• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim gidiyo bunaldım artık

kendi annemden örnek vericem..ne zaman bi arkadaşımı gözü tutmadıysa haklı çıktı... anneler evlatları söz konusu olunca içgüdüsel olarak tehlikeyi seziyorlar :KK66: kimse için anneyi babayı üzmeye değmiyor canım herkes gider onlar kalır yanında bunu unutma :KK200:

Biliyorum çok teşekkür ederim.

öğretmen hanım

xx kromozomları taşıyan her canlı doğduğu andan itibaren kadındır. evet belki de "öğretmen hanım" olduğundan çevremde çok fazla sevgilisi olan gençler görüyorum. nitekim belki sizlerden daha doğal karşılıyorum. 15 yaş belki ciddi bir ilişki kurulacak bir yaş değildir fakat gençlerin kendi bedenlerini duygularını tanımaya başladığı bir zamandır. Hasatvakti Hasatvakti konu siz değilsiniz lakin ortaya yaptığım bir yorumu üstünüze alınıp cevap verdiğiniz için ben de size cevap vermek durumunda kaldım. uzatmazsak iyi olur sevgilerimle

Ben çekindiğimden öpme dedim neyin ne olduğunun farkındayım sağolun.
Öpmek diyorsun hala yaa. Kusura bakma da boynunu vakumlamasaydı iz falan çıkmazdı. Ne çekinmesi bi de anlamıyorum ondan mı çekindin ? Allah dan korkup kuldan utansan daha mantıklı.

Kızlar biz böyle birşey yapmayız neden yapmışız gibi üstüme geliyorsunuz anlamıyorum.
Yaptın mi dedim ? Üstüne mi geldim ?. Başkasından bahsediyoruz neden alınıyorsun ki ?

Kadın mı? Şaka mısın acaba ?. Ne pişman olması ölürüm de ölürüm diyor resmen. Emmeye öpme diyor çok güzel bişey mi çok mu doğru bişey. Maşallah her tada varsın o zaman. Töbe töbe..

ovvv. birincisi senli benli konuşmazsak sevinirim. ikincisi herkesin dini inancı kendine. inancınızdan dolayı yadırgadığınız çok belli. şaka mısın tarzı bir üslupla benimle konuşamazsınız. lütfen benimle muhattap olmazsanız sevinirim

xx kromozomları taşıyan her canlı doğduğu andan itibaren kadındır. evet belki de "öğretmen hanım" olduğundan çevremde çok fazla sevgilisi olan gençler görüyorum. nitekim belki sizlerden daha doğal karşılıyorum. 15 yaş belki ciddi bir ilişki kurulacak bir yaş değildir fakat gençlerin kendi bedenlerini duygularını tanımaya başladığı bir zamandır. Hasatvakti Hasatvakti konu siz değilsiniz lakin ortaya yaptığım bir yorumu üstünüze alınıp cevap verdiğiniz için ben de size cevap vermek durumunda kaldım. uzatmazsak iyi olur sevgilerimle
Ben yorumu üstüme alınmadım
Kızlar diye yazmıssın o arada yazan iki kisi vardı biri ben biri usagi91 usagi91 di
Ondan yazdım, ben sizin üzerinizden yorumda bulunmadım
Ama siz benim cocuklugumdan girdiniz 21 yasımdan cıktınız
Konu sahibi ben olmadıgım sürece benim hayatım hakkında soru sormaya hakkınız yok
Buna sinirlenmek hakkım
Sevgilerimle.

ovvv. birincisi senli benli konuşmazsak sevinirim. ikincisi herkesin dini inancı kendine. inancınızdan dolayı yadırgadığınız çok belli. şaka mısın tarzı bir üslupla benimle konuşamazsınız. lütfen benimle muhattap olmazsanız sevinirim
Tamam abla

yanlız hatlar karışmış

bedeni tanıma yöntemi bumudur yani o zaman aynı mantıkla düşünğnce yeni doğan KIZ bebeklerede o mantıkla bakalım

Bizim buralarda 11-12 yaşlarında bi kız ilişkiye girdi bide face ye yazmışki güvenip beden teslim etmek namussuzluk değildir. Oşt dedim resmen yaa. Bi de birine çıplak fotolarını atmış erkeklere gördüm kusuyodum az daha sarkık göğüsler.. coşmuş bunlar.. kızı arada görüyorum boğasım geliyo Allah ıslah etsin..

12 yaş mı?
İlişki mi?
Çıplak resim mi??
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

12 yaş mı?
İlişki mi?
Çıplak resim mi??
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Evet! Hemde kendini savunuyor bu namussuzluk değil diyor. Afedersin de aynı işi para almadan yapınca namuslu mu olunuyor hey Allam yaa.

ZehranurHifa ZehranurHifa usagi91 usagi91 banlanma gibi dikenli bir yolda emin adımlarla ilerliyoruz :KK70:
Bu isin sonunda banlansak da huzurluyum, icimden gecenleri söyledim
Konu sahibi üzerinde etkisi olmadı ama belki forumda bazı cocuklar vardır onlar okurlar
Sizleri seviyorum :KK200:

ZehranurHifa ZehranurHifa usagi91 usagi91 banlanma gibi dikenli bir yolda emin adımlarla ilerliyoruz :KK70:
Bu isin sonunda banlansak da huzurluyum, icimden gecenleri söyledim
Konu sahibi üzerinde etkisi olmadı ama belki forumda bazı cocuklar vardır onlar okurlar
Sizleri seviyorum :KK200:
Bende seni seviyorum balımm. O kadar çok banlanıyorum ki bu tür konulardan. Ama senin gibi içim rahat. Varsın davamız uğruna ban yiyelim! :)

Back
X