- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.972
- 598
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Bunu neden geri kafalık olarak görüyorsunuz ki. Bence çocuk karakterliymis, olmayacağını düşündüğü bir işin içinde devam edip kızı oyalayip, gönlünü eylememis. Abartılacak bir durum yok. Uyuşulmamiş bitmiş.
Baştan bilmiyormuş ki. Çocuğun bilgisi olsa belki baştan soylecekti. Evlilik bu insanların kriterleri farklı. Kimi öyle ister kimi böyle ister açıkçası yorum yapmak benim açımdan doğru gözükmüyor. Çünkü evlilik demek ömür süreceğinizi düşündüğünüz kişiyi bulmaya çalışmak demek. Mesela benim kız arkadaşım çok zengin bir ailede yetişti. Doktor oldu. Bu tarz bir görüşme yaptı. Maddiyati istediği gibi olmadığı için bir erkekle yollarını ayırdı birkac görüşme sonra. Bu gayet normal geliyor bana açıkçası ilerisi gorulemiyorsa ne yapılmalı hatır için evlilik olmaz ki.. eminim ki konu başlığı için daha hayırlısı gelecek onun için böyle oldu. Birkaç güne uzuntunuz hafifler inşaAllah. İnsanlar kaç senelik ilişkisini unutuyor, hayata dönüyor. Ya da çok beğendi kişi ile evlendiği halde hayatı çok kötü olan kişiler var. Gönlünüzü ferah tutun lütfen.Kızı oyalayıp, gönlünü eğlemek.
Bu bakış açısıyla çocuğunki de size göre geri kafalılık olmuyor tabi.
Doğru beyfendi görüşmek istedi görüşüyordukSiz aracı ile tanıştırılıp sonra beyfendiden ses çıkmadığı için aracıyı arayıp olumlu mu olmuş olumsuz mu diye soracaktınız galiba değil mi? Böyle bir konunuz mu vardı ben mi karıştırıyorum?
Siz mi aradınız aracıyı, beyfendi benimle görüşmek istiyor mu diye? Neden soruyorum bunu biliyor musunuz, o başlıkta da herkes size yazmıştı, görüşmek isteyen erkek bu kadar arayı uzatmaz bir şekilde iletişime geçer, siz aramayın bu adam sizinle olumlu düşünmüyor diye. Alın bakın gördünüz mü . Adam basbayağı bir bahane arıyormuş o bahaneyi de bulup sizinle bağları kopartmış işte. Böyle saçma sapan bir bahane sunan erkek ya gerçekten geri kafalıdır, hödüktür ya da size değer vermiyordur istemiyordur. Bu adam için niye kendinizi üzüyorsunuz anlamadım ki? Yolunuza bakın..Doğru beyfendi görüşmek istedi görüşüyorduk
Nikah kiyildiktan sonra dugun olmadan ayrilsn bi arkadasim 1 yillik evli ve mutlu.. bence hic üzülmeyin, yolunuza bakin.Arkadaşlar geçen.hafta konu açmıştım bi çocukla görüştük konuşuyoruz artık diye
Ben önceden nisan atmıştım yani nikah yapmıştık düğüne varken sonra ayrılmıştık
Ben bunu konustugun çocuğa söyledim ve konuşmayı tamamen burda bitirelim dedi ve kapattık. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi hiç birşey düşünemiyorum bile ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?