Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim ciden Tarlusal erteliyo mu bende klomen tedavisine basliycam pcosluyum 8 gun gecikme oldu bi an once sokulsun tedaviye gideyim diye tarlusal aldim 4 gundur iciyorum keske icmeseydim ama cocuk tedavisi icin bi an once gelsin istedim
selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Partnerim de tam içerde kalmadığını söyledi kondomun. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı
Bekleyin ama kesinlikle emin olmalısınız Kİ hamilelik gibi bir durum asla yok bakın ben çok yaşadım bu durumu artık biliyorum rahatlamak isterseniz de konuşabiliriz
Merhaba bende iliskiden 40 gün sonra tarlusal kullanarak adet oldum tabi daha önce kan testi yaptirmistim negatif çıkmıştı tarlusal bitince de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bazi hamile kadınlaradet olabiliyormuş bende ondan korkuyorum .Tarlusal kullanıp adet oldum gebelik riski var mıdır
Merhaba bende iliskiden 40 gün sonra tarlusal kullanarak adet oldum tabi daha önce kan testi yaptirmistim negatif çıkmıştı tarlusal bitince de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bazi hamile kadınlaradet olabiliyormuş bende ondan korkuyorum .Tarlusal kullanıp adet oldum gebelik riski var mıdır
Hamile olduğumu düşünmüyorum sadece hamile kadınlar da adet olabiliyormuş bende korktum acaba öyle bir şey varsa tarlusalla adet olunur mu diye kafam karıştı o yuzden sormak istedim