• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim içimi yiyor :( kayınvalidem çat kapı

benim eşimde çağırtmadı içim içimi yedi. kurdeşen dökücem diye korktum. ve kimse de bilmiyordu gebe olduğumu. o zaman bayramda yemeğe alıcam dedim onda da kıyamet koptu. belki de senin gibi rahat olmaya çalışmalıyım. haklısın kimse bebeğimden önemli değil.
Aslında çok şanslısın

Yok yok sen bakma eşine gerçekten gözümle gördüm ya. Ablamın eltisinim çocuğu zor oldu ve düşük tehlikesi vardı ama resmen 9 ay yattı. Kv si yemekler tepsiyle yanına taşıyordu. Aynı dönemde hamileydik ben hem kızımla uğraşıp hem işlerime koştum. Doktor hele son aylarda ona çok kızdı yürümen lazım böyle olmaz diye e tabi o kadar zaman yatıp ağırlaşınca iyice kalkamadı. Sonra doğuramadı resmen. Sonrasında iyileşme süreci de zor geçti bebekli hayata alışması da zor oldu. Kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlama doktorun dedikleri. Benim doktorum sağlıklı yaşama biraz fazla düşkün olabilir :) Doğumdan sonra (seseryan) 3 ay sonra spora başla dedi :) ilk hamileliğimde o hayatı yaptım eşim işler yaptıkça işime de geldi açıkcası yalan Yok sezeryan sonram felaketti. Bunda doktorun dediklerini yaptım hem az kilo aldım hemde o kadar çabuk toparladım ki hemşireler 2. Sezeryanda ilk günden kalkıp kendi yürüyen tek tük oluyor dediler.
Kv de eğer dedikoducu fesat bi tip değilse yanından uzaklaştırma anne be kv bu süreçte ve gelecek süreçte gerçekten çok yardımcı. Allah benim annemden de kv den de görümcemden de razı olsun hep yardımları dokundu bana
Hormonlarım bazen coşsa da sakinliğimi korumak her zaman iyi oldu

bende hareketlenicem 3 ayı atlatınca inşallah isteğim o yönde..
konuya bi not ekledim bi bakar mısın tatlım.

Gebelik riskli olmasa hareketli olmak, ev işini yapmak faydalı olur ama riskliymiş gebeliğiniz. Kayınvalidenizi misafir alabilmek için iş yapıp bebeğinize zarar vermeyin. Allah korusun, bile bile lades demenin gereği yok. Kibarca demişsiniz işte. Eşiniz de anlayışla siz destek oluyormuş, kafanıza takmayın.

Zaten annesi bile olsa, çat kapı gitmenin/gelmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. İnsanlık hali, görmesini istemeyeceğiniz bir şey ortada olur, ne gerek var.

benim eşimde çağırtmadı içim içimi yedi. kurdeşen dökücem diye korktum. ve kimse de bilmiyordu gebe olduğumu. o zaman bayramda yemeğe alıcam dedim onda da kıyamet koptu. belki de senin gibi rahat olmaya çalışmalıyım. haklısın kimse bebeğimden önemli değil.
Rahatlıkla alakası yok. Eşimin tarafında cocuk da yok doğuracak kimsede. Ben doğurursam olacak. Benim tarafimda da yok. Büyük bir hevesle bekleniyor. O yüzden iş kimsenin umrunda değil. Haftaya görümcem gelecek ben yalnız kalmayayim diye. Sen yat ben yaparım diyor. Sizde varsa kardesinizi ya da annenizi çağırın.

Gebelik riskli olmasa hareketli olmak, ev işini yapmak faydalı olur ama riskliymiş gebeliğiniz. Kayınvalidenizi misafir alabilmek için iş yapıp bebeğinize zarar vermeyin. Allah korusun, bile bile lades demenin gereği yok. Kibarca demişsiniz işte. Eşiniz de anlayışla siz destek oluyormuş, kafanıza takmayın.

