ben hamile kaldigim donemse ikimiz de asla bebek dusunmuyorduk. Dikkatli korunuyorduk hatta.. hamileligime ikimiz de sasirdik. Ama oldu. Ama esim gitgide duzeliyor. Bunda benim sabrim ve cabamin etkisi buyuk. Hamile kaldigimda abd deydim ve 9 aylik evliydim. Hamile kalmadan evvelki zamanlarda da bosanmayi dusunmustum. Yurtdisina evlenip gitmistim ve napacagimi bilemez konumdayken pat diye hamile kaliverdim. Ve mucadeleye asil o andan sonra basladim. Cok yol katettim.. 2 sene 3 aylik evliyim. Su an icin esimle iyiyiz. Guvenini kazandim, evi dinlemeyi birakti, ailemle arasina koydugu setleri yikmak icin mucadele veriyor.. haftasonu ailemin memleketine bizi arabayla birakacak ve orada kalacagiz. Bu, benim esim icin o kadar buyuk bir adim kiiii.. o da cabaliyor.. hastaligini kabul etmiyor ama evliligimiz icin, benim icin ve kizimiz icin elinden geleni yapiyor. Evet danismanim ama onun cabalarini gordukce daha Cok tutunuyorum aileme. Eger bir gun olur da eskisi gibi ev dinlemelere, suphelere falan telestet baslarsa o zaman ciddi ciddi oturup dusunucem ayriligi.. ama Su an Cok ilerleme katetmisken ve ikimiz de seviyorken .. herkesin hayati farkli tabii..
sizin eşinizle benim eşimin davranısları kesinlikle aynı değilmiş.
ben aynı olduklarını düşünerek yorumlarımı yazdım.suan bu haldeyse ve mutluysanız masallah.ne güzel.umarım hiçbirsey eskiye dönmez.
bebek olmus bi kere artık bununla alakalı konusmanında bi getirisi olamaz.
ama ben cocuk konusunda hala aynı tavır içerisindeyim.
kimse bosanmak çin evlenmez,ve hiç kimse eşi kötü olsun istemez.onunda cabasıyla atlatmıssınız.
iki tarafta dahil olmus düzelmeye.
bende kesinlikle böyle bi durum söz konusu değil.
hemde o kadar caba o kadar ugrasa ragmen.