- Konu Sahibi xx_perfectgirl_xx
yaklaşık 2 ay kadar biriyle çıktım bana karşı olan ilgisi çok güzeldi fakat ben çok ilgisizdim sevmiyordum çünkü daha sonra ayrıldık bi 2 hafta kadar bilmiyorum belki kendimi boşlukta hissettim o an ilgisiz kaldım mesaj attım dönmek istediğimi söyledim ve tekrar barıştık başlarda herşey gayet güzel gidiyordu bu kez sana daha çok bağlandım ayrılmayalım seni çok sewiyorum diyordu daha sonra sonra bana soğuk davrandığını fark ettim 2 hafta kadar hiç konuşmadık sonra msn de konuşmayı denedm konuşmuyorsun falan yaptım bşy yazmadı beni hiç tınlamıyorsun dedim neyin varda neyini tınlıycam dedi o an bitti zaten bitirdim ayrıldım aynı arkadaş ortamına giriyoruz yüzüne bile bakmıyorum ve bi akrabası buna kız ayarlamış kız hemen havalara girmiş falan isyememiş bu daha sonra beni faceden silmiş arkadaşım bakmış ilişkisi var yapmış zaten hiç anlamıyorum ben bu erkekleri sewiyorum bağlandım dedi gitmiş başka biriyle çıkıo hayat çok garip demek ki sevmiyormuş beni sewse zaten gitmezdi ama duyunca bi tuhaf oldum + sınavlarım başlıyor takmamam lazım ama işte olmuyor lütfen bana destek verin sizce ben onu sewiyormuyum ki başka biriyle çıktığını duyunca kötü oldum
(