içim daralıyor....

deniz_zynp

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
116
21
41
Merhabalar 2 yıllık evliyim çok mutlu bir evliliğim var.iki kere düşük yaptım çoçuk için uğraşıyoruz beş aydır.o kadar tuhaf birşeyki çevremdeki herkes hamile hergün birinin hamile olduğunu duyuyorum kıskançlık değil Allahım herkese hayırlısını versin kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.ama daralıyorum eşimede belli ettirmemeye çalışıyom çok sıkıldım çok daraldım sürekli düşünüyorum.kafam karmakarışık....

canım aynı aynı benim durumumdasın, kimi duysam hamile vallaha fesatlanmıyorum, ama içimde bi tuhaf oluyo. neden benim değil diye geçiyo içimden. allah herkese nasip etsin inşallah seni çok iyi anlayabiliyorum. dün birini duydum yine hamilyemiş yüzüm düştü, acaba yorum yazıp tebrik etmesemmi falan diye bile düşündüm malesefff

üstüste iki düşüğün sebebi açıklandı mı?
rabbim tez zamanda evlat nasip etsin inşallah, bu günlerinizi unutuverin sesiyle.

En yakın arkadaşım da aynı durumu yaşadı. İki kere düşük yaptı, şimdi üçüncüyü bekliyorlar ama düşük riskine karşı her gün iğne vuruluyor. Ve çok şükür her şey yolunda, bebiş 19 haftalık. Hamile kalamamanız için hiç bir sebep yok çünkü daha önce olmuş, ama psikoloji çok önemli bu süreçte. Sonrasında da doktor kontrolünde aynı riskleri yaşamayarak kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi. Çok düşünmemeye çalışın, uygun vakti bekliyordur yavrucuk

benimde bir yakınım düşük yaptı sonrası hamile kaldı canım.Kötü düşünme her şey zamanında güzel.

evet kan pıhtılaşması malesef....onu duyduğumda bile çok sevindim çok şükür daha kötüsüde olabilirdi.

oooo hemen ümit verebilirim
benim iki arkadaşımda da kan pıhtılaşması sıkıntısı var. üstüste düşükler vs.
eh tedavilerini amlaya başladılar ve hamile kaldılar, tedavi hamilelik süresince devam etti.
şimdi birinin bir kızı var, diğerinin bir oğlu var ve 7 aylık da hamile.
doktorunuzu bulduktan sonra hallediliyor.
üzülmeyin.
yalnız bildiğim kadarıyla tedaviye hamile kalmadan başlamanız lazım.

Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder. Henüz 2 yıllık evlisin o kadar geç kalmış sayılmazsınız. Vardır bi hayır

bende 10 gün önce düşük yaptım ve neredeyse çevremde hamile olmayan bir tek annem ablam ve ben :confused:
benim ilk düşük olduğu için bi araştırmada yapılmadı ve şimdi tekrar çocuk denemeye başlayamıyorum ki korkuyorum çünkü yin aynı ağrılar sızılar hayal kırıkları olacak diye

be
Merhabalar 2 yıllık evliyim çok mutlu bir evliliğim var.iki kere düşük yaptım çoçuk için uğraşıyoruz beş aydır.o kadar tuhaf birşeyki çevremdeki herkes hamile hergün birinin hamile olduğunu duyuyorum kıskançlık değil Allahım herkese hayırlısını versin kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.ama daralıyorum eşimede belli ettirmemeye çalışıyom çok sıkıldım çok daraldım sürekli düşünüyorum.kafam karmakarışık....
8 aylık evliyim bende 3 hafta önce düşük yaptım canım anlayabiliyorum seni. benimde zaman zaman içim daralıyor sanki bir daha olursa düşecekmiş gibi hissediyorum ve hala adet olamadım bununda sıkıntısı üzerimde. ben çareyi kafama takmamakta buluyorum.

oooo hemen ümit verebilirim
benim iki arkadaşımda da kan pıhtılaşması sıkıntısı var. üstüste düşükler vs.
eh tedavilerini amlaya başladılar ve hamile kaldılar, tedavi hamilelik süresince devam etti.
şimdi birinin bir kızı var, diğerinin bir oğlu var ve 7 aylık da hamile.
doktorunuzu bulduktan sonra hallediliyor.
üzülmeyin.
yalnız bildiğim kadarıyla tedaviye hamile kalmadan başlamanız lazım.
inşallah darısı bana ve isteyen herkese.

be

8 aylık evliyim bende 3 hafta önce düşük yaptım canım anlayabiliyorum seni. benimde zaman zaman içim daralıyor sanki bir daha olursa düşecekmiş gibi hissediyorum ve hala adet olamadım bununda sıkıntısı üzerimde. ben çareyi kafama takmamakta buluyorum.
geçmiş olsun canım bence hemen test yaptır pıhtılaşma varsa en azından ikinci hamilelikte hüsrana uğrama

geçmiş olsun canım bence hemen test yaptır pıhtılaşma varsa en azından ikinci hamilelikte hüsrana uğrama

pıhtılaşma nasıl tespit edilebilior peki bu arada ilk msj da yazmamışım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eylesin

pıhtılaşma nasıl tespit edilebilior peki bu arada ilk msj da yazmamışım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eylesin
canım özel hastahaneler çok pahallıda araştrma hastanelerindede yapılıyor bir ayda çıkıyor.dr lar genelde ilk düşükte testi istemiyorlar normal deyip geçiyorlar.ikinciyi bekliyorlar.oyüzden tavsiyem git yaptır.bak bana ilkin söyleseydi belki şuan ikinci de hüsran olmazdı.

canım özel hastahaneler çok pahallıda araştrma hastanelerindede yapılıyor bir ayda çıkıyor.dr lar genelde ilk düşükte testi istemiyorlar normal deyip geçiyorlar.ikinciyi bekliyorlar.oyüzden tavsiyem git yaptır.bak bana ilkin söyleseydi belki şuan ikinci de hüsran olmazdı.

direk gidip pıhtılaşma testimi yaptırmak istiyorum diyoruz hangi bölüm gerekiyor özel önemli değil nelere para dökmüyoruz benim yaşadığı hayal kırıklığından sağlığımdan hiçbirşey önemli değil.

pıhtılaşma yok canım bebeğim biraz mucize gibi birşey olmuştu zaten sağ ve sol yumurtalıkta 2şer cm çikolata kistim ve eşimin sprem sayısı düşüktü bunlardan dolayı doktorum zor ama imkansız değil demişti o yüzden doktorum bütün testlerimi yapmıştı kayıp olmasın diye. ama rabbimin takdiri bu kadarmış napalım

yalnız deilsin canım..7 aydır deniyoruz bizde..ilk aylarda bende ağlardım 2-3 gün kapalı modda yaşardım..ama şuan tamamen Rabbime sığındım..vardır bir hayır..demekki doğru zaman deil..dua ediyorum işte...hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin Allah isteyen herkese...

pıhtılaşma yok canım bebeğim biraz mucize gibi birşey olmuştu zaten sağ ve sol yumurtalıkta 2şer cm çikolata kistim ve eşimin sprem sayısı düşüktü bunlardan dolayı doktorum zor ama imkansız değil demişti o yüzden doktorum bütün testlerimi yapmıştı kayıp olmasın diye. ama rabbimin takdiri bu kadarmış napalım
inşallah tez zamanda hayırlısını verir Rabbim....

X