• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanılıyor muyum sizce

Allaha şükür eşim bunları o karışma hakkını vermiyor zamanında söz geçiremediği için hani ailesini kırmak istemediği için bana yüklendi ondan sonra her şeyin farkına vardı o zamanlar nasıl doldurdularsa çocuğu şu anda kimseye karışma hakkını vermiyor eşime bir şey diyemedikleri için bana hiçbir şey diyemiyorlar diyemedikleri için de kuduruyorlar !!
Çocuğu derken kocanızdan mı bahsediyorsunuz. Kocanız elalem akıllı başka açıklaması yok

Burdan bakınca kuduran siz gibi gorunuyorsunuz dolu insan işiyle boş insan kişiyle uğraşırmış

Allaha şükür eşim bunları o karışma hakkını vermiyor zamanında söz geçiremediği için hani ailesini kırmak istemediği için bana yüklendi ondan sonra her şeyin farkına vardı o zamanlar nasıl doldurdularsa çocuğu şu anda kimseye karışma hakkını vermiyor eşime bir şey diyemedikleri için bana hiçbir şey diyemiyorlar diyemedikleri için de kuduruyorlar !!
Bana tek kuduran sizmişsiniz gibi geldi 😂

Görümce, kayınvalide de saçını boyuyorsa sizinki neden dert olsun?
Görümce sizin giydiklerinize benzer şeyler giyiyorsa aile içinde sorun değil demektir.
Kocanız öküz, baskıcı bir tipse bunun sorumlusu niye diğer insanlar oluyor?
Saçma sapan kıskanılıyorum tripleri.
Cunku onlar cirkin ve yakismiyor. Ama dilara cokkk guzelll cok usturupluuu taam mi? Hepsi de kiskannncccc.

IMG_2202.webp

Hanımlar,
üsluplara dikkat edin ve lütfen birbirinize laf sokup polemiğe neden olmayın, konuya yorumu olan buyursun.

Sizin anlattığınız hiçbir şeyde kıskanmanın zerresi yok. İletişim kurmayı beceremiyorsunuz, az önce bir anda saldırganlaştınız. insanları bu şekilde bastırdığınıza o kadar inanmışsınız ki burda da aynı şekil davranıyorsunuz. Ama olmadı değil mi? Çünkü reelde “aman uzak duralım” insanına bu platformda pek susulmuyor.
Eşiniz kendi karışmış onlarla alakası yok. Bir de çok merak ettim derin dekolte mi giyiyorsunuz da bu kadar mesele olduğunu düşünüyorsunuz?

Böyle saçma şeylere kafayı takan kişiler insanı çok yoruyor. Bu sizin bakış açınızla alakalı. Bir keresinde görümcem de benim saç boyamın numarasını sormuştu. Beni kıskanıyor diye düşünmedim. Bilmediğimi, kuaförün boyadığını söyledim. Hatta kuaförüme götürdüm aynısını ona da yaptılar. Bir kişiye has bir şey değil sonuçta. Mesela görümcem kendine elbise almış. Çok beğendiğimi söyledim, o da aldığı yeri söyledi. Hiç uğraşamam buna el koydum sen kendine başka al dedim, yengem beni kıskanıyor demedi ikiletmeden verdi.

Eş ailelerine mesafeli olma taraftarıyım. Burada da hep bunu söylerim ama sizin bu tavrınız mesafe deği, savaşmak.

Hayatınız eş ve eş ailesi çevresinde döndükçe bu dertler normal sizce.Sac boyası kılık kıyafet çok komik ayrıntılar degilmi konu sahibi sizin eşin yada eş ailesinin fikirleri kimseyi bağlamaz ki yani sizin açık kapalı çok açık çok kapalı çuvala girmiş yada girmemiş kızıl siyah sarı mor saçlı olmanizin da karakter birikim yasanmislikla bir alakası yok belliki eşiniz sizi üzmüş hirpalamis sözle yada davranışla sizde bunu eş ailesinden bilmiş kinlenmis dolmuş taşmak üzere siniz fikrim şu yapmayın kendinize odaklanın onları boşverin calisiyorsaniz ne güzel değilse bir meşgale bulun esinizede dünyanın ondan ibaret olmadığını sizi hoş tutması gerektiğini gösterin onun sözleri hayatı dayatmaları kanun değil .

Ben senin gibi salak değilim kusura bakma senin gibi cahille tartışmaya bile girmeyecegim kendini beğenmiş olan sensin hadi bye bye 😂😂😂
ulen insan çeviri sitesine bakar filan nerde bunların sonu yok mu ya bittiler sanıyordum ben leopar taytıylan halı gırgırlayan abladan beri buralardayım da :)))))))))))))))))))))))))))

kıskanmaktan ziyade eş ailesi tarafından sevilmemek,benimsenmemek olarak yorumladım durumunuzu.

Back
X