içim içimi yiyor

thesummerofkatya

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
146
203
303
Herkese selamlar,
Dünden beri içimi kemiren ve kendimi suçladığım bir konu var. Şöyle ki;
Dün facebookta gezinirken tanıyor olabileceğin kişilerde eski bir iş arkadaşımı gördüm. Aslında hiç adetim olmadığı halde ekledim.
Bu arada eşimle birbirimize güveniriz ve sosyal paylaşım siteleri hesaplarımızı ya da telefonlarımızı karıştırma huyumuz asla yoktur.
Ama dün eşim işten geldiğinde ilk cümlesi "biriyle arkadaş olmuşsun, kim ki o?" oldu. Ilk önce anlayamadim, adını söyleyince hee eski iş arkadaşım istek göndermiş kabul ettim diye bir de panikle yalan söylemiş oldum. Ki en çok bu içime dert oldu. Bir de üstüne eklediğim kişiden "çok tanidik yüzün ama çıkaramadım" mesajı gelince iyice yerin dibine girdim ve ne kadar anlamsız bir şey yaptığımı farkettim
Şimdi ne yapmalıyım hanımlar, her ne kadar kötü bir niyetim olmasa da, anlamsızca bir yanlış yapmış oldum. Facebooktan silemiyorum iyice saçmalamış olurum diye. Ama içim içimi yiyor, ne yapmalıyım ki bunu telafi edip içimi rahatlatayım.
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Gerçekten tuhaf olmuş. Niye eklediniz ve yalan söylediniz ki? Şeytan dürttü dedikleri bu olsa gerek

"Merhaba, beraber çalıştık ya, Katya ben. Eski şirketten tanıdık gelen yüzleri ekliyordum sadece" ...deseniz?

başta bende anımsayamadım sonra farkettim .....yerde birlikte çalışmıştık ortak arkadaş ta olunca önerilenlerde adınız çıkmış olmalıki istek göndermişim kusura bakma dokunmatik telefonların azizliğine uğradım filan yazabilrsin

Çok doğru valla. Resmen "şeytan dürttü". Öyle diyebilirim, evet. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Bu güzel bir cevap olur bence de..

bu arkadaşın önerisi mantıklı geldi :)

Hayır görmedi. Görseydi daha da kötü bir durum olacaktı..

bence silin gitsin bugüne kadar görüşmediğiniz kişi bundan sonra beni sildi mi acaba diye listesini kontrol etmez eşinize de sen öyle sorunca kendimi kötü hissettim rahatsız oldum sildim zaten gereklı biri olsaydı bugüne kadar görüşürdük gerek yokmuş o yüzden sildim dersin fazla da üzerine düşme dalgınlıkla yapılmış bir hareket takma kafana

6,7 yıl çalıştığım işverenimi eklemedim ama biray çalıştığım insanları eklediğimde oldu ! Karşındaki kişinin yaşam kültürüyle alakalı ,bir taraf için normal olan diğer tarafın yaşam kültüründe anormal olabilir evinin önündeki havuzda bikiniyle güneşlenende komşularda var haremlik selamlık oturanlarda . Hepsine saygımız var . Birde eklediğin kişinin karakteri , benim eşimi benim kız arkadaşlarım ekler , çünkü kültürlü sakin insan güven veriyor . Eşim hafif meşrep cıvık bi adam olsaydı kıskanırdım yada kızardım .. Bu senin ve karşı tarafın yaşam kültürü ile alakalı ...kişiye göre değişir. Bana göre normal başkasının yaşam tarzında ayıptır . O senin bileceğin bişi .

Tam ben de bunu soracaktım. Evet eşim önemli. Akşam size anlattigim gibi anlatsam mi ona da? Yoksa konu kapandı deyip susayim mi?

Bence bu konuyu tekrar acmayin esinize. Onemli bi sey var zanneder oyle aciklama yapma geregi duyarsaniz. Suphe uyandirmasin durduk yere. Hem rahat olsun iciniz, yanlis bi sey yapmamissiniz ki sonucta. Ikiniz de unutun gitsin :)

Arkadaş olduğun zaman eşin görmüştür bunun için hesap karıştırmaya gerek yok zaten.
Ayrıca niye face den silemiyorsun ki? Ekledin o seni tanımadı sil gitsin hesap senin değil mi istediğini eklersin, istemediğini silersin.

Ben arada bir temizlik yaparım mesela. Bir süre dursun sonra sil gitsin.
Mesaja da dolandırmadan "eski ... şirketinde beraber çalışmıştık" yaz gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…