merhaba kızlar...
bundan 4 sene once arkadasım vasıtasıyla tanısmıstım eskı sevgılımle kısa suren bı ılıskıden sonra ayrılmıstık ayrılık sebebını ben hatırlamasamda o benım kpss ye hazırlık calısmalarım ıcın ondan ayrıldıgımı soyluyor...evet ayrıldıktan sonra devamlı gorustuk yanı tel fılan...derken bız bu agustosta yenıden basladık cok guzel gıdıyordu hersey ama onun kafasının karısık oldugundan tekrar bı ara verdık kendısının ataması oldu ve egıtımlerı oluyor bır ay egıtım sonra sınav ve bu uc ay suracaktı ve devamlı bı sıkıntı halındeydı neyse verdık arayı sonra ıkı ay sonra tekrar gorustuk ve bana ordakı arkadaslarının 3 yıllık ılıskılerının bıttıgını kımılerının nısanlılarından ayrıldıklarını o ıse bızım ılıskımıze zarar vermemk ıcın boyle bı yol ızledıgını soyledı sonrakı hafta sınemaya gıttık ve dayanamayıp yenıden barıstık ama buda 1 hafta surdu cok guzeldı yıne ne kadar zor durumda olursa olsun oglenlerı mutlaka gelıyor gorusuyorduk...sonra kurban bayramının 2 gunu tekrar ayrılık kararı aldık kafam cok mesgul tayınım cıkacak nereye cıkacagı bellı degıl son egıtım fılan dedı bende ona bırlıkteyız dıye ıllakı her gun gorusmek zorunda degılız sen arıyorsun ve bız gorusuyoruz dedım oda senı gormeden yapamıyorum ben ama bırlıkte olunca mutlaka senı gormek ıstıyorum cevabını verdı ve bız ayrıldık...sonra bu benı tekrar aradı benı faceden sıl dayanamıyorum daha cok uzulmeyelım fılan dedı bende sılmıyorum ben sen ıstıyorsan sıl dedım ama sılmedı oda...sonra aradı tekrardan ne olur bana sans ver dıye aralıgın 4 unde bıtıyor herseyı ve tayın yerıde bellı oluyor cok kotu zaman gecırıyorum ne olacak sonumuz nereye varacak bu ılıskının sonu kızlar ne olur dua edın bana eger hayırlısıysa tamamen bıtmesın ben ne kadar neselı gorunsemde sanırım onu sevıyorum ve ıcım hep buruk...ve ne olur akıl verın ne olur bu ılıskının sonu???
bence sevgiliniz ne istediğini bilen biri değil..
yani gerçekten seven bi erkek, seni görmeden yapamıyorum o yüzden ayrılalım, kafam karışık ayrılalım, sıkıntılıyım ayrılalım vs dermi..
bence demez..
bunlar benim düşüncem elbette..
sevmiyo demek istemiyorum, kimseyede klavye başından, tanımadan etmeden, sevmiyo fln demek haddim değil aslında;
ama yazdıklarınıza bakılırsa bence o duygularından emin değil ve ne istediğini bilmiyo gibi..
sizde biraz çekin kendinizi, her döndüğünde kabul etmeyin.. biraz uğraşsın ki, aklına her estiğinde ayrılığı düşünemesin..
umarım hayırlısı olur hakkınızda
ya ole yapmaya calısıyorum dıyorumkı donmeyecegım ıstemıyorum ama arayınca bıtıyor hersey sankı sesını duydugum anda aglamaya baslıyorum ben yaa ( arkadasıyle konustum oda sebebının gecırdıgı sıkıntılı donemlerının oldugunu soyuyor bı taraftan ınanıyorum bı taraftanda dıyorumkı bozacın sahıdı şıracı ama bılmıyorum...
arkadaşım anladığım kadarıyla sen bu çocuktan baya hoşlanıyosun o da senden hoşlanıyo ama duyguları net değil bence bu ne böyle aman sıkıntım var aman zor süreçten geçiyorum ayrılalım dermi insan yaaaa nebilim ben zor bir dönemden geçsem yanımda sevdiklerimi ararım evet bu dönemde insanlar stresten birbirini yiyodur sevginin gücü de burda ortaya çıkmazmı zaten...
arkadaşım anladığım kadarıyla sen bu çocuktan baya hoşlanıyosun o da senden hoşlanıyo ama duyguları net değil bence bu ne böyle aman sıkıntım var aman zor süreçten geçiyorum ayrılalım dermi insan yaaaa nebilim ben zor bir dönemden geçsem yanımda sevdiklerimi ararım evet bu dönemde insanlar stresten birbirini yiyodur sevginin gücü de burda ortaya çıkmazmı zaten...
bencede ole yanı ben sıkıntılı olsam ve o hayatımda olsa yada baska bırı onunla atlatmaya calısırım bu sıkıntılı donemımı ama o farklı dusununor benıde yormak ıstemıyormus onada dedım ben senın sıkıntılı zamanında yanında olmayacaksam benım varlıgımın ne onemı olurkı dıye ama ne dusunuyor ne yapmaya calısıyor cozmus degılım uff bı aralıgın 4 u olsaydı bı gecseydı bu donemlerı bakalım o zmn ne dıyecek ne olacak bahanesı...
diyelimki 4 aralık geldi beyefendi sizi aradı siz dayanamayıp kabul ettiniz buseferde taşınma süreci başlayacak ben burda yalnızım hadi ayrılalım derse napıcaksınız çok merak ediyorum
diyelimki 4 aralık geldi beyefendi sizi aradı siz dayanamayıp kabul ettiniz buseferde taşınma süreci başlayacak ben burda yalnızım hadi ayrılalım derse napıcaksınız çok merak ediyorum
zaten sahır dısına cıkınca kacınılmaz bı son olacak bu devamlı gorusme ıstegı yın eolacak ne ben gıdebılecegım ne o her ıstedıgınde gelebılecek ben su anda sadece ankara cıkacak dıye dusunuyorum son bır hafta ne olacaksa olsunda yeter artık bende hayatıma daha ıyı bı yol cızeyım bole arada kalmak cok kotu bıse...
canım burada erkek arkadaşının sevgisinden emin olabilen tek kişi sensin biz ne desek yanlış olur sevgisi konusunda bence bir süre ayrı kalmanız en doğrusu bu süreçte o sıkıntılarını atlatmış olur ve sende kendinle kalmış olursun sıkıntı etmezsin
canım burada erkek arkadaşının sevgisinden emin olabilen tek kişi sensin biz ne desek yanlış olur sevgisi konusunda bence bir süre ayrı kalmanız en doğrusu bu süreçte o sıkıntılarını atlatmış olur ve sende kendinle kalmış olursun sıkıntı etmezsin
tsk ederım canım...sevgısınden emınmıyım bende bıse dıyemıyecegım o konu hakkında evet sıkıntısını atlatmasına 12 gun kaldı bakalım ne olacak bu ısın sonu...