca tek bir yaşam süreceğimi düşünüyorum içimde nefesimi daraltan bir kasvet oluşuyor.
Niye tek bi yaşam süresiniz? Beyaz atlı prensiniz sizu bekliyor belki. Depresyona girmişsiniz siz. Yoksa bi derdiniz yok aslında

Belki de bu kadar yalnız olacağım için mutsuzum sanırım hayatım boyunca tek bir yaşam süreceğimi düşünüyorum içimde nefesimi daraltan bir kasvet oluşuyor.
Yeni iş yeni çevre sıfırdan bi hayat... Suan o şehirde yalnız olmanız cok normal, üni.ye yeni başladığım zamanları düsünüyorum benzer hisler.. Zamanla arkadas edinir işinize adapte olursunuz bu düsüncelerde dagılır gider.. Hayat arkadası ayrı bi mevzu kader kısmet ve irade konuları.. Bekleyip görüceksiniz daha neler kimler karşınıza çıkacak bakalım karamsar olmayın bu kadar. Youtube’da beyhan budak dinleyebilirsiniz bol bolll çok kaliteli bi psikolog tavsiye ederim insanı rahatlatıyor.. :KK200:

Başka biriyle tanışırsın
Dünyanın sonu değil ki
Bir tek o mu var hayatta

Back
X