Zaten annesi bile olsa, çat kapı gitmenin/gelmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. İnsanlık hali, görmesini istemeyeceğiniz bir şey ortada olur, ne gerek var.

haklısın arkadaşım. çat kapı benim annem bile gelmez bana.
şu 3 ayı atlatayım doktor riskin yok derse ben de zaten normal yaşamak istiyorum. hamiş hamiş gezmek istiyorum. normal hayatıma devam etmek akrabamı arkadaşlarımı davet etmek istiyorum. zaten kayınvalidem evimi karıştırıyor fırsat bulursa bi kez yakaladım malesef ve o çekmece de benim özel çamaşırım vardı :(

Dağınıkliga alissan cok iyi olur:KK70:
Zira beben 1 yasinsdan sonra 100 kere evi toplasan 100 kere dağıtır :KK70:

inşallah o günleri de görürüm arkadaşım. çok teşekkürler tavsiyen için.

Aboooooov :KK69:, otursun oturduğu yerde o zaman gelmesin haklısın .
Sen hamileliğinin tadını çıkar insan 10 kere hamile olmuyo :KK66:

teşekkür ederim canım. ki en çok ben ağırlarım onlar gelmek istemeden ben çağıran insanım. çeşit çeşit yemekler yaparım yedirmeye bayılırım ama bu durumdayken elim kolum bağlandı ve psikolojim pek iyi değil sanki. ilk 3 ayı atlatayım doktoruma danışıp normal yaşama dönmek istiyorum çok bunaldım çok

Bilmiyorum da itici bir konuşma gibi geldi .dağınık olabilir yada yatmak istersiniz evde kimseyi görmek istemezseniz olabilir de adama biraz dinlencem uyuycm musait değilim akşam gelseniz vs bişeyler deseydiniz daha iyi olurdu bence .adam hakli erkek aklı yanu annen gelip evini dağınık görse ne olur diye normal tepki vermiş ki çat kapı da gelmemiş aramislar ve uzatmisiniz mevzuyu eşinize kizmisiniz falan

Rahatlıkla alakası yok. Eşimin tarafında cocuk da yok doğuracak kimsede. Ben doğurursam olacak. Benim tarafimda da yok. Büyük bir hevesle bekleniyor. O yüzden iş kimsenin umrunda değil. Haftaya görümcem gelecek ben yalnız kalmayayim diye. Sen yat ben yaparım diyor. Sizde varsa kardesinizi ya da annenizi çağırın.

canım rahat olmaya çalışayım derken kendi psikolojimi rahatlatmaya çalışayım demek istemiştim.
maşallah diyorum size ama öyle birisi yok çevremde. Allah bana bebeğime sağlık versin ben her işimi yapıcam bi zaman sonra inşallah. sen de sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.

Düzelir canım ilk 3 ay genelde hepimiz için zorlu bir süreç olmuştur , iyi olcaksın inşallah :)
haklısın arkadaşım. çat kapı benim annem bile gelmez bana.
şu 3 ayı atlatayım doktor riskin yok derse ben de zaten normal yaşamak istiyorum. hamiş hamiş gezmek istiyorum. normal hayatıma devam etmek akrabamı arkadaşlarımı davet etmek istiyorum. zaten kayınvalidem evimi karıştırıyor fırsat bulursa bi kez yakaladım malesef ve o çekmece de benim özel çamaşırım vardı :KK43:

inşallah o günleri de görürüm arkadaşım. çok teşekkürler tavsiyen için.

teşekkür ederim canım. ki en çok ben ağırlarım onlar gelmek istemeden ben çağıran insanım. çeşit çeşit yemekler yaparım yedirmeye bayılırım ama bu durumdayken elim kolum bağlandı ve psikolojim pek iyi değil sanki. ilk 3 ayı atlatayım doktoruma danışıp normal yaşama dönmek istiyorum çok bunaldım çok

Bilmiyorum da itici bir konuşma gibi geldi .dağınık olabilir yada yatmak istersiniz evde kimseyi görmek istemezseniz olabilir de adama biraz dinlencem uyuycm musait değilim akşam gelseniz vs bişeyler deseydiniz daha iyi olurdu bence .adam hakli erkek aklı yanu annen gelip evini dağınık görse ne olur diye normal tepki vermiş ki çat kapı da gelmemiş aramislar ve uzatmisiniz mevzuyu eşinize kizmisiniz falan

itici derken?? ben gayet naif konuştum canım. ayrıca kayınpederim getirecektim dedi. yani kendi plan yapıp kendi vazgeçiyor. bizim bir şeyden haberimiz yok yani. ki benim annem bile çat kapı gelmez bana. psikolojim hamileliğimden beri iyi değil stresli ve duygusalım. ben de bunu bir daha yaşamamak için ve bugün belki sonra ararda getiriyorum der diye korktuğumdan bu konuşmayı yaptım. eşimde bana hak verdi. teşekkürler yine de.

