• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim gidiyo bunaldım artık

Ben kimseyi aşağılamıyorum sağolun biliyorum küçük olduğumu.

Kimi ne için aşağılayabilirsinki şu durumda? Küçük olduğumun farkındayım diyorsun ama hareketlerin öyle değil. İlerde çok pişman olursun annenin ablanın sözünü dinle, onlar senin kötülüğünü ister mi???? Sevgilin biraz düşünceli olsa ailene karşı seni mahçup etmez. Gerçi o da çocuk.

Kimi ne için aşağılayabilirsinki şu durumda? Küçük olduğumun farkındayım diyorsun ama hareketlerin öyle değil. İlerde çok pişman olursun annenin ablanın sözünü dinle, onlar senin kötülüğünü ister mi???? Sevgilin biraz düşünceli olsa ailene karşı seni mahçup etmez. Gerçi o da çocuk.

Peki sağolun.

Kapansın bencede kendimi ifade edemedikçe daha fazla üstüme geliyorsunuz
Canım sana dogruları anlatmaya calısıyoruz seveceksin sevileceksin elbette
Cocukluk askının yeri hep baska olur onu da anlıyorum
Ama sizin aranızdaki duvar asılmıs hayatım bir daha yapmasanız da o duvar yok artık
Nasrettin hoca hesabı testiyi kırmadan önce döv diyor ya hani
Yorumlarımız döver gibi oldu ama biraz kendine gel diye yaptık.
Kendin icin hayatın icin en dogrusunu yap
Hayatta senin derslerinden önemli hicbir sey yok bunu unutma asla.

Aralarında demeyelimde annemle ablam görmemesi gereken birşey gördüler erkek arkadaşımın yapmaması gereken birşeydi
Anne ve abla, kotulugunu isterler mi acaba? Sahsen benim annem birinden hoslanmadi mi geç de olsa o kisiden bir kotuluk cikiyor. Sadece ask yetmiyor aileni karsina almamalisin.

Canım sana dogruları anlatmaya calısıyoruz seveceksin sevileceksin elbette
Cocukluk askının yeri hep baska olur onu da anlıyorum
Ama sizin aranızdaki duvar asılmıs hayatım bir daha yapmasanız da o duvar yok artık
Nasrettin hoca hesabı testiyi kırmadan önce döv diyor ya hani
Yorumlarımız döver gibi oldu ama biraz kendine gel diye yaptık.
Kendin icin hayatın icin en dogrusunu yap
Hayatta senin derslerinden önemli hicbir sey yok bunu unutma asla.

Biliyorumda gerçekten siz iyiliğimi düşünüyorsunuz ama yani ne dim yazdığıma pişman oldum kendimi ilişkiye girmiş gibi hissettim ki bu söz konusu asla olamaz.

Biliyorumda gerçekten siz iyiliğimi düşünüyorsunuz ama yani ne dim yazdığıma pişman oldum kendimi ilişkiye girmiş gibi hissettim ki bu söz konusu asla olamaz.
emin ol suçluluk duyasın diye demşiyoruz bunları ablacım bu forumu okuyan yaşıtlarında:KK5:olabilir şahsen ben onlara istinden de paylalşıyorum sandığın gibi hedef tahtası haline dönüşmedinHoppa

emin ol suçluluk duyasın diye demşiyoruz bunları ablacım bu forumu okuyan yaşıtlarında:KK5:olabilir şahsen ben onlara istinden de paylalşıyorum sandığın gibi hedef tahtası haline dönüşmedinHoppa

Ben farkındayım dersimi aldım biliyorum 2 3 ay geçti olaydan ve düzelmesi için sizden yardım istiyordum.

Ben farkındayım dersimi aldım biliyorum 2 3 ay geçti olaydan ve düzelmesi için sizden yardım istiyordum.
valla dediğm gibi aileni haklı bulduğunu hata ettiğniizi kabul ettiğni söyle biraz yumuşama olursa gözlerden uzak olmak yerine göz önönde olun güvenlerini geri kazanmaya çalışın yan dairedepturuyorlar dedin ailende tanıyodur başka birşey gelmiyo aklıma oda ailem biliyo dediğin için ama eğer bilmiyolardıda bu şekilde öğrendiyseler durum daha başka ve dahazor anlatabildim mi canım

valla dediğm gibi aileni haklı bulduğunu hata ettiğniizi kabul ettiğni söyle biraz yumuşama olursa gözlerden uzak olmak yerine göz önönde olun güvenlerini geri kazanmaya çalışın yan dairedepturuyorlar dedin ailende tanıyodur başka birşey gelmiyo aklıma oda ailem biliyo dediğin için ama eğer bilmiyolardıda bu şekilde öğrendiyseler durum daha başka ve dahazor anlatabildim mi canım

Çok güzel anlattınız sağolun biliyorlardı benim onu sevdiğimi çıktığımızıda biliyorlardı annem erkek arkadaşımın nasıl biri olduğunu,ailesini bildiği için birşey demedi.

Bakın siz benim hayatımı bilmiyorsunuz Müslümanım tabi ama biz gayet iyi bi ilişki içindeyiz ben 4 5 yıldır tanıyorum seviyorum yan apartmanda oturuyor ve abaza kelimesi onun yanından geçmez kusura bakmayın bu kelimeniz beni üzdü biliyorum tanıyorum nasıl biri olduğunu 18 yaşında ve ilk defa benimle çıktı kızlarla işi olmayan biriydi anlıyor musunuz ben biz yanlış birşey yapmicaz emin olabilirsiniz
Sonradan üzülme diye diyorum. Biliyoruz biz kızlarla işim olmaz sözlerini. Abaza değilse imanından mı seni emdi.

Annem ve ablam erkek arkadaşıma bi olay sonrası tepki gösterdi,güvenleri kırıldı ve o günden sonra huzurum,huzurumuz kalmadı sürekli bi evde dışlanma hissi oluşuyor,ablamla annem bir olup üstüme geliyorlar, ablam neden bırakamıyorsun diye soruyor beni çirkin bi ithama sokuyor ilişkiye girmişiz gibi muammele yapıyor bu çok üzücü herşeye rağmen vazgeçmiyorum bırakamamamın tek sebebi ise çok âşık olmam.Sizce ne yapmalıyım, tekrar nasıl eskisi gibi olmasını sağlayabilirim yorumlarınız benim için çok önem taşıyor saygı duyarım düşüncelerinize ama bu gördüğüm annem ve ablamın tepkileri hele sevdiğimin üzülmesi beni daha da üzüyor bence çok aşırı yaptıkları ruhsal olarak bu beni üzüyor yorumlarınızı bekliyorum.
Kusura bakma 6 sayfayi tek tek okuyamadim.
Annen ve ablan neden erkek arkadasinin istemiyor?

Back
X