• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim dışım ayrı... Bir ben var benden içeri yardım!!

Humeyrathk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
26
33
38
36
Arkadaşlar benim derdim kimseyle değil kendimle. Şöyle ki 3 senelik evliyim eşimi seviyorum oda beni seviyor. Sorunum şu ki ben sevgimi ve ilgimi belli edemiyorum hep bi despot halim var. İlce cilve yapmak istiyorum beynim de yapıyorum düşüncem de oluyo herşey ama faaliyete geçiremiyorum. İlgili alakalı davranamıyorum adama her anlamda yani sadece yatak odası olarak değil. Güler güzlü, tatlı dilli olmak istiyorum yok hemen höt zöte bağlıyorum asabi tavırlar sergiliyorum. Kendimi anlatırken yükseliyorum. Eşim bunların tam tersi ilgili alakalı fedakar düşünceli biri. Her anlamda beni mutlu ediyo. Ama ben mutluyken bile mutsuzluk buluyorum bi şekilde ortamı geriyorum. Sanki ben onun huyuna suyuna gitsem ipleri ona vercem kendimden ödün vercem beni anlamayacak gibi geliyo ama alakası yok eşim öle biri değil. Psikolojik destek aldım biraz ama oda bi yerde tam işe yaramadı. Ben yoruldum kendimi tutmaktan ama salamıyorum da kendimi. Hep tetikteyim eşime karşı. Başkalarına böle değilim neden eşime böyleyim ya nasıl yapsam ne yapsam da içimde ki beni dışıma yansıtsam. İçimde ki ben eşine güler yüzlü sevgi dolu ama dışım tam tersi delircem bi akıl verin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim derdim kimseyle değil kendimle. Şöyle ki 3 senelik evliyim eşimi seviyorum oda beni seviyor. Sorunum şu ki ben sevgimi ve ilgimi belli edemiyorum hep bi despot halim var. İlce cilve yapmak istiyorum beynim de yapıyorum düşüncem de oluyo herşey ama faaliyete geçiremiyorum. İlgili alakalı davranamıyorum adama her anlamda yani sadece yatak odası olarak değil. Güler güzlü, tatlı dilli olmak istiyorum yok hemen höt zöte bağlıyorum asabi tavırlar sergiliyorum. Kendimi anlatırken yükseliyorum. Eşim bunların tam tersi ilgili alakalı fedakar düşünceli biri. Her anlamda beni mutlu ediyo. Ama ben mutluyken bile mutsuzluk buluyorum bi şekilde ortamı geriyorum. Sanki ben onun huyuna suyuna gitsem ipleri ona vercem kendimden ödün vercem beni anlamayacak gibi geliyo ama alakası yok eşim öle biri değil. Psikolojik destek aldım biraz ama oda bi yerde tam işe yaramadı. Ben yoruldum kendimi tutmaktan ama salamıyorum da kendimi. Hep tetikteyim eşime karşı. Başkalarına böle değilim neden eşime böyleyim ya nasıl yapsam ne yapsam da içimde ki beni dışıma yansıtsam. İçimde ki ben eşine güler yüzlü sevgi dolu ama dışım tam tersi delircem bi akıl verin.
Yazdığınızı okurken acaba dedim aileniz annenizle babanız bir durum yaşadı da siz annenizi ipleri babanıza vermenizden dolayı suçlayıp mı bu duruma geldiniz anne baba olarak sadce örnekti ya da çevrenizde ki kişilerden etkilenip.
Bence yavaş yavaş yapın herşeyi eşinizden eminseniz bir anda değil de azar azar başlayın herşeye.
Mesela birgün bütün gün oturun ve akşam eşime güler yüzlü olucam diye geçirin sürekli beyniniz buna alışınca davranmanız daha kolay olabilr diye düşündüm. Sadece bir fikir saçma olabilir. Yanlış bi cümle kurduysam da özür dilerim. Umarım sorunlarınızı halledersiniz 🙏🏻😇

