- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi dilaraa007
Eşimin anne tarafıyla baba tarafı insanları çok eleştiren çok karıştıran bir taraflar neyse ben normalde açık biriyim ama çok açık giyinmem kendime yakıştırmıyorum hani üsturuplu bir şekilde giyinen bir insanım evlenmeden önce de böyleydi eşime karşı Benim hakkımda şunu giyiyor veya böyle yapıyor şöyle yapıyor gibi dolduruşlar yaptığını düşünüyorum çünkü bir ara eşim beni çok sıktı çok bunalttı çok canımı yaktı bunların sebebi bence bunlar hani bana bir şey diyemedikleri için içten içe bence içlerini yiyorlar hissediyorum bakımlı bir insanım ama amaç ne diyerekten konu açılıyor işte şunun karısı bakım yapıyor kime gösterecek acaba amacı ne falan gibi düşünceler kaynanam da var ne kadar kendini bana iyi göstermeye kalksa da kadında hissediyorum kıskançlığı saçımı dokunuyor saçın boya mı diyor ben de boya diyorum sonra modu düşüyor falan ama kendi kızının da boya kendisinin de boya görümcem ne giyersem taklit ediyor ne yaparsam taklit ediyor bu bende kıskançlık sezdirdi yoksa ben mi yanlış anlıyorum ama alakası yok çok şey var çok .