İçim içimi yiyor,eşim ailesinin yanında farklı davranıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi arf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
819
6
66
İstanbul
arkadaşlar kayınpederm 3gündür bizde ben gayet güleryüzlü bir insanım ancak eşim normalde aşkım canım ağzından eksik olmaz bana kıyamaz sözüme değer verir ama nezaman ailesinin yanına gitsek ben en son planda ne aşkım ne canım bir erkeklik taslamak anlatamam bundan rahatsz olduğumuda belirttm eşimn aileside şehir dışında yaşıyorlaren son gittiğimzde evde nasılsa ordada öyle davrandı yalnız önceki durumlarda da yalnız kaldığımzda acayp ilgi alaka canım kendini yorma falan onlarn yanında farklı davranıyor babası geldği günden beride aynı davranıyor yalnız kalınca aynen dediğim gibi çok sevgi dolu zaten ailesiyle benim kültür farkımz çoook var çok çekiniyor herşeye hayatına karışmalarına izin verir tarzda ki eşim eğitimli çok güzel bir mesleği olan bir insan bu geri kafalılıkları anlamıyorum neden böyle yapıyor önemli olan ailesinin yanında bana oldğu gibi davranması değilmidirki onların gözünde de değer kazanayım anlamıyorm tekrar söylemekte istemiyorum neyapacağım bilmiyorum çünkü ne yapacağı belli olmaz bazen çok fazla sert tepkilerde bulunabiliyor gerçekten çok rahatsız oldum şuandada içim içimi yiyor neyapaym ne diyim beynim durdu arkadaşlar yardım lütfen....

bence idare et sende ailesinin yanındayken.KEndin söylüyorsun ndiğer şartlarda her anlamda istediğin gibiymiş.Bence çok bile şanslısın bu konuda.sonuçta surekli sizinle yaşamıyor ailesi.Aİlesinden çekiniyordur mutlaka.Çok takma bence.

ya tem tersi olsaydı..ailesinin yanında iyi davranıp yalnızken kötü davransaydı.Bunu düşü mutlu ol bence..

eşiniz belki babasının yanında çekiniyordur canımlı cicimli konuşmaya. bizim ailede de öyledir. yeni evli ççiftler birbirlerine anne babalarının yanında isismleriyle hitap ederler. el ele tutşmazlar. genelde.çftler böyle davranıyor.
eşinize kızmayın ailesinden çekiniyodur belki de .ama yalnız kaldığınızda canım falan diyomuş ne güzel işte.acaba ailesine mesaj mı vermek istiyor ben maço bir erkeğim diye :26:

ailemede çok saygılı ama anlam veremiyorum işte kendimi değersiz hissediyrm neden çekiniyorki gerçi kültürleride farklı ama üzülüyorum fazlasıyla ama haklısın kesinlikle...........

bi yanlışım olursada mesela laptoptaym şuanda bırak der gibi ters bakıyor......yaa evet onlarda da öyle ama benim aradığım o değilki benim dibinden ayrılmasn demiyorum ama doğal olsun evet evet kesinlikle doğru o mesajı vermeye çalışıyor benim sözümü normalde dinler onlarda ters cevap verir işte bakın ben maçoyum erkeğim...............ama neden???

ailemede çok saygılı ama anlam veremiyorum işte kendimi değersiz hissediyrm neden çekiniyorki gerçi kültürleride farklı ama üzülüyorum fazlasıyla ama haklısın kesinlikle...........

canım hiç takılma derim ben.Utanıyodur o kesin.Bide erkeklik var tabi işin ucunda.Valla ne sorunları olanlar var,sen haline şükret.Dert dediğin böyle olsun.Siz kendiniz anlaşın yeter

ailelerinin yanında kişilik değiştiriyor canm bu erkekler malesef böyle. hep tekil konuşur benimki de ailesi yanımızdayken. ben yokmuşum gibi. ben de onların yanında bile olsak terslerim, ben yok muyum derim. düzeltir kendini. alışmış işte o ana kadar hep onların dediğini yapmaya, şimdi karısı olduğunu kabul etmek bile zor onlar için. anneme yardım et, babama iyi davran, benim gece gönlümü hoş et ama sesini çıkarma. istedikleri bu işte.