itici derken?? ben gayet naif konuştum canım. ayrıca kayınpederim getirecektim dedi. yani kendi plan yapıp kendi vazgeçiyor. bizim bir şeyden haberimiz yok yani. ki benim annem bile çat kapı gelmez bana. psikolojim hamileliğimden beri iyi değil stresli ve duygusalım. ben de bunu bir daha yaşamamak için ve bugün belki sonra ararda getiriyorum der diye korktuğumdan bu konuşmayı yaptım. eşimde bana hak verdi. teşekkürler yine de.
Duygusalligini dibine kadar anlıyorum merak etme ama temiz degjl diyerek adam onu anlamaz erkek aklı yani .direkt musait değilim yorgun oluyorum uyumak istiyorum vs diye genel bir cümle kurmanda fayda var .

tamam kayinvalidrn pimpirikli vs ama durumu biliyor oglun yaptirtmiyor yapinca bi ton laf diyor dersin. Bu kadin 9 ay boyunca sana gelmeyecek mi. İlginc

Duygusalligini dibine kadar anlıyorum merak etme ama temiz degjl diyerek adam onu anlamaz erkek aklı yani .direkt musait değilim yorgun oluyorum uyumak istiyorum vs diye genel bir cümle kurmanda fayda var .

canım bu fikrin çok hoşuma gitti çok teşekkürler.

tamam kayinvalidrn pimpirikli vs ama durumu biliyor oglun yaptirtmiyor yapinca bi ton laf diyor dersin. Bu kadin 9 ay boyunca sana gelmeyecek mi. İlginc

evet canım bi zahmet çat kapı gelmesin. çat kapı gelmez 2 gün önce haber verse ölmez dimi?

bende hareketlenicem 3 ayı atlatınca inşallah isteğim o yönde..
konuya bi not ekledim bi bakar mısın tatlım.
O zaman hiç mesafeni bozma yine de belli olmaz bazı insanlar torunlarına ayrı bi düşkün oluyor. Bide bu dönemde zaten hassas olacağın için eşinle aranda problem olacak konular olmasın sonuçta onların derdi kapı dışında kaşır ama eşinle kavgan evde seni bunaltır. Geldiğinde de yapabildiğin kadar yaparsın bu şekilde eşinde değerin artar emin ol

O zaman hiç mesafeni bozma yine de belli olmaz bazı insanlar torunlarına ayrı bi düşkün oluyor. Bide bu dönemde zaten hassas olacağın için eşinle aranda problem olacak konular olmasın sonuçta onların derdi kapı dışında kaşır ama eşinle kavgan evde seni bunaltır. Geldiğinde de yapabildiğin kadar yaparsın bu şekilde eşinde değerin artar emin ol

canım zaten ben normalde hep kendim çağarırdım. ne eltim ne görümcen benim kadar çağarmaz. yedirmeyi ağırlamayı çok severim ama hamilelikte bunlardan uzak kaldım normal olarak. eşimde biliyor o yüzden tartıştım üzüldüm buyrun gelin diyemediğim için :(

aslında en iyisi biraz rahat olmak inşallah başarıcam ve takmıycam kafaya bunları.

Ev sizin özeliniz mahreminiz
Yaptığınız normal bir davranış
Biz mıç mıç yaşamaya alışkın olduğumuzdan millete değişik gelmiş

Ev sizin özeliniz mahreminiz
Yaptığınız normal bir davranış
Biz mıç mıç yaşamaya alışkın olduğumuzdan millete değişik gelmiş

çok doğru söylediniz. annem dahi bana çat kapı gelmez. hemde hamileyim hizmet edecek mecalim yok... bilemiyorum keşke herkes bizim gibi ince düşünebilse.

Biraz fazla abartmamismisiniz.Gelsin daginikta olsa nolcak .Gelmese grlmedi olur.Sanki ne var evde cat kapı gelse nr gelmese ne...

Back
X