Icim kan agliyor cok kotuyum

Siz görücü usulü tanışmadınız mı? Aracı anlatmamış mı evlenip boşandığınızı? Lütfen konunuzu düzenleyin ayrıca nişan atmakla eş değer değil evlenip boşanmak. Düğün olsun olmasın nikah kıymışsınız. Ne yazık ki böyle şeyi takan kafada bir insanla denk gelmişsiniz, devam etseydiniz sonradan sizi yarı yolda bıraksaydı daha kötü olacaktı. Dürüst bir insanmış geleceğiniz olmadığını düşünmüş yol yakınken vazgeçmiş. Eski konunuzu da hatırlıyorum fazla romantiksiniz

Kızı oyalayıp, gönlünü eğlemek.

Bu bakış açısıyla çocuğunki de size göre geri kafalılık olmuyor tabi.

Icim kan agliyoru gorunce birine bisey oldu sandim.bu kadar onyargili insani kaybettiginizimi dusunuyorsunuz

Oncelikle karsinizdaki insanin bu kisisel tercihi o insani kotu geri kafali yapmaz ya da bu size haksizlik ettigi anlamina gelmez
Herkesin kendi sahsi tercihleri ve bir denklik anlayisi vardir.
Misal ben daha once evlenmedim ya da nisanlanmadim ve tercihim benim gibi bunlari daha once deneyimlememis, bu heyecanlari ilk benimle yasayacak birinden yana olurdu.
Bu beni kotu bir insan mi yapar ya da nisan atmis veya bosanmis insanlara kotu gozle baktigim anlamina mi gelir tabiki de hayir.

Sadece 1 hafta gorustugum bi insan icin bu tercihimden caymaz ya da ailemle ters dusmeyi goze almazdim cunku cok kisa bir sure olmus. Ortada bir emek yok.

Suan hayatimda olan insan da benim gibi deneyimi yok. Ha olsaydi da bu kadar deger verdigim icin bu tercihimden baska bir tercih yapip bosanmis da olsa devam edebilirdim cunku ortada ciddi bir deger ve sevgi vardir.

O adam ne kadar iyi bi adam ki bastan soylemis sizi de uzmemek istemis belli ki.

Umarim anlatmaya calistigimi anlamissinizdir.
Insanlarin ne dertleri var boyle seylerle bos yere kendinizi yipratmayin.

Kızı oyalayıp, gönlünü eğlemek.

Bu bakış açısıyla çocuğunki de size göre geri kafalılık olmuyor tabi.
Baştan bilmiyormuş ki. Çocuğun bilgisi olsa belki baştan soylecekti. Evlilik bu insanların kriterleri farklı. Kimi öyle ister kimi böyle ister açıkçası yorum yapmak benim açımdan doğru gözükmüyor. Çünkü evlilik demek ömür süreceğinizi düşündüğünüz kişiyi bulmaya çalışmak demek. Mesela benim kız arkadaşım çok zengin bir ailede yetişti. Doktor oldu. Bu tarz bir görüşme yaptı. Maddiyati istediği gibi olmadığı için bir erkekle yollarını ayırdı birkac görüşme sonra. Bu gayet normal geliyor bana açıkçası ilerisi gorulemiyorsa ne yapılmalı hatır için evlilik olmaz ki.. eminim ki konu başlığı için daha hayırlısı gelecek onun için böyle oldu. Birkaç güne uzuntunuz hafifler inşaAllah. İnsanlar kaç senelik ilişkisini unutuyor, hayata dönüyor. Ya da çok beğendi kişi ile evlendiği halde hayatı çok kötü olan kişiler var. Gönlünüzü ferah tutun lütfen.

Daha yeni sali gününden beri konusuyordunuz zaten. Yani daha 3 gün konustugun biri için bu kadar üzülmen gerçekten normal degil. Hani biraz sarsilirsin anlayabilirim fakat için kan aglamasi? Bence bir psikologa git. Bu kadar takintili olursan asla mutlu olamazsin.

Siz aracı ile tanıştırılıp sonra beyfendiden ses çıkmadığı için aracıyı arayıp olumlu mu olmuş olumsuz mu diye soracaktınız galiba değil mi? Böyle bir konunuz mu vardı ben mi karıştırıyorum?

Doğru beyfendi görüşmek istedi görüşüyorduk

Doğru beyfendi görüşmek istedi görüşüyorduk
Siz mi aradınız aracıyı, beyfendi benimle görüşmek istiyor mu diye? Neden soruyorum bunu biliyor musunuz, o başlıkta da herkes size yazmıştı, görüşmek isteyen erkek bu kadar arayı uzatmaz bir şekilde iletişime geçer, siz aramayın bu adam sizinle olumlu düşünmüyor diye. Alın bakın gördünüz mü . Adam basbayağı bir bahane arıyormuş o bahaneyi de bulup sizinle bağları kopartmış işte. Böyle saçma sapan bir bahane sunan erkek ya gerçekten geri kafalıdır, hödüktür ya da size değer vermiyordur istemiyordur. Bu adam için niye kendinizi üzüyorsunuz anlamadım ki? Yolunuza bakın..

