bence idare et sende ailesinin yanındayken.KEndin söylüyorsun ndiğer şartlarda her anlamda istediğin gibiymiş.Bence çok bile şanslısın bu konuda.sonuçta surekli sizinle yaşamıyor ailesi.Aİlesinden çekiniyordur mutlaka.Çok takma bence.
ya tem tersi olsaydı..ailesinin yanında iyi davranıp yalnızken kötü davransaydı.Bunu düşü mutlu ol bence..
eşiniz belki babasının yanında çekiniyordur canımlı cicimli konuşmaya. bizim ailede de öyledir. yeni evli ççiftler birbirlerine anne babalarının yanında isismleriyle hitap ederler. el ele tutşmazlar. genelde.çftler böyle davranıyor.
eşinize kızmayın ailesinden çekiniyodur belki de .ama yalnız kaldığınızda canım falan diyomuş ne güzel işte.acaba ailesine mesaj mı vermek istiyor ben maço bir erkeğim diye :26:
ailemede çok saygılı ama anlam veremiyorum işte kendimi değersiz hissediyrm neden çekiniyorki gerçi kültürleride farklı ama üzülüyorum fazlasıyla ama haklısın kesinlikle...........
ailelerinin yanında kişilik değiştiriyor canm bu erkekler malesef böyle. hep tekil konuşur benimki de ailesi yanımızdayken. ben yokmuşum gibi. ben de onların yanında bile olsak terslerim, ben yok muyum derim. düzeltir kendini. alışmış işte o ana kadar hep onların dediğini yapmaya, şimdi karısı olduğunu kabul etmek bile zor onlar için. anneme yardım et, babama iyi davran, benim gece gönlümü hoş et ama sesini çıkarma. istedikleri bu işte.
canım benim eşimde normalde çok ilgili alakalıdır sevecendir vs.nişanlıykende ailesinin yanında öyleydi hatta el ele otururduk ailesinin yanında da.ne zaman evlendik ailesinin yanında beni görmez oldu ilgi göstermez oldu falan bende konuştum düzgün bir dille aileni görünce beni unutuyorsun,ben üzülüyorum,kendimi dışlanmış hissediyorum gibilerinden tabi evde yalnızken gibi olmaz ama konuşunca düzeldi şimdi yapmıyor çoğu erkek böyle yapabiliyor sende düzgünce bir konuş istersen.....
canım çekınıyoduır ya askım canım demesın onların yanında nolcak sankı ama senı ezmeye kalkıyosa o ayrı tabı
aynı durumu bende yaşıyorum onlar yanındayken tlf bile farklı açıyor ve en kötüsü biz aynı yerde yaşıyoruz.aslında erkekler farkında değiller onlar böylle yaptıkça insan o ortama girmek istemiyor.ben artık bu durumu akışına bıraktım.çünkü çok yoruldum siz de boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?