- Konu Sahibi _chocolate_
-
Allah allah sakın elbet üzüleceksin ama lütfen "olmayacak , düzelmeyecek " gibi yargılarla kendini yıpratma zaten bu şekilde baştan kaybedersin!
Bir topik var orada " Birgün inatla anne olacağım" diye çok hoşuma gidiyor.. Neler okuduk neler gördük lütfen bunlar aşılıcak engeller sadece biraz daha sabır ve kararlılık kendine çok iyi bak sağlıkla kal Dilerim ki tedaviye gerek kalmadan bebişin göbüşüne konarrrr:ecrin_bebek:
chocolate
gecmis olsun ama bu kadar uzulme dunyanin sonu degil. Tup bebek yaptirirsiniz siz de. Tup bebek formunda Almaya da yasayan bircok arkadas var. Onlara sorarsan sana ordaki maliyetleri soylerler. Hatta benim duyduguma gore ilk birkac denemede devlette yardimci oluyormus. OLmadi gelir TR de yaptirirsiniz. Moral bozmak yok. Hic spermi, yumurtasi olmayanlar var;-(( UZme kendini
ayrıca yaşın daha küçük bir yıl tedavi ile sağlıgına kavuşursun böylece sağlıklı bir gebelik gecirirsin ve bebe sahibi de olursun.. 23 yaş ne ki ayol :) herşeyin üstesinden patır patır gelirsiniz. ayrıca diabet için degerini bilmiyorum ama testi yaptırmadan önce yedigin herşey şeker degerini yükseltir.. bu sebeple bence tabii yiyeceklerine dikkat edip tekrar kan verebilirsin.
canm soğan suyu kürünü öneriyor i.saraçoğlu pcos için bi dene derim faydasını gören çok eşinede keçiboynuzu kürü ve havuç suyu sperm sayısını artırıyomuş
Arkadaslar bugün spermiogram testinin sonucunu söyledi doktor bana. Simdilik sadece telefonda söyledi, sperm sayisi cok azmis ve hareketsizmis.
Bunun yanisira bende PCO, Tiroit vede diabetes var. Bunlarin hepsi hamileligi zorlastiran faktörler, bizde ise hepsi birden var.
Ben bebegim olsun diye gelecek ayi bile göze alamazken umudumu yitirdim neredeyse. Engelin biri asilir ikisi asilir ama bukadar engelle napacagiz biz hic bilemiyorum. Korkarim cocugumuz olmayacak.
Düsünüyorum tüp bebek yoluna mi basvursak?? bileniniz var mi Tüp bebek yapdirmak hemen hemen kaca mal oluyor? Cünki finans durumuda bizde bir faktör maalesef.
Cok üzülüyorum kizlar hicdegilse sizinle dertleseyim dedim :çok üzgünüm:
Canim iki ay sonra türkiyedeyim, keciboynuzunu ordan alacagim zaten mutlaka. Sogan kürüne birdefa basladim 2 gün icebildim tadi cok kötü dayanamadim. Ama tekrar baslasam mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?