Icim icimi yiyor kizlar hüngür hüngür agliyorum

Evet canim cok dogru doktorumdan cok sikayetciyim bu konuda cünki bana bekle demekten baska hicbirsey yapmiyor ortada bukadar sorun varken beklemenin ne anlami var kötükedihüsoDolayisiyla doktorumu degistirdim zaten carsamba günü baska doktora gidiyoruz. Bir takim yöntemlerden faydalanmak istiyorum artik. Benim isteklerimi kabul eden doktor bulana kadar degistiririm doktoru hic sorun degil.

Evet sogan kürünün faydalarini cok duydum iyiki hatirlattin hemen bugün basliyacagim canim.

cnm benim bak senin bu dediklerin bendede var pko insülin direnci bozukluğu kilo
eşimin sprem sayısı hem çok düşük hem hareketsizdi
biz salak gibi diğer işlemleri denedik hatta eşim varikasol ameliyatı oldu
tam 2 sene uğraş didin dünya para gitti o doktor...bu doktor....sonuç
bi arkadaşımla tüp bebek doktoruna gittim arkadaşımın doktoru idi kontrolü vardı banada ısarala ön görüşme yap ücret almıyolar dediler...ben umudumu kesmiştim artık uğraşmak istemedim ...adet olamıorum sprem yok para sıfıra indi umutlar bitti başarısız aşılamalar...

sözün kısası iyi bir tüp bebek uzmanına gittim konusunda harika başarılı biri
ve bana değil senin çocuğun yumurtan olaMAZ DEnirken 12 günde tüp bebek tedavim bitti
14 gündede hamiştimm.....

bize hastaneye gidiş gelişlerimiz abur cubura giden paralar dahil 2 sene önce 5500 mal oldu bu iş....
bize eşimin patronu vermişti parayı kredi çekecektik biz....adam olmaz demiş vermişti parayı bize....

tüp bebekte olay ilaca bağlı senin yumurtalartın ne kadar az ilaçla çabuk gelişirse
az para gider...ama maliyet değişmedi sanırım çok....

benim doktorum bahçelievler medicalparkta latif küpelioğlu
tüp bebekde çok iiyi ama uyarırım gebelik takibi hiç güzel değil...
tüp bebeği yaptır kendine iyi bir jinekolog bul sonraa

inş. kauşursun yavruna cnm

not.siz mikroenjeksiyon yaptıracaksınız cnm erkek de sorun daha fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…