- 22 Ocak 2016
- 137
- 50
- 28
Ablanin hayatında biri var mı?eğer yoksa sana akıl verecegi yerde seni bu durumdan ötürü sürekli aşağıliyorsa kıskaniyo olmasin seni sevgilin var diye
Bilmiyorum ama hayatında biri var onu da hayatından bezdiriyo zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablanin hayatında biri var mı?eğer yoksa sana akıl verecegi yerde seni bu durumdan ötürü sürekli aşağıliyorsa kıskaniyo olmasin seni sevgilin var diye
Canim bunun yolu konusmak. Annenle once konus anlat durumu, yanlış bir şey yapmadığını annen ikna olunca ablan o kadar üstüne gelemez zatenİnan ablam insanı konuşturmuyor annemle nasıl saygısız konuştuğunu gördüm önemli olan annem nasıl affettireceğimi düşünüyorum ki bulamıyorum o kadar dolu ki içim demediği kalmadı ilişkiye girmişiz gibi bile davrandı
evlenirseniz güvenini kazanır :)
oha 10 yıl sürer inşallah bu aşkYaşım küçük daha 10 yıl falan var evliliğe
Canim bunun yolu konusmak. Annenle once konus anlat durumu, yanlış bir şey yapmadığını annen ikna olunca ablan o kadar üstüne gelemez zaten
İnşallah ya düşüncesi bile heyecan vericioha 10 yıl sürer inşallah bu aşk
Yasin daha cok kucuk , boyle boyundan opme falan cok yanlis ve annenin-ablanin seni koruma cabasini hakli buldum
Sen yine de konusmaya devam et. Gerekirse ozur dile. Uzuldugunu soyle. Olayı tekrar tekrar anlat. Su durumda yapabilecegin başka bir şey yok çünküHer konuştuğumuzda daha çok aşağılıyor korkuyorum artık kaldıramıyorum dedikleri yenilir yutulur değil çok doluyum erkek arkadaşım sırf ben zor durumdayım diye ağladı yanımda hiç unutamam onu![]()
Sen yine de konusmaya devam et. Gerekirse ozur dile. Uzuldugunu soyle. Olayı tekrar tekrar anlat. Su durumda yapabilecegin başka bir şey yok çünkü
Sinirle soyler. Anne o. Ama sen pes etme;-)Öyle bi laf ediyor ki konuşulmuyor kendisiyle bana sen Allah bir desen inanmam demişliği var
Etmem vazgeçmek yok :)Sinirle soyler. Anne o. Ama sen pes etme;-)
Etmem vazgeçmek yok :)
Canım benim madem boynunda iz bıraktı çocuk sen de pudrayla falan kapatıverseydin keşkeAma bir yandan da anneni düşün aklına bir sürü şey gelmiş olabilir. Bence adam akıllı konuş ikna etmeye çalış çok seviyorsan.
Allah'a şükür biride ergen yazmamış.
Genelde dalga geçerler ergen diye onu diyorum tatlım :)Anlayamadımda dediğinizi :)
Genelde dalga geçerler ergen diye onu diyorum tatlım :)