Beğenmek ayrı bir şey, sevmek ayrı. Aranızda sevgi bağı olmadığı için adamın kriterleri devreye girmiş. Belki başka koşullarda karşılaşıp birbirinizi tanıyarak birbirinizi sevseydiniz adamın umrunda olmayacaktı sizin evlenip boşanmış olmanız.

Bu şekilde düşünen biri için üzülmeye değmez.biliyprum dışarıdan söylemesi kolay. Ben de çok zor zamanlardan geçtim geçiyorum. İnsan hele de geçmişinde üzüldüyse daha hassas oluyor.herkes birşeyler söyler ama yaşayan bilir. Nikah yapıp boşanmış olmanız sizin eksiğiniz yada kusurunuz değil. Sadece karşınıza çıkan bahsettiğiniz adam doğru insan değilmiş. Belki de bu zihniyetle şimdi sorun etmeyip ileride yüzünüze vuracaktı o zaman daha fazla yıpranacaktınız. Yolun başından dönmeniz şans olmuş. Umarım karşınıza sizi gerçekten seven düzgün bir insan çıkar.

Yazdığım cevabı çok iyi hatırlıyorum. “Dikkatli ol kendini çok kaptırma” ama bunları umursamayıp çocuktan haber alıp almadığını merak eden üyelere cevap yazmıştın kalpçikler eşliğimde.......

İçim kan ağlıyor diye okuyunca en yakınınızin kötü haberini aldınız sandım. İlahi siz çok yaşayın soyle düşün, sen bunu önemsiz bulup baştan söylemeseydin ve ilişkiniz çok ciddi boyutlara ulassaydi. Tüm hayatınızı birlikte geçirmek için hazırlıklar yaparken ortaya çıksaydı ve ayrilsaydiniz. Bu şekilde olması hayırlı olmuş. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Şansın varmış. O örümcek kafalinın, hayatın da yaptığı en güzel hareket olabilir. İlişkinizi ilerletsiydiniz daha kötü sonuçlar çıkardı emin ol ve üzülme sevin. Nişanattın diye de bi eziklik hissetme sakın, bu çok doğal bi durum.

Daha hayırlısı karşınıza çıkar emin olun daha önce nikahta yapsanız 10 kişiyle de evlenseniz bunu yadırgamak kimseye düşmez yadırgayan insanıda siz hayatınızdan çıkarın zaten. Kendinizi herkes hakkımda böyle düşünecek kimseyle olamayacağım artık diye düşünüp üzmeyin bazen kötü sandığımız olaylar daha hayırlı olaylara sebebiyet veriyor

Nikah kiyildiktan sonra dugun olmadan ayrilsn bi arkadasim 1 yillik evli ve mutlu.. bence hic üzülmeyin, yolunuza bakin.

Kendini buyuzden değersiz hissetme başına gelen insani bir olgu buyuzden seni terk eden adam yeterince sevmemiş etkilenmemiş demektir daha iyisi karşına çıkacaktır

Burdaki mesele şu:

Karşınızdaki insanlar bir geçmişiniz yok. Yani mantık ile ilerleyen bir görüşme ortamınız var. Haliyle her iki taraf da kendi çıkarlarına uygun bir evlilik isteyecektir. Bu beyefendi size aşık değil. Bu sebeple kriterleriniz ona yüzde yüz uymalı kı bazi seylerden vazgecebilsin.

Siz hic ekonomik olarak kötü bir durumda olan, kv ile birlikte oturan ya da bir eroin bağımlısı ile mantık evliliği yapan duydunuz mu... duymazsınız. Çünkü mantıksız. Burda mesele aşk.

Aşk varken her şeyi kabullenmek.

Bütün kriterleri tek kalemde silmek.

Ama aşk yoksa neden kriterleri silip atalım ki.. madem ki mantıkla ilerleyeceğiz..o zaman kendimize göre en mantıklı olani seçeceğiz. Kriterlerimizi ve ölçütlerimizi göz önüne alacağız.

Ben severek evlendim. Ama aşktan kör olmadım. Severken mantığım ordaydı. Ve iyiki de ordaymış...

Sizin yapmanız gereken şey bu kadar romatik olmamanız.

Siz sevgili degildiniz. Hâliyle ortada bir ayrılık yok. Dolayısıyla hicran da yok.

eğer resmiyette boşanmış gözüyorsanız ki öyleymiş ama böyle bu tarz olaylar olaylar yaşarsınız bu ülkede malesef.
boşanmış olduğunu söyleyince vebalı gibi davranan insanlar var
benimde canımın yandığı anlar oldu bu konudan dolayı ama çok şükür şuan 10 aydır biriyle görüşüyorum ve evlilik yolundayız.
bence az yara almaya çalışarak devam edin hayatınıza.
bunların bidaha olabilceğini düşünün . belki birdaha bir daaha ... ama sonunda çok şükür diyceğin biri mutlaka çıkıyor insanın karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…