• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim içimi yiyor.

burchecan

herşey senin için meleğim
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
1.317
45
163
İstanbul
kızlar benim nişanlım tatile gitti 1 haftalığına bugün döndü bodrumdan doğum günüm ayrıca bugün neyse öğlen geldi aldı beni güzel bi yere gittik otururken bi telefon geldi konuştu falan normalde samimi arkadaşlarıyla konuştuğu gibi değildi (mesela konuşurken kanka falan der ) yarın 7 buçuk gibi alırım o zaman seni dedi mc donaldsın ordan falan kapadılar kim dedim bi arkadaşının ismini söyledi ama orda mc yok?! saat 9 gibi eve geldim az önce mesaj attı yarın 7 buçuk gibi şehirdışından arkadaşım gelicekmiş diye? yarın öğlen beni alıcak kesin şimdi ben napıyım akşam bende geliyim arkadaşının yanına desem götürmiycek biliyorum :5:

Ayyy Ne Fenasın Varya !! :27:
Neyi Düşünürsen Onu Çağırırsın..:34:
Azcık Olumlu Düşün, Pozitif Ol..:34:

Hemen olumsuz bakmışsın ama sende :)
Çocuğun günahını alıyorsundur belki de. Durduk yere arıza çıkarma. :9:

Eğer Hep Böyle İsen; Hayatının Hiç Bir Evresinde Mutlu Olamazsın..

klasik bir paranoya gibi geldi bana...:68: eğer daha şimdiden bu şekilde her konuşmada her telde her haraket ve davranışın altında bir şeyler aramaya başlarsan evlenince ne yapıcaksın ki...:25: erkek arkadaşının özel bir durumu vardır gerçekten doğru söylüyordur vs.. vs.. ilk etapda bu kadar yıpranmaya huzursuzluğa gerek yok bence .. güvensizlik belirtileri içine atılan bu kuşkularla acabalarla oluşur yapma ...:44:

Takip et içinde kalmasın, ama sakın sakın görünme herşey daha beter olur

bence hemen kestirip atmışsın muhabbet eder gibi daha çok irdeleyebilirdin.keşke " arkadaşın nerden nasıl tanıştın nerdeki mc bu yeni mi açıldı vs." sorabilirdin.sonuçta nişanlın.O irdelemezmiydi aynı vaziyettte olsan bırak göndermezdi bile belki :50:

Canım,bu konudaki düşüncelerin seni çok rahatsız ediyorsa;takip et yada bence,açıkca bende gelmek istiyorum dersin.Verdiği tepkilerden anlayabilirsin bence.

kızlar benim nişanlım tatile gitti 1 haftalığına bugün döndü bodrumdan doğum günüm ayrıca bugün neyse öğlen geldi aldı beni güzel bi yere gittik otururken bi telefon geldi konuştu falan normalde samimi arkadaşlarıyla konuştuğu gibi değildi (mesela konuşurken kanka falan der ) yarın 7 buçuk gibi alırım o zaman seni dedi mc donaldsın ordan falan kapadılar kim dedim bi arkadaşının ismini söyledi ama orda mc yok?! saat 9 gibi eve geldim az önce mesaj attı yarın 7 buçuk gibi şehirdışından arkadaşım gelicekmiş diye? yarın öğlen beni alıcak kesin şimdi ben napıyım akşam bende geliyim arkadaşının yanına desem götürmiycek biliyorum :5:

Ne efendi adamların neler çevirdiğini duydu bu site... Çok daha "güvenilir, şüphe götürmez" mevzularda "Kadın hissederse bir şeyler vardır" diye yorumlandı, sizin içiniz rahatlasın istenmiş, güzel... Fakat ben -anlattıklarınızdan hareketle- tatsız buldum durumu...

Bu işin altından bir "çapanoplu" da çıkabilir, burada söylendiği gibi kuruntu da olabilir...

Önemli olan hangi ihtimalin doğru olduğundan ziyade sizin bunu uygun bir dille soramamanız, "Ben de geleyim" deseniz sizi götürmeyecek olması... Bu da gösteriyor ki tüm benzer durumlarda içiniz içinizi yiyecek... Ortada gizli saklı bir durum yoksa iki sevgili istediği an diğerine eşlik edebilmeli diye düşünüyorum... :61:

bence de bu sorundan ziyade, birbirinize karşı şeffaf olduğunuz bir ilişki yaratmaya çalışırsanız, her şey daha kolay olur canım. bu sefer sorarsın,sorun vardır ya da yoktur öğrenirsin; ama böyle her seferinde sıkıntı duymak çok yorar bence seni. açık açık sor bu kimdi diye, ık mık yaaparsa da takip et gitsin :)

Back
X