- Konu Sahibi feracecandir
mrb arkadaşlar ben geldim yine ama bu sefer kv ile sorunumdn değil çok şükür herşey biraz rayına oturdu.ama ben benden geçmişim artık neye yarar.bakımsız şişman bişey oldum. sinirden işsizlikten hantal, bi iş yaparken 10 kez düşünen, kendine bakmayan pasaklı bi kadın haline geldim.üstüme başıma bakmıyorum ki süslü biriydim önceden ayakkabımla kıyafeim uymasa giymezdim tokam bile uyumluydu o dereceydim.herkes yolda durdurup nerden giyindiğimi falan sorardı.ama şimdiiii alsamda giymiyorum içimden gelmiyo zaten artık yakışmıyoda bana bişey.hiç bişeyi başka bi kıyafete uyduramıyorum sanırım kilomla alakalı.hergün karar veriyorum kendime bakıcam diye ertesi gün bi öncekinden daha fena oluyorum.dün eşim bana saldın gitti iyice dedi.bende kıyafetlerim olmuyo dedim oda bana eeee zayıflayamıycana göre onları at yenisini alalım dedi.5-6 kilo bi fazlam var ama veremiyorum eski bakımlı kadın olmak istiyorum kendime güvenim sıfır.ailem abarttığımı artık eski halime dönmem gerektiğini söylüyo ama hiç bişey insanın içinden gelmezmi yaaa.eşim için süsleniym falan diyorum eski olaylar aklıma geliyo değmez diyip onuda bırakıyorum.biz baştan başlamaya karar vermiştik ama ben başlayamıyorum bi türlü.ne hale geldim sıkıntı çekmekten içim çürümüş mutsuzum.artık hiç bişekilde eskisi gibi olamazmıyım...