• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim gidiyo bunaldım artık

Sarılır, uyur veya öpüşürsünüz. Dozunda yaşarsınız fakat fikrime bakacak olursanız gerek evlilikte gerek sevgililikte olsun bu tarz öpüşüp morarma işlerine çok tiksindirici bakıyorum. Ciddi anlamda bu her iki taraf içinde iyi değil. Seviyorsanız bu denli öpüşmeleri boyun altından bknz: Göğüs üstü deneyebilirdiniz. Fakat emin olun boyun çevresinde ne çevrenizde nede ailenizde normal karşılanmaz. O yüzden aileyi anlamak gerek.

Bende öyle düşünüyorum tabi anlıyorum hani bi koku vardır sevdiğinizin en yoğun olduğu yerde boynudur öyle özlem vardı ki sanki yıllardır buluşmamışız gibi onu da anlamaya çalışıyorum ilk defa başımıza geldi bu ve o da bu durumdan çok üzgün.

Nasıl yapıcağımı hiç bilmiyorum 2 ay oldu biraz daha sakinler ama hala alttan alttan laf sokmalar eğlenmeler biz zaten mesafeliydik herşeyin doğru ve yerinde olması için sadece o gün birbirimizi çok özlemiştik
Anlafim
Nasıl yapıcağımı hiç bilmiyorum 2 ay oldu biraz daha sakinler ama hala alttan alttan laf sokmalar eğlenmeler biz zaten mesafeliydik herşeyin doğru ve yerinde olması için sadece o gün birbirimizi çok özlemiştik[/QUOTE
Anladim canım. Aileni en iyi sen tanıyorsun. Yaşın daha çok kucukmus. Bundan sonra daha dikkatli olursun bir süre sonra ailende soylemekten vazgecer bence

Bende öyle düşünüyorum tabi anlıyorum hani bi koku vardır sevdiğinizin en yoğun olduğu yerde boynudur öyle özlem vardı ki sanki yıllardır buluşmamışız gibi onu da anlamaya çalışıyorum ilk defa başımıza geldi bu ve o da bu durumdan çok üzgün.
Olur öyle şeyler sıkmayın canınızı. Annen belki korkmuş olabilir biri görür diye. Ama ablan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sürekli aşağılama derdindeymiş. O yüzden size önerim sizi aşağılayan birinin düşüncelerini önemsemeyin derim onun için tamamen ablanız değil annenize yönelin.

Az önceki mesajim tam gitmemis tatlim. Demek istedigini anladim. Bundan sonra daha dikkatli olursun. Ailende soylemekten vazgeçer bir süre sonra bence

Olur öyle şeyler sıkmayın canınızı. Annen belki korkmuş olabilir biri görür diye. Ama ablan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sürekli aşağılama derdindeymiş. O yüzden size önerim sizi aşağılayan birinin düşüncelerini önemsemeyin derim onun için tamamen ablanız değil annenize yönelin.

Annem beni hep anlardı ama ablam onu sürekli kışkırttığından fikirleri ister istemez değişti

Az önceki mesajim tam gitmemis tatlim. Demek istedigini anladim. Bundan sonra daha dikkatli olursun. Ailende soylemekten vazgeçer bir süre sonra bence

Olsun herşeye dikkat ediyorum konuşurken davranırken ama affetmicem diyorlar ablam düğününe gelmem bile dedi yani

Bu arada soranlar olmuş gercekten kaç yaşında ablan?

O da çok gençmiş daha. Aslında seni anlayabilir konuşmayı denedin mi ne kadar kırıldığını anlattın mı

Umrunda değilmiş daha bu akşam yine konuştuk laflarını kaldıramadım çenemi sıktım ağlamamak için bunu gördü boşuna ağlama falan iğrenç davranıyor nasıl desem ki

Annem beni hep anlardı ama ablam onu sürekli kışkırttığından fikirleri ister istemez değişti
Annem ve ablam erkek arkadaşıma bi olay sonrası tepki gösterdi,güvenleri kırıldı ve o günden sonra huzurum,huzurumuz kalmadı sürekli bi evde dışlanma hissi oluşuyor,ablamla annem bir olup üstüme geliyorlar, ablam neden bırakamıyorsun diye soruyor beni çirkin bi ithama sokuyor ilişkiye girmişiz gibi muammele yapıyor bu çok üzücü herşeye rağmen vazgeçmiyorum bırakamamamın tek sebebi ise çok âşık olmam.Sizce ne yapmalıyım, tekrar nasıl eskisi gibi olmasını sağlayabilirim yorumlarınız benim için çok önem taşıyor saygı duyarım düşüncelerinize ama bu gördüğüm annem ve ablamın tepkileri hele sevdiğimin üzülmesi beni daha da üzüyor bence çok aşırı yaptıkları ruhsal olarak bu beni üzüyor yorumlarınızı bekliyorum.
Ablanin hayatında biri var mı?eğer yoksa sana akıl verecegi yerde seni bu durumdan ötürü sürekli aşağıliyorsa kıskaniyo olmasin seni sevgilin var diye

O zaman biraz zaman tanı ablana bu olayın ustunden biraz geçince tekrar konuşmayı dene bence
İnan ablam insanı konuşturmuyor annemle nasıl saygısız konuştuğunu gördüm önemli olan annem nasıl affettireceğimi düşünüyorum ki bulamıyorum o kadar dolu ki içim demediği kalmadı ilişkiye girmişiz gibi bile davrandı

Back
X