içim içimi yiyr çok sıkıntılıyım :((

xx_perfectgirl_xx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
30
0
86
Kayseri
yaklaşık 2 ay kadar biriyle çıktım bana karşı olan ilgisi çok güzeldi fakat ben çok ilgisizdim sevmiyordum çünkü daha sonra ayrıldık bi 2 hafta kadar bilmiyorum belki kendimi boşlukta hissettim o an ilgisiz kaldım mesaj attım dönmek istediğimi söyledim ve tekrar barıştık başlarda herşey gayet güzel gidiyordu bu kez sana daha çok bağlandım ayrılmayalım seni çok sewiyorum diyordu daha sonra sonra bana soğuk davrandığını fark ettim 2 hafta kadar hiç konuşmadık sonra msn de konuşmayı denedm konuşmuyorsun falan yaptım bşy yazmadı beni hiç tınlamıyorsun dedim neyin varda neyini tınlıycam dedi o an bitti zaten bitirdim ayrıldım aynı arkadaş ortamına giriyoruz yüzüne bile bakmıyorum ve bi akrabası buna kız ayarlamış kız hemen havalara girmiş falan isyememiş bu daha sonra beni faceden silmiş arkadaşım bakmış ilişkisi var yapmış zaten hiç anlamıyorum ben bu erkekleri sewiyorum bağlandım dedi gitmiş başka biriyle çıkıo hayat çok garip demek ki sevmiyormuş beni sewse zaten gitmezdi ama duyunca bi tuhaf oldum + sınavlarım başlıyor takmamam lazım ama işte olmuyor lütfen bana destek verin sizce ben onu sewiyormuyum ki başka biriyle çıktığını duyunca kötü oldum :((

yaklaşık 2 ay kadar biriyle çıktım bana karşı olan ilgisi çok güzeldi fakat ben çok ilgisizdim sevmiyordum çünkü daha sonra ayrıldık bi 2 hafta kadar bilmiyorum belki kendimi boşlukta hissettim o an ilgisiz kaldım mesaj attım dönmek istediğimi söyledim ve tekrar barıştık başlarda herşey gayet güzel gidiyordu bu kez sana daha çok bağlandım ayrılmayalım seni çok sewiyorum diyordu daha sonra sonra bana soğuk davrandığını fark ettim 2 hafta kadar hiç konuşmadık sonra msn de konuşmayı denedm konuşmuyorsun falan yaptım bşy yazmadı beni hiç tınlamıyorsun dedim neyin varda neyini tınlıycam dedi o an bitti zaten bitirdim ayrıldım aynı arkadaş ortamına giriyoruz yüzüne bile bakmıyorum ve bi akrabası buna kız ayarlamış kız hemen havalara girmiş falan isyememiş bu daha sonra beni faceden silmiş arkadaşım bakmış ilişkisi var yapmış zaten hiç anlamıyorum ben bu erkekleri sewiyorum bağlandım dedi gitmiş başka biriyle çıkıo hayat çok garip demek ki sevmiyormuş beni sewse zaten gitmezdi ama duyunca bi tuhaf oldum + sınavlarım başlıyor takmamam lazım ama işte olmuyor lütfen bana destek verin sizce ben onu sewiyormuyum ki başka biriyle çıktığını duyunca kötü oldum :((

istenmemenin acısı bence

terkedilmişliğinde...

sevmemişsin ama boşlukta kalınca hemen geri adım atmışsın.

sen ondan ayrılmadan önce o zaten kafasında bitirmiş seni. bir adın kalmış geriyegamyoncuiremsu

"seni seviyorum" sözü şu devirde çoğu kişi için gerçek anlamını yitirdi. iki günde "senin için dünyaları yakarım" diyen adama güvenenenlere şaşarım. anlamanız gereken kendinizsiniz erkekler değil. erkeklerin iki gülüşüne kanan kendinizi anlayın öncekafamçokkarıştı

senin içinde onun hakkında hiç kıpırdanma yokken o niye seni bu denli sevsin. o eski filmlerde vardısempatiksalakcinni

o sözleri seni sevdiği için değil laf olsun diye söylemişti:jeyyar:

"seni seviyorum" sözü şu devirde çoğu kişi için gerçek anlamını yitirdi. iki günde "senin için dünyaları yakarım" diyen adama güvenenenlere şaşarım''

KESINLIKLE ...

kendıme cok sasırıyorum ...

sevdiğine inanmıyorum canım...
boşlukta olmanın verdiği bi sıkıntı olsa gerek die düşünüyorum...
kendine göre birini bulduğunda onu hiç umursamadığını görüceksin

Artık seni seviyorumlara inanmak için bir sebep kalmadı.

Her an her şey değşiyor işte.

Hep yalan, palavra.:delphin:

Zaman gösterir bence onu gerçekten sevip sevmediğini.

yafffffff kızlar neden soyle takılır bilmiyorum ki. bittiyse onu unut çıkar aklından seviyorsan da düşünme fazla. nedir bizim su erkek milletinden çektiğimiz yeter üzülmeyin mutlu olun her zaman. ınanın bir zaman sonra insan yaptıklarına gülmeye baslıyor ne kadar salak mısım aptal mısım demeye baslıyor. sen sınavlarına çalış zaman nasılsa geciyor. o sana boyle bir sey yaptıysa nedensiz yere demek ki o insan karaktersizin tekiymiş salla gitsin üzülmeye değmez. Ahh bu erkekler hepsinin köküne kibrit suyu :lepi:

Hayatındaki duygusal boşluktan dolayı görüşmüşsün onunla, sonra bağımlılık bir nevi alışkanlık yapmış bu kişi sende, sevmemişsin ama onun seni terketmesi ve başka kızla çıkması daha çok onu düşünmene ve bu olayı gözünde abartmayı yetmiş. Şu saatten sonra yapman gereken onu düşünmemeye gayret et, dikkatini başka yönlere ver, derslerine adapte ol, hobiler edin.Zaten yeni bir çevre felan derken unutur gidersin bak gör..

sizin ona hissettiğiniz sevgi değil alışkanlık sadece.ayrıca o insanın size ''bir daha ayrılmayalım, daha çok bağlandım sana'' deyip ardından sizi terketmeside bana intikam komplosu gibi geldi.:oklava:

vatandaş seni mazi yapmışta yeni hayatına adımalrını atmış bile
sen hala onu niye düşünüyosunki salla gitsin...
sende hayatına bak sınavlarına odaklan

erkeklere cemkiricen
cemkirince yararsın kafa sallıyan kuş olmamak lazım:dilcikar:

2 aylık bir olay için bu kadar düşünmeye değer mi :delphin:

Yok face de ekleyip silmiş de bilmem neymiş de :hulya: bırak bunları da derslerine yoğunlaş biran evvel.

Erkek milletine kafa patlatmaya değmez :delphin: 2 aylıkken seni seviyorum senin için ölürüm derler,sonra bakarsın başka bir kızla aşk yelkenlerini indirir :delphin:

Dip not: seviyormuyum diye sormuşsun.Sevmiyorsun.Seninkisi sevgi değil.Boşlukta kalmanın vermiş olduğu bir duygu .

bence sizinki sevmek değilde terkedilişin acısı.iki aylık çok kısa bir zaman unutursun canım seni istemeyeni sen hiç isteme

Back
X