Adam sizden soğumadan ya tekrar psikolojik destek alın yada değişmek için kitaplar okuyun videolar izleyin

sen aynı bensin :D kendimi gördüm sen de eşim öpmek ister üff git başımdan derim hediye alır alla allah bayram değil seyran değil diye düşünürüm ismiyle seslenirim ne oldu gene neden adımla sesleniyorsun bir şey mi yaptım diyor ne alaka diyorum sürekli bir sarılma temas bağımlılığı var eşimin ben de tam tersiyim her gün bir 5 dk küser sen beni sevmiyorsun soğuk davranıyorsun diye ama 5 dk sadece sonra yine devam o birazda mizaçla alakası var ben mizaçım gereği çok mıç mıç sevgi pıtırcığı olamıyorum ama oğluma tam öyleyim onu sevip öpüp duruyorum bu sefer de bak istedin mi oğlunu nasıl sevip öpüyorsun diyor ama o oğlum diyorum :D

3 sene demişsiniz
Siz bu sunuz
Böyle birisiniz
Bu kadar zaman sonra değişmeniz mümkün olmaz diye tahmin ediyorum
Eşiniz de zaten sizin farkındadır.

3 sene demişsiniz
Siz bu sunuz
Böyle birisiniz
Bu kadar zaman sonra değişmeniz mümkün olmaz diye tahmin ediyorum
Eşiniz de zaten sizin farkındadır.
Yo degisebilir. İnsanlar zamanla sabetmeyi öğrenebilir. Ogrenmezse, sürekli mızmız insanı kimse ömür boyu çekmez, çekse de hayat ikisine de çekilmez hale gelir.

Psikolojik destek alin. Iciniz disiniz bir degilse bunu disari dogru muhtemelen koruma mekanizmalari kurdugunuz icindir. Bu üstesinden gelinmeyecek seyler degil, ama geciktirmeyin

Ay pardon 😂
Nasıl değiştin o zaman
Söz sende konu sahibine de fikir ver azıcık
Zamanla gergin ve fevri olmanın ortamı germek ve eşimi kendimi sogutmaktan başka bir işe yapamadigini anladım. Üstelik sorunları da çözmüyor. Anın tadını çıkarmak, bir sıkıntı varsa sakince söylemek gerek.

aa ben :)
erkek arkadaşımı çok seviyorum ama bir odada otursak kalkıp yanına gidip sarılmam. İçimden sarılıyorum galiba :)
bazen ben gelmesem hiç gelmezsin diyor. Aslında çok seviyorum . Onun ilgisini de seviyorum ama ben yapamıyorum . Herkese böyleyim sevdiğimi sarılarak öperek gösteremiyorum.
Ama onun değer verdiği şeylere değer veririm. Bir sıkıntısı oldugu zaman ilgilenirim , yardımcı olmaya çalışırım. hasta olsa kıyamam vs. merak ederim ama sarılmam , öpmem çok . Aşkım cicim muhabbeti yapmam .
Değiştirmek isterdim ben de biraz bu huyumu

Yalnız değilsiniz, bende sizin gibiyim. Bende isterdim işve cilve yapabilmeyi. Eşli ortak arkadaşlarımızın o mıçmıç hallerini görünce eşim de iç geçirir mi diyorum ama ne yaparsam yapayım olmuyor. İlk sevgililerimiziz birbirimizin, 17 yıldır beraberiz herşeyi birbirimizde yaşadık. Onun tecrübesizliği mi artık bilmiyorum utanıyorum, utanıyoruz. Afedersiniz gaz bile çıkarmayız biraradayken.
Eşim de aşkım canım hayatım pek demez, ben de demem. Ama eşim sarılır öper sıkar sıkıştırır bi şekilde gösterir, bende oda yok 🤷 Yorumlardan faydalanır bende belki 😏

Ben de böyleyim, eşim benim erkek versiyonum olduğundan çok sıkıntı yaşamıyorum 😂 aslında cilve seviyor biliyorum ama beni kanıksadı yapınca şaşırıyor .eşin bir şey diyor mu peki rahatsız mı bu durumdan? Ben inanmam öyle şeylere ama dişil enerji yüksetmedir gidiyor bu ara. Değişmek istiyorsan deneyebilirsin

Bence sizin degil esinizin bir sey yapmasi lazim

Siz hot zote bagladiginizda size diyecek ki, hayat arkadaşım da bana böyle davranirsa bu hayat bana neler yapmaz. Siz de belki o zaman kendinize ceki duzen vermeniz gerektigini idrak edersiniz. Idrak ettim, o yüzden konu actim diyeceksiniz ama bence yeterli değil.

Aile içinde sevgi anlayos farkli olmasi lazim. Sadece cilve falan da kurtarmaz.

Sevda kusun kanadinda,
Urkutursen tutamazsin...

Back
X