• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim gidiyo bunaldım artık

Zaten yaptığının yanlış olduğunu farkeden birine bu derece "yüklenmek" ne kadar etik?
Simdi konunun etik olup olmamakla ne alakası var
Kamu spotu mu yapıyoruz burada
Kız konu acmıs biz de yorum yapıyoruz siz de yorum yapın
15 yasında bunları yasaman hata demiyoruz ki, bu yasta bu islerle ugrasma diyoruz.

B

Bakın çok doğru söylüyorsunuz ben farkındayım hatamın düzeltmeye ve erkenden böyle şeylerin başımıza gelmesini bi daha istemiyoruz yanımda ağladı ben hiç ağlamaz dediğim insan yani sırf ben üzüldüm diye yinede haklısınız ben sizden yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor diye sizin kızmanız benim doğru yolda olmamı istemeniz çok güzel ve bu beni mutlu etti size saygım sonsuz tabi ki yorum yapabilirsiniz kızabilirsin beni düşündüğünüz için sağolun.
kardeşim yaşındasın emin ol iyiliğini isterim

hmm ne demeliydik sen haklısın ailen abartmış falan mı ayrıca ben aşırı derecede yüklenme görmedim doğruyu söylüyoruz diye yüklenmiş mi olduk konu sahibi sormuş hepimiz fikrimiizi beyan ediyoruz

kızımız ailem haklı mı değil mi diye sormamış. kendimi nasıl affettirebilirim diye sormuş. küçük kadın olmaya özenme vs laflarla kimseye yorum yapmak haddimize değil

Simdi konunun etik olup olmamakla ne alakası var
Kamu spotu mu yapıyoruz burada
Kız konu acmıs biz de yorum yapıyoruz siz de yorum yapın
15 yasında bunları yasaman hata demiyoruz ki, bu yasta bu islerle ugrasma diyoruz.

21 yaşındasın sanırım benden 6 yaş küçüksün. bana göre de senin yaşadığın ilişki çocukca gelebilir bu yaşta bu işlerle uğraşma diyebilirim o zaman

kızımız ailem haklı mı değil mi diye sormamış. kendimi nasıl affettirebilirim diye sormuş. küçük kadın olmaya özenme vs laflarla kimseye yorum yapmak haddimize değil
15 yasında bir kız gelip burada konu acacak biz de bunları yazmayacagız öyle mi?
Bu cocuk tek basına bir bireydir, ileride pisman olacagı bir adım atmasını istemiyoruz
Kimin haddine olup olmadıgına karar verecek merci siz degilsiniz
İnsanlara yorumları üzerinden satasmada bulunmayın rica edicem.

15 yasında bir kız gelip burada konu acacak biz de bunları yazmayacagız öyle mi?
Bu cocuk tek basına bir bireydir, ileride pisman olacagı bir adım atmasını istemiyoruz
Kimin haddine olup olmadıgına karar verecek merci siz degilsiniz
İnsanlara yorumları üzerinden satasmada bulunmayın rica edicem.

Pişman olucağımız bi hareket yapmamaya söz verdik sağolun.

21 yaşındasın sanırım benden 6 yaş küçüksün. bana göre de senin yaşadığın ilişki çocukca gelebilir bu yaşta bu işlerle uğraşma diyebilirim o zaman
18 yasında kadarki iliskiler bana cocukca gelir
TCK'da bile 18 yasını doldurmamıs kisiye cocuk denir yazıyor
Yani insanın fiillerinden tam sorumlu olacagı yas 18 yastır
Bilgilerinize sunarım
15 yasındaki bir cocugun erkek arkadası olmasını da normallestirmeyin
Burayı bircok cocuk okuyor, ablaları olarak onları dogru yönlendirmemiz gerek.

bi öpmeyle kadın olunmaz bunun herkes bilir onada dediğim gibi üzülmesini istemem tepkimiz bu yüzden ha soruusuyla ilgili naczhane tavsiyemde mevcut

18 yasında kadarki iliskiler bana cocukca gelir
TCK'da bile 18 yasını doldurmamıs kisiye cocuk denir yazıyor
Yani insanın fiillerinden tam sorumlu olacagı yas 18 yastır
Bilgilerinize sunarım
15 yasındaki bir cocugun erkek arkadası olmasını da normallestirmeyin
Burayı bircok cocuk okuyor, ablaları olarak onları dogru yönlendirmemiz gerek.

Bir öğretmen olarak bunu öğrendiğim iyi oldu :KK53: hayret bir şeysiniz ya sanki hiç o yaşlarda kimseden hoşlanmadınız

Bir öğretmen olarak bunu öğrendiğim iyi oldu :KK53: hayret bir şeysiniz ya sanki hiç o yaşlarda kimseden hoşlanmadınız
Ya evet hoslanmadım
O yasta aklım kazanacagım üniversitedeydi
Üniversite son sınıfta da sözlendim
Siz beni bırakın da konu sahibine yardımcı olun
Zira konu ben degilim :KK55:

ayrıca sizin 15 yaş sevgili anlayışınız merak ettim konu sahibini bıarkıp buna taktığınz için

kızlar ne kadar yüklenmişsiniz kızın üzerine. o daha 15 yaşında yeni yeni genç kız oluyor. bazı heyecanları duyguları daha yeni yaşıyor. buna benzer olay yaşayan kızları ben de gördüm. oluyor, yaşıyorlar. ama doğru ama yanlış. önemli olan bundan ders çıkarması ve zaten kızımız pişman olmuş üzülmüş. zaten evde ailesi onu yeterince üzmüş o da buradan bizlerden yardım almaya gelmiş. ama siz üzerine daha çok gidiyorsunuz. bu arada burası kadınlarkulübü senin ne işin var tarzı yorum yapanlar var. o da bir kadın o da bir birey. nüfus cüzdanında ne yazıyor "kadın" yazıyor.
Kadın mı? Şaka mısın acaba ?. Ne pişman olması ölürüm de ölürüm diyor resmen. Emmeye öpme diyor çok güzel bişey mi çok mu doğru bişey. Maşallah her tada varsın o zaman. Töbe töbe..

Kadın mı? Şaka mısın acaba ?. Ne pişman olması ölürüm de ölürüm diyor resmen. Emmeye öpme diyor çok güzel bişey mi çok mu doğru bişey. Maşallah her tada varsın o zaman. Töbe töbe..

Ben çekindiğimden öpme dedim neyin ne olduğunun farkındayım sağolun.

kendi annemden örnek vericem..ne zaman bi arkadaşımı gözü tutmadıysa haklı çıktı... anneler evlatları söz konusu olunca içgüdüsel olarak tehlikeyi seziyorlar :KK66: kimse için anneyi babayı üzmeye değmiyor canım herkes gider onlar kalır yanında bunu unutma :KK200:

Back
X