öylemi ne güzel sen diyebiliyorsun ben diyemiyorum...2.5yıllık evliyiz ama benim ailemn yanında farklı bana herkes imrenir her anlamda bak eşine nasıl davranıyor sende öyle yap diyenler var oda bana hissetrse incilerimi dökülücek yani inanamıyorum cahil insanlar deilizki sonuçta çok manasız ve gereksiz bence ama evet istedikleri bu ahh ahhh................

bu arada eşimde 13yaşından beri ailesinden ayrı ki karışmalarına izin verip çekiniyor çelişki yani.....

canım benim eşimde normalde çok ilgili alakalıdır sevecendir vs.nişanlıykende ailesinin yanında öyleydi hatta el ele otururduk ailesinin yanında da.ne zaman evlendik ailesinin yanında beni görmez oldu ilgi göstermez oldu falan bende konuştum düzgün bir dille aileni görünce beni unutuyorsun,ben üzülüyorum,kendimi dışlanmış hissediyorum gibilerinden tabi evde yalnızken gibi olmaz ama konuşunca düzeldi şimdi yapmıyor çoğu erkek böyle yapabiliyor sende düzgünce bir konuş istersen.....

şimdi söyledim kızlar babası namaz kılmaya gittiğinde bana laptopu bırakmamı söyledi misafrn yanında öyle alınmazmş yetermiş dahada bugüşimdi 3güne yaydı birde bende yeri gelmişken bu durumu söyledim acayip kızdı benim yetişme tarzım bu kusura bakma hep aynı yapıyorsun ben ömür boyu ailemin yanında öyle olucam kendi ailenle aynı görme benim ailemi dedi çok gerildim daha bikaç şey daha ses tonuda bi acayip şuanda zor yutkunuyorum sinirim iyice bozuldu..........

canım hemen altta yazdım söyledim yeni yazdım okursan seninki düzeltmiş benimkide düzeltmişti ancak yine aynı yaptı ve ben böyle olucam ve bıktım dedi senin şu saçma düşüncenden lafmı şimdi bu?????

canım şimdi kızgın ya ondan öyle söylemiştir üstüne gitme bence düzelmiş diyorsun gene düzelir birazcık zaman tanı

inşalla ama sanmıyorum ben çok güzel ve alımlıyım girdiğim ortamda gözler üstümde ve iltifat alırım bol bol mesela bu bir örnek ondan bile utanır çekinir sinir olur yani inşalla dediğin gibi olur canm inşallaa......

canım çekınıyoduır ya askım canım demesın onların yanında nolcak sankı ama senı ezmeye kalkıyosa o ayrı tabı

canım çekınıyoduır ya askım canım demesın onların yanında nolcak sankı ama senı ezmeye kalkıyosa o ayrı tabı

yani bazı fikirlerden dolayı ezik duruma düşüyorum lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşuluyor görüş yaşam tarzı parti muhabbetleri bir kendileri iyi şehir olarakta yani egoist düşünceler sözkonusu insan gıcık kapıyor ama aynen demesin bakalım da ben nasıl önemseneyeceğim onu bilemiyorum gerçekten............... çoktaa geniş bir karakterim yok malesef kendimi yiyorum ama kimseyi deil...

aynı durumu bende yaşıyorum onlar yanındayken tlf bile farklı açıyor ve en kötüsü biz aynı yerde yaşıyoruz.aslında erkekler farkında değiller onlar böylle yaptıkça insan o ortama girmek istemiyor.ben artık bu durumu akışına bıraktım.çünkü çok yoruldum siz de boşverin

aynen benimkide öyle babasının yanında dışardayken telefon açıcak mesela gizli anlıyorum çünkü canımlı cicimli konnuşunca yanında açmıyor yani bende çok yoruldum aynen bende sıkılıyorum bu defa..sizinde durum daha zor aynı evde yaşayınca eminim daha fenadır ama boşvermekle iyi yapmışsınız yoksa kendinize zararı başka hiçbirşeye değil olan bizlere oluyor sonrada çocuk oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…