• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim içimi kemiriyor,görüşlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var...

sayılı iyi günlerimin gectiği o evi nasıl özleyebilirim bilmiyorum..özlermiyim onuda bilmiyorum..avukatlarla görüştüm söylemiştim.ama sanırım avukatsızda olamyacak gibi görünüyo.
fazla muhatap olmadan kurtulmak istiyosan avukat lazim tabiki.. esler arasinda anlasip anlasmali dava actgnda avukata luzum olmuyor.. cok istisna tabi bu dedigim..

normal olmadığı için belkide atacak imzayı ve bitecek ama kezzap atıp yakıcam seni güzelliğine cinselliğine güveniyosun sen dedi en son.
elim kolum baglı gibi.hem ne yapmam gerektiğini biliyorum.hem korkuyorum.
sizlerden varsa tecrübe yada önerilerinizi alıyorum bu yüzden.çünkü ben objektif bakamayabilirim.o yüzden elimden geldiğince sorularınızı cevaplıyorumki bana yardım edin diye

fazla muhatap olmadan kurtulmak istiyosan avukat lazim tabiki.. esler arasinda anlasip anlasmali dava actgnda avukata luzum olmuyor.. cok istisna tabi bu dedigim..

hiçbir konuda benimle anlaşmayan eşim beni boşamak için,bana hürlüğümü yeniden vermek için kabul edermi bilmiyorum.dedim ya sagı solu belli olmuyoki,belkide tamam git der.ama cok uzak bi ihtimal.
çünkü ben seni bosayayımda git hemen evlen cocuk yap,mutlu ol.benim gözüme sok mutluluğunu diyo sürekli.

Gercekten cok zor bir donem geciryorsnuz ama o hyta daha fazla katlanmyp boyle yptgniz icn tbrk edrm sízi bugunlrde gecicek emin olun ne guzlki sze dstk olck en guzl varlgnz annenz var inslh bundan snraki hayatnz hp mtluluklrla gecer

Hakaret degil ki sekerim, psikolojide normal olmayan insanlara maniac deniyor. :)
:110: sanırım en büyük manyak benim.dün gece 4 yıl nasıl tahammül ettim diye düşündüm.ne kadar güçlü sinir yapım varmıs benim.ne kadar sabır göstermişim.bu azimle 5 yıl içinde basbakan bile olabilirim karsınızda.
uzun zamandır bu kadar içten ve objektif konusmamıstım.durum için bi çare olmasada rahatlıyo insan

Gercekten cok zor bir donem geciryorsnuz ama o hyta daha fazla katlanmyp boyle yptgniz icn tbrk edrm sízi bugunlrde gecicek emin olun ne guzlki sze dstk olck en guzl varlgnz annenz var inslh bundan snraki hayatnz hp mtluluklrla gecer

tesekkürler.dua edin lütfen.en cok buna ihtiyacım var.

normal olmadığı için belkide atacak imzayı ve bitecek ama kezzap atıp yakıcam seni güzelliğine cinselliğine güveniyosun sen dedi en son.
elim kolum baglı gibi.hem ne yapmam gerektiğini biliyorum.hem korkuyorum.
sizlerden varsa tecrübe yada önerilerinizi alıyorum bu yüzden.çünkü ben objektif bakamayabilirim.o yüzden elimden geldiğince sorularınızı cevaplıyorumki bana yardım edin diye

Savcilik ? Savciliga sikayette bulunun derim.

Soyle bir fikrim var, avukat olanlar da yorum yapsin lutfen belki de kotu bir fikirdir; ben sizin guvenliginizden cidden endiselendim su an, adam gercek bir psikopat cunku, kezzap nedir ya ? Alin esyalarinizi gidin, adamdan uzaklasin, is bulun calisin, gerekirse yurtdisina tasinin. Davanizi sonra acarsiniz.

biz kadınlardaki şu sabır olmasa erkekler napar acaba nerede tatmin ederler egolarını..

Savcilik ? Savciliga sikayette bulunun derim.

Soyle bir fikrim var, avukat olanlar da yorum yapsin lutfen belki de kotu bir fikirdir; ben sizin guvenliginizden cidden endiselendim su an, adam gercek bir psikopat cunku, kezzap nedir ya ? Alin esyalarinizi gidin, adamdan uzaklasin, is bulun calisin, gerekirse yurtdisina tasinin. Davanizi sonra acarsiniz.

evden cıkalı suan 4.günüm.tasıyabilecegim ufak bi bavulla cıktım zaten.annemin suan tasındığı evi bilmiyo.ev kira ve suan rahatım.hala aynı sehirde durma sebebim sadece karar vermek.önce dava acıp mı gitsem,yoksa annemide alıp direkmi gitsem..
çünkü ne kadar kacarsam kacayım sırtımda yük bu durum.her an yakalanma korkusu.
biri arkamda olup destek verse sanırım hafifler biraz yüküm.ama tek basımayım.
baska şehir,iş güç korkutmuyor beni.nerde olsa calısırım yabancı dilimde var.evde oturdum ama asla bos durmadım.gizli gizli geliştirdim kendimi hep.
keske bi kaç avukat yorum yapsa da bende ona göre bi yol izlesem.
çok zor inanın.

yardımcı olmaya calışan herkese tesekkür ederim.elimden geldiği kadar gelişmelerle alakalı haber vermeye calışcam.

iyi bir avukat bul danis adres bilgilerinin verilmesini engelle savciliga sikayetci ol mesajlar varsa goster mahkemeye gitme seni bulmasina hic bi sekilde izin verme davayi biran once aç

Yüzyüze değil ama telefonda dava açacağınızı söyleyin. Herşeyden hepsinden de önce koruma talep edin

En baştada iş bulursanız avukat parasını ödeyebilirsiniz. Avukatlar taksit taksitte alabiliyorlar ücretlerini. Küçük bi şehirdemi yaşıyoraunuz karşılaşma olanağınız çok mu yüksek

Cok iyi olur hayrli hbrlrni bklyruz insalahQUOTE="casper85, post: 37961816, member: 639683"]yardımcı olmaya calışan herkese tesekkür ederim.elimden geldiği kadar gelişmelerle alakalı haber vermeye calışcam.[/QUOTE]
A

Sendede kindmden bi şeyler buldum... hepimizin sorunu benzer... çock yokmu kaç yllk evlisnz..
İnş. Hemen kurtulursn cnm. Üzülmee zamanla alışırsın gecer. Uzun sürede evine alıştın normaldir bu durumun. Anneme senede 2kez fln giderim 2saat mesafede. Gitmeme sebeplerim farklı aslında... ama yatağima yatınca bütünlesir kaybolurum bekarlktaki gibi o güne dönmek isterim... en zor kısmını halletmissin bence...

Back
X