İçim gidiyo bunaldım artık

neden banlanalım ki nihayetinde fikirlerimizi paylaşmak içimizi dökmek için var bu forum dimi sonuçta ortada bi saygısızlık hakaret vs yok

Öpmek diyorsun hala yaa. Kusura bakma da boynunu vakumlamasaydı iz falan çıkmazdı. Ne çekinmesi bi de anlamıyorum ondan mı çekindin ? Allah dan korkup kuldan utansan daha mantıklı.
Emme diyemediğimden öyle söylemiştim.Peki sağolun.

Evet! Hemde kendini savunuyor bu namussuzluk değil diyor. Afedersin de aynı işi para almadan yapınca namuslu mu olunuyor hey Allam yaa.

O kavramlar kişiden kişiye değişir.O ayrı bir konu.
Ama bence 12 yaşında birinin ilişki yaşaması çok iğrenç.Çocuk istismarına girer.
Çıplak resim ne ya!! Yaşına başına bakmadan.
Zaten sevgiliye ya da eşe çıplak resim yollanmasının da mantığını çözememişimdir bir türlü ya neyse!!
Ailesi filan yok mu bu kızın.Kendini ifşa etmek de ne demek ya??!!

Bende anlamıyorum. Kıçını sallaya sallaya geziyor şimdi. Offf Allah ım sen yavrularımızı koru.

neden banlanalım ki nihayetinde fikirlerimizi paylaşmak içimizi dökmek için var bu forum dimi sonuçta ortada bi saygısızlık hakaret vs yok
Bazı üyeler kendi fikirlerini empoze etmeye calısıyor da ondan
Herkes kendi fikrini söylese konu sahibine de böyle catısmalar olmasa keske
Neyse yigidi öldür ama hakkını yeme demisler
Biz elimizden geleni yaptık

Şuan ben size saygılı davranıyorum ama siz dalga geçiyorsunuz hoş bi davranış mı bu ilişkiye mi girdim resim mi attım bana bunu bi söyler misiniz ben sanki hatamdan ders almamışım daha kötü şeyler yapmışım diye yargılıyorsunuz büyüksünüz beni korumaya çalışıyorsunuz hatta benim yaşımdakilere ama abartıyorsunuz belki bunu söylediğim için bana kızacaksınız fakat biz yaptığımızdan ders çıkardık biliyoruz doğruyu daha çok dikkat ediyoruz ben sizden yardım istedim siz beni anlamakta zorluk çekiyorsunuz gerçekten iyiliğimi düşünmeniz mutlu ediyor ama öyle laf ediyorsunuz ki beni aşağılıyorsunuz yaptığım ayıp biliyorum farkındayım bunu düzeltmeye çabalıyorum ailemin nasıl güvenini kazanırım diyorum bana neler söylüyorsunuz arkadaşımızın yaptığı teşvik değil zaten belirttim bir daha olmicak diyerek.

ay o anlatılanların senle ilgisiyok ki canım ben patladım burda

Tatlım bir daha olmuyacak demen doğru olabilir ama senin doğrun arkadaşın teşviğinin üstünü örtmez. Çok sinirleniyorum çünkü seni ve senin durumunda olan tüm gençleri seviyorum sinirim sevgimdendir! Ayrıca o abaza erkek arkadaşının sevgi sözcüklerine inanma derim. Bunların amacı başka ablacım bak gel sen beni dinle, Allah ı dinle! Müslümansan tabii ki. Annen ve ablan sinirlenmekte çok haklı. Ayrıca sen anneni ve ablanı suçlamış olduğundan sinirlendik ablanla anneni aşağılamışsın. Onlar seni düşündükleri için ve erkek arkadaşının o tükürdüğüm beynindekileri tahmin edebildikleri için sana kızıyorlar..

Bakın siz benim hayatımı bilmiyorsunuz Müslümanım tabi ama biz gayet iyi bi ilişki içindeyiz ben 4 5 yıldır tanıyorum seviyorum yan apartmanda oturuyor ve abaza kelimesi onun yanından geçmez kusura bakmayın bu kelimeniz beni üzdü biliyorum tanıyorum nasıl biri olduğunu 18 yaşında ve ilk defa benimle çıktı kızlarla işi olmayan biriydi anlıyor musunuz ben biz yanlış birşey yapmicaz emin olabilirsiniz

15 yaşında bu ne hız? Benim kız kardeşim 20 yaşında ben ondan böyle bişey görsem ablanın 10 katı tepki verirdim herhalde. Herşeyin bir zamanı var annen ablan çok çok haklı güvenlerini kazanmanda çok zor. Siz bi sakin olun çocuksunuz daha .

Ben kimseyi aşağılamıyorum sağolun biliyorum küçük olduğumu.

tmm tatlım ileriye dönük düşün artık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…