• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim gidiyo bunaldım artık

Ablanin hayatında biri var mı?eğer yoksa sana akıl verecegi yerde seni bu durumdan ötürü sürekli aşağıliyorsa kıskaniyo olmasin seni sevgilin var diye

Bilmiyorum ama hayatında biri var onu da hayatından bezdiriyo zaten :KK70:

İnan ablam insanı konuşturmuyor annemle nasıl saygısız konuştuğunu gördüm önemli olan annem nasıl affettireceğimi düşünüyorum ki bulamıyorum o kadar dolu ki içim demediği kalmadı ilişkiye girmişiz gibi bile davrandı
Canim bunun yolu konusmak. Annenle once konus anlat durumu, yanlış bir şey yapmadığını annen ikna olunca ablan o kadar üstüne gelemez zaten

Canim bunun yolu konusmak. Annenle once konus anlat durumu, yanlış bir şey yapmadığını annen ikna olunca ablan o kadar üstüne gelemez zaten

Her konuştuğumuzda daha çok aşağılıyor korkuyorum artık kaldıramıyorum dedikleri yenilir yutulur değil çok doluyum erkek arkadaşım sırf ben zor durumdayım diye ağladı yanımda hiç unutamam onu :KK61:

Yasin daha cok kucuk , boyle boyundan opme falan cok yanlis ve annenin-ablanin seni koruma cabasini hakli buldum

Benim onlara bi lafım yok sadece nasıl affedecekler bilmiyorum ablam annemi dolduruyo ikisi bir olup huzur bırakmıyorlar

Her konuştuğumuzda daha çok aşağılıyor korkuyorum artık kaldıramıyorum dedikleri yenilir yutulur değil çok doluyum erkek arkadaşım sırf ben zor durumdayım diye ağladı yanımda hiç unutamam onu :KK61:
Sen yine de konusmaya devam et. Gerekirse ozur dile. Uzuldugunu soyle. Olayı tekrar tekrar anlat. Su durumda yapabilecegin başka bir şey yok çünkü

Sen yine de konusmaya devam et. Gerekirse ozur dile. Uzuldugunu soyle. Olayı tekrar tekrar anlat. Su durumda yapabilecegin başka bir şey yok çünkü

Öyle bi laf ediyor ki konuşulmuyor kendisiyle bana sen Allah bir desen inanmam demişliği var

Canım benim madem boynunda iz bıraktı çocuk sen de pudrayla falan kapatıverseydin keşke :D Ama bir yandan da anneni düşün aklına bir sürü şey gelmiş olabilir. Bence adam akıllı konuş ikna etmeye çalış çok seviyorsan.

Canım benim madem boynunda iz bıraktı çocuk sen de pudrayla falan kapatıverseydin keşke :KK70: Ama bir yandan da anneni düşün aklına bir sürü şey gelmiş olabilir. Bence adam akıllı konuş ikna etmeye çalış çok seviyorsan.

Seviyorum,çok konuştum tabi ama işte bilmiyorum düşüncesi değişti mi.

Allah'a şükür biride ergen yazmamış.

Back
X