İçim içimi yiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nesli ben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2024
2
-9
1
27
Merhaba hanımlar eşimin iş arkadaşı gelmişti dolap kurulumu için ve çok samimi olduğu bir arkadaşıydı bu daha önceden de defalarca eşide senin gibi kimsesi yok bir gün çağır diye defalarca dile getirdi bende tamam dedim ve akşam çaya çay içtik meyve falan derken ben arka kısımda oturuyorum balkonumuz çok dar eşim kadının yanında o kadar rahat bir şekilde oturuyor ki karşı karşıya oturuyorlar masanın diğer tarafında da kadının eşi ve kardeşi var böyle bacakları neredeyse birbirine değecek derecede ben sürekli Tabii bakıyorum İçim içimi yiyor bir şey diyemiyorum biraz da kıskancım Ama bu kıskançlıktan alakası olan bir şey değil ne olursa olsun eşim o kadar yakın oturmamalı Sonuçta Kadın ilk defa görüyoruz bu durum normal mi sizce

Kadının eşinde de iş yok bence erkekler yanyana kadında kardeşiyle otursaymis aynı sekilde kadının da bu durumdan rahatsiz olması senin yanında kalması falan gerekirdi ben şahsen böyle bir ortamda eşim varken başka bir erkeğin yanına oturmam evde kalabalığız sabah akşam beraberiz gorumcemler ile ama bir tek onun eşinin yanında yer varsa ayakta dururum yani.. eşiniz hakkında da bişey diyemicem belki o an öyle denk geldi bişey diyemedi falan ama size sende gel tarzı bir atılım da bulunabilirdi dediğiniz gibi mesafeyi de koruyabilirdi. Ben sanırım olaya sinirimden ne dediğimi unuttum, ama bence normal değil illaki birşey var demek değil tabi bu belki yapı karakter olarak böyle insanlardır sadece. En doğrusu eşinizle konuyu açın konuşurken ki hallerini inceleyin , kendinize dikkat edin, kafaya takıp sabah akşam gece düşünmeye değmiyor erkekler..

İlk defa gören sensin belki.kimsesi yok diye karısını anlatacak değil adam belli ki kadınla da muhabbetı var .direk ilk defa gordugu kadınla lak lak yapıp samımı olamaz:)) eşimin cocukluk arkadası benim de dostum 15 yıllık mazimiz var onla bi samimiyım o kadar aman dizi deydi tokalastım diye triplenilmez yani. :) diğer iş arkadaslarının yanında oyle samımı oturmam ben tesetturluyum ondan olabılır. Ama kardesim oturabılır oturur bu onu ona buna sarkan bı kadın tehlikeli kocayı kapacak bı kadın yapmaz:)

İçiniz içinizi yemesin eşinizi mutfağa kadar çağırıp düzgün oturmasını, evde misafir olduğunu, yayılmadan oturması gerektiğini belirtmeniz yeterli. Konunun kıskançlıkla alakasını anlayamadım.

Eşinizin kadınla bi ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Adap bilmeyen biri sadece.
Sana gelirsek… Madem seni tedirgin eden veya rahatsız eden bi durum var, otur totonun üzerine kalkma sende.
Kadın bacagını duvara doğru uzatmış eşim hala oturmaya devam ediyor okadar sinirliyim ki gidip yanlarında bile oturmak istemiyorum şimdi

Esiniz otobuste metroda bacaklarini bes metre acip yayilarak oturan adamlardan, degil mi?

Masada karsi karsiya otursalar kabahat.
Yan yana otursalar kabahat.
Nasil otursunlar?
Zaten karşı karşıya oturuyorlarmış hadi oldu da bacakları birbirine değdi o zaman ne olacağını düşünüyorlar acaba?
Ya benim kocam koca değil ya da ben kadın değilim böyle konuları okuyunca başka bir şey bulamıyorum artık

Çok afedersiniz ama sabah akşam birlikte vakit geçirdiğiniz görümcenizin kocasının yanına oturunca ne oluyor?
Konuda yayılarak oturan konu sahibinin eşi ama balkona çıkıp oturdu diye suçlu olan kadın ayrıca kadın konu sahibinin eşi ile balkonda bir başına değil eşi var kardeşi var neden konu sahibi ile evde kalsın?

Mekanın darligindan dolayı saçma bir görüntü ortaya çıkmış olabilir mi?sonuçta kadının kocasida yanindaymis.yanlis bişey olsa oda uyarirdi ssanirim karısını.Siz eşinizi güzelce uyarın bir dahakine böyle oturma rahatsız oluyorum diye.Bende gereksiz samimiyet sevmem

Yok zaten karsi karsiya oturuyorlar evet ama konu sahibi bundan rahatsız ya. Diger alternatif yan yana oturmalari. O yuzden dedim ne sekilde otururlarsa otursunlar konu sahibine uymayacak.

O zaman kocasi ayakta beklesin madem, tek cikar yol bu

Kocasinin bir kadinin karşısında oturmasindan bile rahatsiz ev sahibi varsa dar balkonuna kucuk masasina misafir cagirmayacak, elin kadini hakkinda da gece gece sacma sapan triplenmeyecek. Bu kadar basit. Kocalari da Brad Pitt sanki, kocasıyla karsilikli otururken bacagi degince yukselip kocasinin ustune atlayacak.

Kocayla kadin yan yana oturmuyor. Kadin adamin karsisinda oturuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…