O da sigaradan beter ya onu içerken sanki zehir içiyomuş gibi hissediyorum. Kokusu falan da daha beter.t*t*n falan mı takılsak diye düşünüyorum ki ben çok sigara içen biri değilim ama düşünüyorum yanii.
benimki de 24 oldu.
Sigara öyle sürekli aldığım bi şey değil ya kafam bunaldıkça yakıyorum. Aslında çok saçma ne oluyo sanki içince iş olsun,kendini kandırmaca tamamen ama işte psikolojik olarak iyi geliyor sanırım. Yurtdışı o kadar hayal ki benim için çünkü sigaraya para vermesemde o biriktirdiğim paranın gideceği başka yer var malesef. Yemin ederim yaşama isteği bırakmadılar benim yaşıtım olan Avrupalı gençler ülke ülke geziyor,ev,araba sahibi oluyor bu yaşta,ben ise işe gireyim,para biriktireyim,o parayla formasyon alıp,kpss'ye hazırlanayım derdindeyim.Kız sigaraya verdiğin paraları biriktir,günde 25 liradan bir ayda 750 olur,ben sana ucuz vizesiz pasaportsuz ulkeye gidiş gelis ucak bileti bulurum gider gelirsin :) kaç günlük tatilin var? Hadi tatilini planla. Bana en iyi gelen şey bu oluyor...
Ben öleyim o zaman, 31 olacağım,işten ayrıldım, aşk hayatım güzel gitmiyor,ailemle yaşıyorum falan filandüşününce üzülecek çok şey var , hayat pahalılığı her gün beni de sinirlendiriyor. En basit şeyler bile zor hale geliyor. Yurtdışında ona buna mektup gonderme adetim vardı, 6.5 liralık mektubu bir anda 35-40 liraya çıkardılar. Tüm dünyada olmayan yurtdışı çıkış harc pulu 15ti 50 oldu, dün de 150 yaptılar daha bugün fotosuyla paylaştım duvarında ,7 liraya aldığım kedi kumu 110 lira olmuş. Vallahi sinir olmadığım, ağız dolusu OOOOOO HAA demedigim bir gün bile yok.
Ama yaşamak güzel valla, inşallah Allah ömür verir de sağlıkla şöyle bir 90a varana kadar yaşarım
Evet 150 tl olmuş keşke alsaydım daha önce, düşündükçe sinir oluyorum sinirKız sigaraya verdiğin paraları biriktir,günde 25 liradan bir ayda 750 olur,ben sana ucuz vizesiz pasaportsuz ulkeye gidiş gelis ucak bileti bulurum gider gelirsin :) kaç günlük tatilin var? Hadi tatilini planla. Bana en iyi gelen şey bu oluyor...
Ben öleyim o zaman, 31 olacağım,işten ayrıldım, aşk hayatım güzel gitmiyor,ailemle yaşıyorum falan filandüşününce üzülecek çok şey var , hayat pahalılığı her gün beni de sinirlendiriyor. En basit şeyler bile zor hale geliyor. Yurtdışında ona buna mektup gonderme adetim vardı, 6.5 liralık mektubu bir anda 35-40 liraya çıkardılar. Tüm dünyada olmayan yurtdışı çıkış harc pulu 15ti 50 oldu, dün de 150 yaptılar daha bugün fotosuyla paylaştım duvarımda ,7 liraya aldığım kedi kumu 110 lira olmuş. Vallahi sinir olmadığım, ağız dolusu OOOOOO HAA demedigim bir gün bile yok.
