Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında aşle tarafımda da dram içinde dram var o yüzden konusmak istemiyorum.ben güçlü bi kadınım.ama boşanmak hakkında hiçbir bilgim yok.abim yok.kardesim yurt dısında ve hiçbirsey bilmiyor.kopuk aile baglarımız.sadece annem ve ben varım
Esin psikopatsa cok dikkat et derim ben cok zor ayrildim hala benimle ugrasir neler cektim neler
İkinc evliligimi yaptim hala bana camur oluyor bir suru davam var bu tipler yapistimi birakmaz. Seni tehdit ediyorsa hemen koruma talep et avukatida barodan ucretsiz tutabilirsin.
Arkanda kimsen olmadigini bildgi icin uzerine cok gelecektir sen dik dur ve korkunu belli etme
İnsallah hemen kurtulursun
gece internetten bi cok konu arastırdım.bi çok avukat numarası aldım,mail yolladım.bugün baroyu tekrar aradım,adli yardım hattından bilgi topladım.Nedir son durumunuz warmibi gelisme
Allah yardımcınız olsun.
Çok güçlü olun ne olur. Anneniz var ya, sırtınız yere gelmez EvelAllah.
kezzap filan gibi psikopatlık seviyesi yüksekse -ki anlattıklarınız tam bir psikopata işaret - anacığınızı da alın gidin uzaklara, kendinize yeni bir hayat kurun. zor olur ama temiz olur. sonrasında da açın davayı ve gururu bırakın hakkınız ne ise onu alın, size yaşattıklarının bir bedeli olmalı.
bırakmayın kendinizi.
Çocuğunuz yok sanırım
ayrılırsanız toparlanmanız daha rahat olur
zaten soğuduğunuz eşinizle ilgili kullandığınız kelimelerden belli
adamın bu tehditleri için ,evliliğiniz boyunca yaşattıkları psikolojik durumu içn bir belge kanıt var mı?
telefon mesajı olur,gittiyseniz doktor raporu olur,ya da şahitlik edecek insanlar olur?
bence avukat da size bunları soracaktır.koruma talep etmek için.davayı açarsınız.sonra da ,kardeşiniz mi vardı yurtdışında yaşayan? belki bir süre onun yanına gidersiniz.en azından dava sonuçlanana kadar?
Kaçarsanız dahada hırçınlaşır. Yok mu bu adamın yumuşak karnı, eşref saati ?
Kezzap düşüncesini taşıyan bir adama çok dikkat etmek lazım. Duamda olacaksınız.
Hakkınızda hayırlısı olsunevlendikten sonra 4 yada 5.aydan sonra bazı olumsuzluklarla gözüm acılmaya baslamıstı.korundum hep.ama ona hiç söylemedim.cocuk olmuyor korunuyosun diye doktora bile götürdü.doktora anlattım durumumu o da sagolsun korunmus demedi.stresten sinirden olmuyordur bi problem yok dedi.
allah yukarda ya hep mücadele ettim,hep anlayıslı olmaya calıstım.hasta bu adam yanında olmalıyım tedavi olmalı dedim.elimden geleni de yaptım.ama artık ne kaldıracak halim,nede gücüm var.
sogudum.aklımdada yüregimdede bitti.
tesekkür ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun
Tatlım öncelikle Allah sabır versin zor ve sancılı bir süreç. Yeni boşanan biri olarak bu kadar işkenceye karşı maddi manevi tazminat, ziynetleri o aldıysa ziynet davası, artı nafaka talep et. Burnu sürtsün. Anlaşmalı boşanıp gidip birinin daha başını yakmasın. Bunlar senin en doğal halkın al.
SEVGİLER:;:))
ahhh çok şükür...psikolojik danısmansanız lütfen bi süre daha burada olurmusunuz..Esiniz herkesin kendisinin dusmani oldugunu mu dusunuyor.. psikokojik rahatsiz oyleyse. Paranoyak olabilir. Ben psikolojik danismanim ve bana bu davranis normal gelmedi... Allah yardimciniz olsun.
Benim esim de aynisi canim.. anliyorum sizi.. yasiyorum birebir.cikmam lazim. Size donucem..ahhh çok şükür...psikolojik danısmansanız lütfen bi süre daha burada olurmusunuz..
kendi fikirlerinin daima doğru olduğunu,doğrunun tek olduğunu düşünüyor.yani siyah siyahtır.beyaz sa beyaz.buraya kadar normal olabilir.fakat elmaya armut dediğinde hayır bu elma denildiğinde onun armut oldugunu ispatlamak için elinden geleni yapıyor.gelen misafirleri bile alıkoyup saatlerce bu konuyu anlatıyor.hiç kimsenin ne dediği umrunda olmuyor.o armut dediyse o armuttur ve herkes bunu kabullenmeli.olduki kimse kabullenmedi herkes evlerine dagıldılar.1 yıl sonra bile bu insanlarla bir araya gelindiğinde bu konuyu asla unutmayıp,tekrar acıyor.siz böyle demiştiniz ama bu böyleydi diyor.