- 1 Aralık 2012
- 146
- 203
- 303
- Konu Sahibi thesummerofkatya
-
Herkese selamlar,
Dünden beri içimi kemiren ve kendimi suçladığım bir konu var. Şöyle ki;
Dün facebookta gezinirken tanıyor olabileceğin kişilerde eski bir iş arkadaşımı gördüm. Aslında hiç adetim olmadığı halde ekledim.
Bu arada eşimle birbirimize güveniriz ve sosyal paylaşım siteleri hesaplarımızı ya da telefonlarımızı karıştırma huyumuz asla yoktur.
Ama dün eşim işten geldiğinde ilk cümlesi "biriyle arkadaş olmuşsun, kim ki o?" oldu. Ilk önce anlayamadim, adını söyleyince hee eski iş arkadaşım istek göndermiş kabul ettim diye bir de panikle yalan söylemiş oldum. Ki en çok bu içime dert oldu. Bir de üstüne eklediğim kişiden "çok tanidik yüzün ama çıkaramadım" mesajı gelince iyice yerin dibine girdim ve ne kadar anlamsız bir şey yaptığımı farkettim
Şimdi ne yapmalıyım hanımlar, her ne kadar kötü bir niyetim olmasa da, anlamsızca bir yanlış yapmış oldum. Facebooktan silemiyorum iyice saçmalamış olurum diye. Ama içim içimi yiyor, ne yapmalıyım ki bunu telafi edip içimi rahatlatayım.
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Eşim çok daha önemli tabii ki ama eklediğim kişinin de yanlış anlamış olma ihtimali de beni üzüyorEşine karşı mı ne yapmalısın eklediğin kişiye karşı mı? :)
Çok doğru valla. Resmen "şeytan dürttü". Öyle diyebilirim, evet. Teşekkür ederim.Gerçekten tuhaf olmuş. Niye eklediniz ve yalan söylediniz ki? Şeytan dürttü dedikleri bu olsa gerek
"Merhaba, beraber çalıştık ya, Katya ben. Eski şirketten tanıdık gelen yüzleri ekliyordum sadece" ...deseniz?
Çok teşekkür ederim. Bu güzel bir cevap olur bence de..başta bende anımsayamadım sonra farkettim .....yerde birlikte çalışmıştık ortak arkadaş ta olunca önerilenlerde adınız çıkmış olmalıki istek göndermişim kusura bakma dokunmatik telefonların azizliğine uğradım filan yazabilrsin
Eşim çok daha önemli tabii ki ama eklediğim kişinin de yanlış anlamış olma ihtimali de beni üzüyor
başta bende anımsayamadım sonra farkettim .....yerde birlikte çalışmıştık ortak arkadaş ta olunca önerilenlerde adınız çıkmış olmalıki istek göndermişim kusura bakma dokunmatik telefonların azizliğine uğradım filan yazabilrsin
Evet öyle yazacağım artık. Bu da bana ders olsunbu arkadaşın önerisi mantıklı geldi :)
Hayır görmedi. Görseydi daha da kötü bir durum olacaktı..eşiniz gelen mesajı gördü mü peki gördüyse ne dediniz
Hayır görmedi. Görseydi daha da kötü bir durum olacaktı..
Tam ben de bunu soracaktım. Evet eşim önemli. Akşam size anlattigim gibi anlatsam mi ona da? Yoksa konu kapandı deyip susayim mi?Önüme düştünüz. Yanlışlıkla ekledim de diyebilirsiniz.
Bir süre faceinizi dondurur ondan sonra açtığınızda silersiniz..
Kimseye hesap vermek durumunda değilsiniz ayrıca silmek konusunda..
Eşiniz önemli..
Evet, erkek. Benden yaşca küçük biriydi..eklediğiniz erkek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?