- 6 Ağustos 2019
- 26
- 33
- 38
- 36
- Konu Sahibi Humeyrathk
Arkadaşlar benim derdim kimseyle değil kendimle. Şöyle ki 3 senelik evliyim eşimi seviyorum oda beni seviyor. Sorunum şu ki ben sevgimi ve ilgimi belli edemiyorum hep bi despot halim var. İlce cilve yapmak istiyorum beynim de yapıyorum düşüncem de oluyo herşey ama faaliyete geçiremiyorum. İlgili alakalı davranamıyorum adama her anlamda yani sadece yatak odası olarak değil. Güler güzlü, tatlı dilli olmak istiyorum yok hemen höt zöte bağlıyorum asabi tavırlar sergiliyorum. Kendimi anlatırken yükseliyorum. Eşim bunların tam tersi ilgili alakalı fedakar düşünceli biri. Her anlamda beni mutlu ediyo. Ama ben mutluyken bile mutsuzluk buluyorum bi şekilde ortamı geriyorum. Sanki ben onun huyuna suyuna gitsem ipleri ona vercem kendimden ödün vercem beni anlamayacak gibi geliyo ama alakası yok eşim öle biri değil. Psikolojik destek aldım biraz ama oda bi yerde tam işe yaramadı. Ben yoruldum kendimi tutmaktan ama salamıyorum da kendimi. Hep tetikteyim eşime karşı. Başkalarına böle değilim neden eşime böyleyim ya nasıl yapsam ne yapsam da içimde ki beni dışıma yansıtsam. İçimde ki ben eşine güler yüzlü sevgi dolu ama dışım tam tersi delircem bi akıl verin.
Son düzenleme: