İçim içimi kemiriyor.

Yani adam artık 3. Çocul için maddi manevi kaygılanıyordur muhtemelen heleki bu devirde 3çpcuk çok zor hastanede yattım riskli demişsin vallahi ben sizin yerinizde olsam en son düşüneceğim şey cinsellik olurdu. Benim ilk gebeliğimde bile risk olmamamasına ramen hiç yaşamadık birşey olursa diye ki zaten belirli bir dönemde kimse sevişmezse ölmez diye düşünüyorım.
Hay sen çok yaşa, benim aklımdan geçenleri sen yazmışsın

Öncelikle maddi anlamda zorlayacaktır eşini muhtemelen kendisi çalışmıyordur bütün yük eşinde yani başka maddi destekleri var mı bilemem bu birincisi. İkincisi ise elbette bahsetmiş olduğu cinsellik hamilelikte istediği zaman olmuyor doğum sonrası da bi süresi var bunun. Kendisi bunları bilmiş olmalı 3. Çocuk bu sonuçta bundan bahsediyorum
Maddi problemleri olsa yazardı bence ya da yapmazdı çocuğu. Umarım benim düşündüğüm gibidir.

Konuşun tabi niye konuşmayacaksınız?
Üçüncü çocuğunuzu bekliyormussunuz,kac yıllık kocanız bir şeyden rahatsız olup susmaya ne gerek var?
Ben olsaydım çoktan konuşmuştum.

Sizi kırmak istemem ama bu devirde üçüncü çocuk göz korkutuyor. Eşiniz maddi olarak işin içinden nasıl çıkacağını bilemiyor olabilir. Doğum ücreti, bezi, maması vs. Ayrica hastahane de yatmissaniz eşiniz korkmustur yaklaşmamasi normal. Ve eşinizle konuşmanız lazım belki adamın size anlatamadığı bir derdi vardır.
Bugün konuştum iş yerinde sıkıntıları varmış. Ben bizimle ilgili sanarak kendi kendimi yemiştim. Bu arada bende çalışıyorum maddi açıdan çok şükür kafamıza takacagimiz bir durumumuz yok. Ama o iş yerinde çok bunalmış üstün körü anlattı bugünde hiç keyfi yoktu. Allah herkesin evine huzur versin böyle biri gergin olunca herşey daha zor oluyor

Öncelikle maddi anlamda zorlayacaktır eşini muhtemelen kendisi çalışmıyordur bütün yük eşinde yani başka maddi destekleri var mı bilemem bu birincisi. İkincisi ise elbette bahsetmiş olduğu cinsellik hamilelikte istediği zaman olmuyor doğum sonrası da bi süresi var bunun. Kendisi bunları bilmiş olmalı 3. Çocuk bu sonuçta bundan bahsediyorum
Kendim mühendisim 😊 devlette çalışıyorum maddi açıdan sıkıntımız olsa zaten böyle bir devirde 3. Çocuğumuzu istemezdik 😊

3. çocuğu istemesinin zararı ne ki? Evli barklı kadın. 3 çocuk yapınca eş uzaklaşır diye bir kural mı var?
Çocuğu tek taraflı istemedim zaten o işler öyle yürümüyor baya peşin fikirli insanlar var. 3 çocuk vaayy ne çok gibi geliyor göze çok garip. Eşimin 6 benim 4 kardeşim var. İkimizde kalabalık ailede buyumusuz bizde her zaman kalabalık aile olmak istedik. Çok şükür Rabbim bizede pırlanta gibi evlatlar nasip etti. Bazen herkesin daraldığı içine çekilmek istediği zamanlar oluyor demek ki.

Kendim mühendisim 😊 devlette çalışıyorum maddi açıdan sıkıntımız olsa zaten böyle bir devirde 3. Çocuğumuzu istemezdik 😊

çalışsanız dahi hamileliğin bir döneminden sonra bırakmanız ve izne ayrılmanız gerekecek eğer bu devirde anadan atadan sağlam bir maddi durumunuz yoksa devletten kazanılan parayla üç çocuğa hakkıyla yetişmek zor olacaktır. bir de büyükşehirde yaşıyorsanız adam bunları istemeden dahi olsa kafasına takıyor olabilir.

Bugün konuştum iş yerinde sıkıntıları varmış. Ben bizimle ilgili sanarak kendi kendimi yemiştim. Bu arada bende çalışıyorum maddi açıdan çok şükür kafamıza takacagimiz bir durumumuz yok. Ama o iş yerinde çok bunalmış üstün körü anlattı bugünde hiç keyfi yoktu. Allah herkesin evine huzur versin böyle biri gergin olunca herşey daha zor oluyor
Eşinizin ruh hali bu kadar değiştiyse iş yerinde ciddi sorun yaşıyor demek, umarım garantili bir iştir çıkma durumu olmaz. Bunları kafasina takıyor olabilir, siz elinizden geldiğince manevi olarak destek olun yanında olduğunuzu belli edin.

Eşinizin ruh hali bu kadar değiştiyse iş yerinde ciddi sorun yaşıyor demek, umarım garantili bir iştir çıkma durumu olmaz. Bunları kafasina takıyor olabilir, siz elinizden geldiğince manevi olarak destek olun yanında olduğunuzu belli edin.
O da kamuda işten çıkmaz ama işte bazen cikartsalar daha az yıpranır durumuna getiriyorlar insani. Evet ciddi sorunları var ama sanırım benide üzmek istemiyor. Olmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız için 😊

Çocuğu tek taraflı istemedim zaten o işler öyle yürümüyor baya peşin fikirli insanlar var. 3 çocuk vaayy ne çok gibi geliyor göze çok garip. Eşimin 6 benim 4 kardeşim var. İkimizde kalabalık ailede buyumusuz bizde her zaman kalabalık aile olmak istedik. Çok şükür Rabbim bizede pırlanta gibi evlatlar nasip etti. Bazen herkesin daraldığı içine çekilmek istediği zamanlar oluyor demek ki.
Hem öyle hem de maddi bir probleminiz olsa zaten belirtirdiniz ya da sebebini bildiğiniz için konu açmazdınız.

Artı dediginiz gibi babanızn evinden getirmediniz. 2 kişilik bir eylem bu.

Bu arada biz de kalabalık aileyiz. Çok baska bir şey kalabalık aile. Çok severim. Ailenizle musmutlu bir hayat geçirin

O kalabalıklar eskidendi çok eskiden 😄
Şimdi insanlar geçim derdinde😒
Madem siz çalışmasanız bile eşiniz tek başına 3 çocuğa size ve evine bakacak durumda o zaman uzanın keyfine bakın varsın eşiniz sizinle ilgilenmesin size sarılmasın nolcak ki , pırlanta gibi evlatlarınız var onlara sarılın
Evlilik zaten çocuk doğurmak kalabalık olmaktır

Hem öyle hem de maddi bir probleminiz olsa zaten belirtirdiniz ya da sebebini bildiğiniz için konu açmazdınız.

Artı dediginiz gibi babanızn evinden getirmediniz. 2 kişilik bir eylem bu.

Bu arada biz de kalabalık aileyiz. Çok baska bir şey kalabalık aile. Çok severim. Ailenizle musmutlu bir hayat geçirin
Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 😊

O kalabalıklar eskidendi çok eskiden 😄
Şimdi insanlar geçim derdinde😒
Madem siz çalışmasanız bile eşiniz tek başına 3 çocuğa size ve evine bakacak durumda o zaman uzanın keyfine bakın varsın eşiniz sizinle ilgilenmesin size sarılmasın nolcak ki , pırlanta gibi evlatlarınız var onlara sarılın
Evlilik zaten çocuk doğurmak kalabalık olmaktır
Ya hu kadın açıklamış maddi sıkıntımız yok ben de çalışıyorum zaten diye hala laf sokma derdindesin. İstediği kadar çocuk yapar gücü yetiyorsa kimsenin haddi değil laf söylemeye. Allah Allah ya sanki çocuk yapayım mı demiş niye bu kadar çizmeyi aşıyor millet ben anlamıyorum.

Ya hu kadın açıklamış maddi sıkıntımız yok ben de çalışıyorum zaten diye hala laf sokma derdindesin. İstediği kadar çocuk yapar gücü yetiyorsa kimsenin haddi değil laf söylemeye. Allah Allah ya sanki çocuk yapayım mı demiş niye bu kadar çizmeyi aşıyor millet ben anlamıyorum.
yahu ok
Sonra kocam uzaklaştı demesin
Doğru söyleyince böyle oluyor
Çevremdeki çoğu Kadın nedense 3. Çocuktan sonra bazı sıkıntılar yaşıyor
Eşi uzaklaşıyor yada ne bileyim maddiyata bağlı
Ama bayan madem mühendis çok kazanıyor yapsın anacım banane takım kursunlar 😄o zaman kocasının ilgisizliğinden bahsetmesin
Ayrıca herşey sadece maddiyat değil
Karı koca ilişkisi cinsellik etkilenmiyor mu ???
Neyseee ya of bye

yahu ok
Sonra kocam uzaklaştı demesin
Doğru söyleyince böyle oluyor
Çevremdeki çoğu Kadın nedense 3. Çocuktan sonra bazı sıkıntılar yaşıyor
Eşi uzaklaşıyor yada ne bileyim maddiyata bağlı
Ama bayan madem mühendis çok kazanıyor yapsın anacım banane takım kursunlar 😄o zaman kocasının ilgisizliğinden bahsetmesin
Ayrıca herşey sadece maddiyat değil
Karı koca ilişkisi cinsellik etkilenmiyor mu ???
Neyseee ya of bye
Ne alakası var uzaklaşan ilk çocukta da uzaklaşır 2 olduktan sonra da uzaklaşır cinsellik etkilenecekse bunlarda da etkilenir bunun Bi garantisi mi var o zaman bu mantıkla hiç çocuk işine girilmesin. Bence de by

Ne alakası var uzaklaşan ilk çocukta da uzaklaşır 2 olduktan sonra da uzaklaşır cinsellik etkilenecekse bunlarda da etkilenir bunun Bi garantisi mi var o zaman bu mantıkla hiç çocuk işine girilmesin. Bence de by
Bu yazdığınıza da hak veriyorum

Uzaklaşacak insan uzaklaşır aynen ben gördüklerim ve duyduklarımdan dolayı yorum yaptım. Yanlış anlaşıldım

Back
X