İçim gidiyo bunaldım artık

Canım haklılar senin kızın olsa onun boynuna erkek arkadaşı böyle bir iz yapsa sen ne yapardın.
Bence huylarından git gönüllerini al sende erkek arkadaşında tekrar güvenlerini kazanın.

Canım haklılar senin kızın olsa onun boynuna erkek arkadaşı böyle bir iz yapsa sen ne yapardın.
Bence huylarından git gönüllerini al sende erkek arkadaşında tekrar güvenlerini kazanın.

Çok teşekkür ederim haklılar zaten.

Öyle tabi ama erkek arkadaşının yaptığı şeyin ne kadar çirkin bir şey olduğunu aynisinin ablana yapıldığını falan düşün :)) bence güvenini kazanması için ciddi dusundugunuzu belli edin

Öyle tabi ama erkek arkadaşının yaptığı şeyin ne kadar çirkin bir şey olduğunu aynisinin ablana yapıldığını falan düşün :)) bence güvenini kazanması için ciddi dusundugunuzu belli edin

Teşekkürler tekrar konuşmayı denicem.

Olanları empati kurarak düşün, annenin aklına neler gelebileceğini düşün, sonra annenin gönlünü al saygılar ablacım

Ablanın sana destek olup arayı yumuşatan taraf olması gerekirdi ben 25 yaşımdayım kardeşim 17 yaşında, ben ona bu şekilde yaklaşıyorum. Ablanda bi çekememezlik var heralde. Ona pek cevap verme sallama. Aranızda ki şey hoş değil falan demicem bu sizin özeliniz olabilir yani, bunu ailenin görmesi kötü olmuş sadece ama toparlanmıcak bişey değil unutulur. Keşke doğruyu söylemeseydin başka bi şekilde kıvırmaya çalışsaydın.

Kendileri gördü anladı zaten annem onunla o gün buluşucağımı biliyordu. Bilmiyorum ben haksız demiyorum ama herşeye aşırı davranıyor.

15 yy asindasin ,sevgilin var ,ve seni boynundan optu oylemi cnm ?
Yadirgiyorum ,kusura bkma cnmin ici sen daha kucucuksun ,annen ve ablan endiselenmekte haklilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…