- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Ben gerçekten çok beğenmiştim zamanla alakası yokki duygu işleri işteBaştan konuşulmuş, anlaşılamamış bitmiş işte. Bikaç haftalık hikaye için bu kadar üzülmek niye?
Ben gerçekten çok beğenmiştim zamanla alakası yokki duygu işleri işte
Ne kadar kolay söylüyorsunuzBunu neden geri kafalık olarak görüyorsunuz ki. Bence çocuk karakterliymis, olmayacağını düşündüğü bir işin içinde devam edip kızı oyalayip, gönlünü eylememis. Abartılacak bir durum yok. Uyuşulmamiş bitmiş.
[/QUOTE
Çok merak ettim bu şahsın geçmişi tertemiz sanırım. Bir nişan atma ile yaptıgı şeye bak. Sanki ahlaksızlık etmişsin. İnsana ne kadar berbat hissettirir. İyi tarafı ise net olması. Dürüst olman da güzel ama bir görüştüğün kişiye bu konuları açma sadece geçmiş senin için önemli mi diye sorabilirsin. Anlatmak zorunda degilsin hiçbir şeyi. Hatta bu soruyu sormana bile gerek yok.Ne kadar kolay söylüyorsunuz
Anlatmam gerekiyordu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorumÇok merak ettim bu şahsın geçmişi tertemiz sanırım. Bir nişan atma ile yaptıgı şeye bak. Sanki ahlaksızlık etmişsin. İnsana ne kadar berbat hissettirir. İyi tarafı ise net olması. Dürüst olman da güzel ama bir görüştüğün kişiye bu konuları açma sadece geçmiş senin için önemli mi diye sorabilirsin. Anlatmak zorunda degilsin hiçbir şeyi. Hatta bu soruyu sormana bile gerek yok.
Ben dini nikah olarak algıladım pardon. Neyse sonuçta sen kötü bir şey yapmamışsın. Derdi ne? Kendisinin geçmişi süper temiz galiba.Anlatmam gerekiyordu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Ben bu konuyu söylemeden önce beni beğendiğini söylemiştiGörücü usulü tanıştığın, sana uzun süre cevap vermeyen, kafaya taktığın adam değil miydi bu? Bahanesi olmuş sanki.
Millet afedersin çocuğu ölüyor kocası ölüyor böyle başlık açmıyor.Arkadaşlar geçen.hafta konu açmıştım bi çocukla görüştük konuşuyoruz artık diye
Ben önceden nisan atmıştım yani nikah yapmıştık düğüne varken sonra ayrılmıştık
Ben bunu konustugun çocuğa söyledim ve konuşmayı tamamen burda bitirelim dedi ve kapattık. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi hiç birşey düşünemiyorum bile ..
Ben bu konuyu söylemeden önce beni beğendiğini söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?