• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim içimi yiyor

Herkese selamlar,
Dünden beri içimi kemiren ve kendimi suçladığım bir konu var. Şöyle ki;
Dün facebookta gezinirken tanıyor olabileceğin kişilerde eski bir iş arkadaşımı gördüm. Aslında hiç adetim olmadığı halde ekledim.
Bu arada eşimle birbirimize güveniriz ve sosyal paylaşım siteleri hesaplarımızı ya da telefonlarımızı karıştırma huyumuz asla yoktur.
Ama dün eşim işten geldiğinde ilk cümlesi "biriyle arkadaş olmuşsun, kim ki o?" oldu. Ilk önce anlayamadim, adını söyleyince hee eski iş arkadaşım istek göndermiş kabul ettim diye bir de panikle yalan söylemiş oldum. Ki en çok bu içime dert oldu. Bir de üstüne eklediğim kişiden "çok tanidik yüzün ama çıkaramadım" mesajı gelince iyice yerin dibine girdim ve ne kadar anlamsız bir şey yaptığımı farkettim :oops:
Şimdi ne yapmalıyım hanımlar, her ne kadar kötü bir niyetim olmasa da, anlamsızca bir yanlış yapmış oldum. Facebooktan silemiyorum iyice saçmalamış olurum diye. Ama içim içimi yiyor, ne yapmalıyım ki bunu telafi edip içimi rahatlatayım.
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
sil ve engelle gitsin, dondurdun gibi olur hesabini.. zaten tanimamis da..

Böyle bir konu da benim başıma geldi. ben evli değilim ama :)
En güzeli kimseyi meraktan eklemeyeceksin. Sonra sorun sorunu doğuruyor.
Ben zaten bu muhabbeti hiç sevmem. Sen beni eklemişsin ama ben seni tanıyamadım. Madem tanımadın neden sohbet ediyorsun. Aklıma geldi sinirlendim.... Bu bu bahsettiğin kişi eşinin arkadaşı ise daha kötü ... O zaman ayıkla pirincin taşını.

İnsan kendi kendine şüpheye düşürüyorlar. Ben de öyle birçok okul arkadaşımı eklemişimdir art niyetsiz . Ama şu erkekler bir bayan onları ekleyince hemen aşık sanıyorlar. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım.
Kesinlikle katılıyorum. Hiç te ekleme huyum yoktu, nasıl yaptım neden yaptım bilmiyorum. Kendi kendimi yiyip bitirdim ne gerek vardı diye..

Back
X