Ama yaşamak güzel valla, inşallah Allah ömür verir de sağlıkla şöyle bir 90a varana kadar yaşarım
İşte hocalar test çöz ders çalış diye baskı yaptığında bizler sövüyor sıkılıyorduk ya o an bu anSelam kızlar
Belli bir şey yok aslında var ama yok. Sadece bir iç döküş yapmak istedim. Hayat pahalılığı,gelecek kaygısı,çevremdeki insanların dertleri,yapmak istediğim,sahip olmak istediğim ama yapamadığım olamadığım şeyler falan derken bazen böyle içime öküz oturuyor. Adını koyamadığım bir his,bir huzursuzluk. Kendimi böyle işe yaramaz,amaçsız hissediyorum bazen. Geçmişe dair çok pişmanlıklarım var. Keşke daha çok çalışsaydım üniversite sınavına,daha güzel bir bölüm okusaydım ya da acaba okumayıp direkt çalışma hayatına mı atılsaydım gibi. Ya geçmiş geçmişte kaldı insan önüne bakmalı ama ne bileyim işte. O motivasyonum yok. İçim sıkılıyo böyle,zevk alamıyorum hayattan,kimseyle konuşasım gelmiyor. Ölsem daha iyi diyorum bazen. Ne anlamı var ki bu hayatın,çalışıp bir şeyler için didinmenin. Elime sigaramı alıp camın önüne oturup kimseyle konuşmadan öylece dışarıya bakmak hiçbir şey yapmadan öyle durmak istiyorum bazen. İyi bir psikoloğa gidip seans alsam,konuşsam içimi döksem o da olmuş kaç para. Arada böyle yazıp en azından bi nebze rahatlıyorum. Öyle işte. Vaktini aldığım kişilerden özür dilerim.
Resmen benim şu son birkaç gündür hissettiklerimin,yaşadıklarımın birebir aynısını yazmışsınız…Selam kızlar
Belli bir şey yok aslında var ama yok. Sadece bir iç döküş yapmak istedim. Hayat pahalılığı,gelecek kaygısı,çevremdeki insanların dertleri,yapmak istediğim,sahip olmak istediğim ama yapamadığım olamadığım şeyler falan derken bazen böyle içime öküz oturuyor. Adını koyamadığım bir his,bir huzursuzluk. Kendimi böyle işe yaramaz,amaçsız hissediyorum bazen. Geçmişe dair çok pişmanlıklarım var. Keşke daha çok çalışsaydım üniversite sınavına,daha güzel bir bölüm okusaydım ya da acaba okumayıp direkt çalışma hayatına mı atılsaydım gibi. Ya geçmiş geçmişte kaldı insan önüne bakmalı ama ne bileyim işte. O motivasyonum yok. İçim sıkılıyo böyle,zevk alamıyorum hayattan,kimseyle konuşasım gelmiyor. Ölsem daha iyi diyorum bazen. Ne anlamı var ki bu hayatın,çalışıp bir şeyler için didinmenin. Elime sigaramı alıp camın önüne oturup kimseyle konuşmadan öylece dışarıya bakmak hiçbir şey yapmadan öyle durmak istiyorum bazen. İyi bir psikoloğa gidip seans alsam,konuşsam içimi döksem o da olmuş kaç para. Arada böyle yazıp en azından bi nebze rahatlıyorum. Öyle işte. Vaktini aldığım kişilerden özür dilerim.
allah allah kalbinin guzelligi hayatina mi yansidi aceebaSelam kızlar
Evet canım en az senin kalbinin güzelliğinin hayatına yansıdığı kadarallah allah kalbinin guzelligi hayatina mi yansidi aceeba
Öylee bak dimdik ayaktayim sen benim yasadiklarimin onda birini yasayadin ühühühü ilgiğğğ diye aglardinEvet canım en az senin kalbinin güzelliğinin hayatına yansıdığı kadar
Helal sana yusufiÖylee bak dimdik ayaktayim sen benim yasadiklarimin onda birini yasayadin ühühühü ilgiğğğ diye aglardin
Emin olun aynı şeyler zaman zaman hepimizin aklından geçiyor. Eğer değiştirebileceğiniz bir şeyler varsa ve size iyi gelecekse hiç ertelemeden yapın derim.Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?