içim daralıyor.

bugunun tarihi

Sn ben duruyruzda,bzden gerye hiç br şey kaLmdı ki
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
204
53
34
erkek arkadaşıma(normal arkadaş) yurt dışından saat aldım ama bana dediği şey şu pazardan mı aldın bunu? bana bunu mu layık gördün, değerimi anladım bu saatle, hem bu saat türkiyede de var :KK43: :KK43: türkiyeden almışsın bunu, bana yalan söylüyorsun diyip durdu. canım çok sıkkın şuan içim parçalanıyor :KK1: hiç bu kadar rencide olmamıştım.:KK61:

aaa delinin zoruna bak. üzülme o sana senin ona verdiğin değeri verseydi aldığın hediyeye böyle tepki vermezdi

Ay ne görgüsüzmüş ya. Saatin faturasını çek gönder ve iletişimini kes şuna bak birde küçümsemiş ne sıkıyorsun güzel canını değmez o kafadaki biri için

Aynı sınıfta olman kendini aşağılatmanı gerektirmez.
bakmasam mı bir daha yüzüne? ve konuşmasam mı? bu arada son yılımız olduğu için projeye birlikte adımızı yazdırmıştık :KK43: of ya çok kötüyüm şuan midemden karnıma doğru kıramplar saplanıyor. içim yanıyor ya.... :KK61:

bakmasam mı bir daha yüzüne? ve konuşmasam mı? bu arada son yılımız olduğu için projeye birlikte adımızı yazdırmıştık :KK43: of ya çok kötüyüm şuan midemden karnıma doğru kıramplar saplanıyor. içim yanıyor ya.... :KK61:
Bunları sorman bile hata. Çoktan yapman gereken şeyler.
Projeyi dert etme başka projeye geçersin, hocalar anlayış gösterir.

abartma gözünü seviyim ya beğenmediysen çöpe at de, normal arkadaşınmış zaten okul bıtınce görmezsin bile, hem nasıl saatti merak ettim :)

X